Şimdi Ara

Biri Facebook Hesabınıza Giriş Yapmış Olabilir Sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook hesabıma normal bir şekilde girdikten sonra aşağıda yazdığım bu hatayı alıyorum...

    Bilgilerini güvende tutmak için hesabını kilitledik. Kilidi açabilmemiz için önce lütfen kimliğini doğrula ve şifreni değiştir.
    Bu işlemi tamamlayana kadar hesabın gizli kalacak. Devam'a tıkladığımda ise Lütfen Kimliğin Onayla başlığı altında 4 şık geliyor bunları da olduğu gibi hemen sırasıyla yazıyım...

    >Telefonuna kısa mesajla güvenlik kodu gönder.
    >Fotoğrafından arkadaşlarını tanı.
    >Daha önce kullandığın tarayıcıdan giriş yap.
    >Güvenlik sorunu cevapla.

    Bu şıkların her birini denedim fakat doğru yaptığım halde olmadı. Herhangi bir doğru bir şekilde tamamladıktan sonra
    Benzersiz bir şifre oluştur başlığı altında şifre istiyor. Hemen altında Kimliğini onayladığın için teşekkürler. Lütfen başka sitelerde kullanmadığın yeni bir şifre oluştur.

    Bunları tamamladıktan sonra Hesabındaki E-posta Adreslerini Gözden Geçir başlığı altında kullandığım 2 E-Posta adresim geliyor ve bunların 2 sini de işaretliyorum. Devam ettiğimde E-posta Şifrelerini Değiştir başlığı altında Başka biri e-posta şifreni biliyorsa, senin Facebook hesabına giriş yapabilir. Facebook hesabını güvende tutmak için, e-posta adreslerinin şifrelerini değiştirmeni tavsiye ederiz diyor ve asıl sorun burada tekrardan devama bastığımda.. Üzgünüz, bu özellik şu anda kullanılamıyor Bu istek yerine getirilirken bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar dene. Yazısı çıkıyor ve buda çaresiz kaldığım an oluyor işte.

    Bu işlemleri sırasıyla defalarca denesemde hiçbir sonuç vermedi. Umarım sorunuma bir çare vardır ve ben bulamıyorumdur. Eğer hesabım açılmazsa içindeki sayfalar vs hepsi gidecek. Şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkürler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quzz -- 22 Mart 2014; 17:33:13 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.