Şimdi Ara

DonanımHaber Kingdom Online [Sürekli Güncel Konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
10.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 25.06.2014

    http://kingdom.nttgame.com/

    Resmi site tamamiyle yenilenmiş oyun her an açılabilir, bekliyoruz.

    03.04.2014

    Bugün resmi forumda gm bu iletiyi paylaştı, kısacası az bir zaman sonra oyununun açık betasının başlayacağını, yaz aylarında ise oyunun açılacağını söylemiş.

    Herkese Merhaba,

    Heyecanla beklenilen ve yaz aylarında açılacak olan Kingdom Online'da neler yapıldığına dair bir kaç bilgi paylaşalım istedik.

    1) Yaklaşık 1 ay önce başlayan test grubu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Oyuncularımız, Kingdom Online'ı test ederken karşılaştıkları hataları ve oyun için önerilerini bildirerek oyunun gelişimini sağlıyorlar. Şu ana kadar bu konuda bizlere fazlasıyla yardımcı oldular ve olmaya devam ediyorlar.

    2) Oyuncularımızın yapmış olduğu bildirimler GM'lerimiz ve yine oyuncularımız ile birlikte test edilip, raporlanıyor ve yapımcı firmaya düzenli olarak iletiliyor.

    3) 03.04.2014 tarihinde Kingdom Online'da genel data sıfırlaması yapıldı ve açılmış bütün karakterler silindi. Ayrıca yapımcı firmanın uzun bir süredir üstünde çalıştığı Karakter Dengelemeleri çalışması tamamlandı ve genel sıfırlamadan sonra oyuna entegre edildi. Tabi ki biz bu çalışmanın da testlerini gerçekleştiriyor olacağız.

    4) Yakın bir tarihte Kingdom Online test grubuna tekrardan oyuncu eklemeleri yapılacaktır. Eklenecek olan oyuncular forum ve sosyal medya kanallarımız üzerinden gerçekleştireceğimiz etkinlikler ile belirlenecektir.

    Şimdilik aktarabileceğimiz bilgiler bu kadar.

    Şunu söylemeden de yazıyı bitirmeyelim; Emin olun ki Kingdom Online bomba gibi geliyor

    Kingdom Online Ekibi



    26.03.2014

    Bugün bir oyun yetkilisi ile internet aracılığı ile kısa bir sohbetim oldu test grubu ve oyun hakkında sorular sordum.Bunları sizinle paylaşmak istiyorum;

    1)Oyunun ne zaman açık beta süreci açılacak ?

    Oyun şuan test grubu tarafından test ediliyor, oyuncuların istekleri doğrultusunda Knighttan'da iyi bildiğimiz ronarkland(cz) eklenecektir.Mgame tarafından gönderilecek bu pk alanını içeren yaması beklenmektedir.Bu yama geldikten bir müddet sonra oyunu açık beta olarak yayımlayabileceğiz kısacası şuan ipler mgame'in elinde mgame'i bekliyoruz.Oyunun açılması hakkında kesin bir tarih söyleyemeyiz fakat bize bu konuda hakkında çok fazla soru geliyor, oyunun açılmasını bekleyen ve sabırsızlık duyan büyük bir kitle var.Oyunun 2014 yılının yaz döneminde açılması bekleniyor.

    2)Oyunu test etmiş kişilerin size dönütü ne şekilde oldu ?

    Olumlu yorumlarda aldık,olumsuz yorumlarda aldık.Aldığımız olumsuz yorumlar bizim için gerçekten çok değerliydi.Kingdom Online'a gelecek veya gelmiş çoğu yenilik oyuncuların bizi yönlendirmesi ile oldu.Onun dışında özellikle Knight Online oyuncuları oyuna çok büyük ilgi gösteriyor çoğu eski veya yeni Knight Online oyuncusu test grubuna clanımla birlikte beni seçin diye talepte bulundular.Umarım ki oyuncularımız Kingdom'da o eski özledikleri Knight Online havasını bulabilirler.





