Şimdi Ara

Bu öğe ülkenizde kullanılamıyor sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar marketteki bu problemin çözümü root yetkisi olmaksızın var mı?Hideman vpn tarzı programlar çözüm sağlamıyor onu belirtmekte fayda var.

    not: mobil olduğum için sitede varsa bakamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı sorunla bende karşılaştım. Güncellemeleri yapmaya çalıştığımda "bu öğe ülkenizde kullanılamıyor" uyarısı alıyordum. Bilgisayara mozilla firefox kurdum. eklenti olarak anonymoX kurdum. ip adresimi ingiltere olarak anonymoX tan ayarladım. Google Play adresinden ilgili uygulamaları tıkladım yükle dedim. sistem ilgili gmail hesabı ile oturum açmamı istedi ve oturum açtım. otomatik olarak telefonumda kurulmaya başladı. mozilla + anonymox eklentisi ile ben sorunumu çözmüş bulunuyorum. aynı sorunu yaşayan arkadaşlara inşallah yardımcı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulgurcali

    Aynı sorunla bende karşılaştım. Güncellemeleri yapmaya çalıştığımda "bu öğe ülkenizde kullanılamıyor" uyarısı alıyordum. Bilgisayara mozilla firefox kurdum. eklenti olarak anonymoX kurdum. ip adresimi ingiltere olarak anonymoX tan ayarladım. Google Play adresinden ilgili uygulamaları tıkladım yükle dedim. sistem ilgili gmail hesabı ile oturum açmamı istedi ve oturum açtım. otomatik olarak telefonumda kurulmaya başladı. mozilla + anonymox eklentisi ile ben sorunumu çözmüş bulunuyorum. aynı sorunu yaşayan arkadaşlara inşallah yardımcı olur.

    Hocam saol bu kadar zaman sonra cevap gelmesi iyi oldu.Bunu deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.