Şimdi Ara

Goodyear Maslak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yaşım genç olduğundan bu konularda tecrubesizim.good yearın maslak bayisinde kış lastiklerimi normalleriyle değiştirdim balansta yapıldı ve 100 tl istendi benden. ne kadar pahalıymıs diye diye verdim sonra araştırdım ve 30-50 tl arası olduğunu oğrendim.Sağlık olsun ben zekatımı verdim. onlar 50 tl fazla kazandı ama müşteri kaybettiler buda kazandıkları paranın 2-3 katını kaybettikleri anlamına gelir.Ve öğrendim ki birdaha asla fiyat sorup araştırmadan özellikle otosanayide bir iş yapılmamalı.Dalga geçicek arkadaşlar olacaktır donanım haber klasiği olarak :) Son olarak, bunu yazma amacım böyle insanların para kazanmamasını istememdir sizlerdende özellikle buraya gitmemenizi rica ederim tabi tercih sizin.iyi günler.



  • Gittiğiniz yer plaza gibi kurumsal bir yer miydi yoksa sıradan goodyear bayisi bir dükkan mıydı? Plaza gibi kurumsal bir yere gittiyseniz o tür yerler 100 liradan aşağı yapmaz o işi. Normal bir bayiye gittiyseniz o işin oluru en fazla 50 Liradır.
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    sıradan bir bayi idi.2. kısım jantstore nin yanında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FehreR

    Merhabalar, yaşım genç olduğundan bu konularda tecrubesizim.good yearın maslak bayisinde kış lastiklerimi normalleriyle değiştirdim balansta yapıldı ve 100 tl istendi benden. ne kadar pahalıymıs diye diye verdim sonra araştırdım ve 30-50 tl arası olduğunu oğrendim.Sağlık olsun ben zekatımı verdim. onlar 50 tl fazla kazandı ama müşteri kaybettiler buda kazandıkları paranın 2-3 katını kaybettikleri anlamına gelir.Ve öğrendim ki birdaha asla fiyat sorup araştırmadan özellikle otosanayide bir iş yapılmamalı.Dalga geçicek arkadaşlar olacaktır donanım haber klasiği olarak :) Son olarak, bunu yazma amacım böyle insanların para kazanmamasını istememdir sizlerdende özellikle buraya gitmemenizi rica ederim tabi tercih sizin.iyi günler.

    Hocam kış lastiği için de otel hizmeti almış olmayasınız? Onun içinde 50tl alıyorlar genelde.




  • Merhaba,
    Balansı zaten bütün lastikçiler yapıyor extra bir şey değil zaten.

    Aynı işlemi ben 30tl'ye yaptırdım (zonguldak). Arkadaşım 100 liraya yaptırdı. (Van)

    Lütfen işlem öncesi ücreti sorun.

    Ben bu yüksek fiyatlardan dolayı teneke jant alıp ,
    bundan sonra kendim değişeceğim ve sanayi köşelerinde paramla rezil olmayacağım.

    (lastikçinin 60 lira abi daha da bir kuruş düşmem sen bilirsin git polis ceza yazıyooo gel kucağıma oturdun mecbursun bu parayı dolaylı yoldan bana demesi üzerine bu kararı aldım)
  • Transporter67 kullanıcısına yanıt
    söyle güveneceğim biyer bulabilsem her zaman gidebileceğim bir lastikçim olsa sorun kalmayacak aslında ama güvenilir lastikçi aramak bile parayla :)
  • balans burda 20 tl , 4 lastik söküp takma 10 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.