Şimdi Ara

Infamous: Second Son'a Yeni Güç ve Zamanı Değiştirme mi Geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sucker Punch Productions bugün içerisinde paylaştığı bir tweetde, oyun içi zamanı değiştirmenin bu hafta içinde gelebileceğinden bahsetti. Eğer böyle bir değişiklik olacak ise, büyük bir ihtimalle Pazar günü gelecek olan güncelleme ile oyuna eklenecektir.

    Bundan daha da önemlisi ise karakterimiz, Delsin Rowe'un daha fazla güç edinebileceği yönde çıkan haberler oluyor. Bu cümleden sonrası spoiler içerebilir, eğer henüz oyunun hikaye bölümünü bitirmediyseniz ve keyfinizin kaçmasını istemiyorsanız, okumayı bitirebilirsiniz.

    Bildiğiniz üzere Infamous: Second Son'da toplanabilir ses kayıtları bulunuyor. Oyun içinde topladığımız son ses kayıtlarında D.U.P. 'dan bir isim bizlere önemli bir bilgi veriyor:

    "Elinde ne kadar güç tutabildiğini hiç merak ettin mi? Augustine merak eti. O, senin Curdun Cay'de yaşadığın olaylardan pek haz etmedi. Burada çok fazla konduit var ve hepsinin birbirinden farklı güçleri var. Bu güçler kablo/elektrik, cam veya kağıt ile sınırlı değil. Bu çok uzun ve ilginç bir liste... Bir hayal etsene, elinde tüm güçler ile Curdun Cay'e geldiğini. Neye dönüşürdün? Tüm bunlar beni korkutmaya yetiyor..."

    Oyun içerisinde, PaperTrail'i bitirdiğimizde kağıt gücünü kullanabildiğimiz söyleniyor fakat henüz onaylanmış bir bilgi yok. Fakat ses kayıtlarında bahsedilen cam ve kablo özellikleri hakkında hiçbir söylenti yok. Fakat bu 2 güç daha önce PaperTrail'de görülmüştü. Ses kayıtlarında bahsedilen özelliklerden bazılarının yeni bir DLC ile gelmesi bizi hiç şaşırtmaz.

    http://pausemenu.com/infamous-second-sona-yeni-guc-ve-zamani-degistirme-mi-geliyor/
    http://www.dualshockers.com/2014/03/30/infamous-second-son-possible-dlc-powers-teased-in-game-time-of-day-option-news-coming-next-week-spoilers/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnmaskYourDesire -- 31 Mart 2014; 12:59:56 >







  • Paper Trail 6 hafta sonra bitiyor. İkisi gitti kaldı 4 hafta. Sırf kağıt konfuite dönüşmek için 6 hafta beklemek saçma olsa da, oyun dünyasının getirdiği yenilik deyip geçeceğiz. Ayrıca konuda bahsi geçen ses kaydını ben de dinledim. Ama hiç aklıma yeni yeteneklere sahip olabileceğimiz gelmemişti. Güncelleme ike neden olmasın. Bunlar sırf oyun süresini uzatmaya yönelik çabalar. Ama yeni yetenekler edinsek bile oyundaki amaç, işleyiş ve oynanabilirlik aynı kalacak gibi. Sürekli DUP askeri öldürmekten gına geldi. Biraz da diğer konduitler ile çatışsak felan fena olmazdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

    Paper Trail 6 hafta sonra bitiyor. İkisi gitti kaldı 4 hafta. Sırf kağıt konfuite dönüşmek için 6 hafta beklemek saçma olsa da, oyun dünyasının getirdiği yenilik deyip geçeceğiz. Ayrıca konuda bahsi geçen ses kaydını ben de dinledim. Ama hiç aklıma yeni yeteneklere sahip olabileceğimiz gelmemişti. Güncelleme ike neden olmasın. Bunlar sırf oyun süresini uzatmaya yönelik çabalar. Ama yeni yetenekler edinsek bile oyundaki amaç, işleyiş ve oynanabilirlik aynı kalacak gibi. Sürekli DUP askeri öldürmekten gına geldi. Biraz da diğer konduitler ile çatışsak felan fena olmazdı.

    Belki hikayeyi 1-2 saat daha uzatacak bir ek paket ile yeni güçler gelebilir. Tabi yeni güçleri geliştirmek için takip robotları vs. eklenir tekrar. Fakat esasında yeni güç gelecekse, ya hikaye uzatılmalı ya da new game+/yeni oyun+ gelmeli.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.