Şimdi Ara

Meslek Liselerin 45 gün izin hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim okuldan veli ile birlikte 45 gün izin alabiliyormuyuz ? 45 gün izin ile staja gitmemeyi düşünüyorum bu mümkünmüdür acaba ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Z.E.U.S

    Arkadaşlar meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim okuldan veli ile birlikte 45 gün izin alabiliyormuyuz ? 45 gün izin ile staja gitmemeyi düşünüyorum bu mümkünmüdür acaba ?

    Bende meslek lisesi öğrencisiyim ama okulla halletmek yerine staj yerinle halletsen daha iyi olur yani işletmeye beni 3 gün izinli sayın maaş falan istemiyorum deyip öğretmeninede söyledikten sonra sıkıntı çıkmaz yok olmaz derlerse o zaman öyle yaparsın 45 günlük iznide okul için kullanırsın ne okula gidersin nede işe ben mesela belediyedeyim bi kağıt doldurup gelemiceğimi söylüyorum babama imzalatıp veriyorum belediyeye izinimden düşmüyo.
  • Aslında dediğinizi sınıfımdaki bir çok kişi yapıyor fakat işyerime güvenmiyorum o konuda normal eleman gibi kullanıyorlar ve 10 saat çalıştırıyorlar büyük ihtimal naylon staj yapmak istediğimi söylediğimde kovarlar
  • Gereksiz yere izin alamazsın yani işletmeye göre değişir ama izin vereceklerini sanmam. Ben 3 hafta almıştım staj+okul sınav için mart başında alabilirdin ama şimdi sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.