    Merhaba arkadaşlar Knight Online 2 olarak lanse edilen ve Knight Online yapımcısı tarafından (Noahsystem) üretilmiş kingdom online hakkında sizi
    bilgilendirmek istedim.Öncelikle şunu söylemek istiyorum oyun şuan açık değil Haziran ayında açılması bekleniyor, şuan kapalı alfa testinde yani 30 kişilik bir grup ve gmler buglar ve açıklar için oyunu test ediyor.2005 ve 2013 yılları arasında aktif olarak Knight Online oynamış birisi olarak kingdom online bende gerçekten büyük bir heyecan uyandırdı, videolardan ve internetteki bilgilerden oyunda efsane oyun Knight Online'ın potansiyeli olduğunu fark ettim.Ve şunu biliyorum ki bu forumda kalbinin derinliklerinde Knight Online sevdası olan bir çok şahıs var fakat çoğu kişi oyunun pvp serverdan farksız olması sebebiyle oyunu bırakmış durumda.Daha önce de dediğim gibi eski bir Knight oyuncusu olarak Kingdom Online bende büyük bir heyecan uyandırdı, internette bulduğum ve kendim edindiğim bilgileri sizinle paylaşarak size de bu Knight Online kokan oyunu tanıtmak istiyorum.

    Öncelikle oyunun amacından bahsetmek istiyorum; Oyunda 3 adet farklı ırk mevcuttur.Bunlar insan,zombi,cücedir.Herk ırkın kendine özgü özellikleri vardır.Classlar ise aynı Knight'ta olduğu gibi warrior,wizard,rogue,priest şeklindedir.Her class'ın 3 adet alt class'ı bulunmaktadır.Örn:Battle rogue gibi.Oyunda her karakter birer kraldır ve her karakterin birer kalesi vardır.Oyunda mobları keserek düşen ve para itemlerle ister karakterinizi güçlendirebilirsiniz isterseniz de kalenize ek özellikler ekleyip kale savunmanız veya kale gelirlerinizi arttırabilirsiniz.Oyunun pvp mantığı kale savaşları üzerine kuruludur, başka bir oyuncunun kalesine saldırabilir ve kalesini fethedebilirsiniz.Knight online'da ki clan burda lejyon olarak geçmektedir.Lejyon olarak verimli bir arazide kale kurup başka lejyonların kalelerini fethedebilirsiniz.Ayrıca Knight Online'dan alıştığımız colony zone veya ronarkland tadında bir pk alanı bulunacaktır.Burda da keyifle pk atabiliriz.

    İşte Kingdom Online'da ki bazı merak ettikleriniz ve kısa açıklamaları:




    Savaşlar: Kingdom Online'da yer alan savaşlar için en başta söylenmesi gereken şey basit olmadıkları. Güçlü ve iyi donanımlı karakterleriniz ile birlikte iyi bir savaş stratejiniz yoksa işinizin zor olduğunu söylemek gerekiyor.

    Düello: Kingdom haritasında istediğiniz yerde 1vs1 düello yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, düello isteğinizi rakibinize göndermek ve kabul etmesini beklemek.

    Kışla Savaşları: 1vs1, 2vs2, 3vs3, 4vs4 olarak yapılan PvP savaşları. Bu savaşlarda amaç, kendi kalenizi düşman işgalinden korumaya çalışırken, rakibinizin kalesini ele geçirmek.

    Kuşatma Savaşları: Kingdom Online'da kuşkusuz ki en büyük savaşlar Kuşatma Savaşları. Bu savaşlarda amaç, düşman lejyonlarının kalelerini ele geçirmek veya yıkmak. Dost - düşman herkesin katılabildiği ve istediği tarafı desteklediği bu savaşlarda stratejinin önemini ve size zarar vermek isteyen canavarların ortalıkta dolaştığını belirtmekte fayda var.

    Zindanlar: Kingdom Online'da tek başınıza veya arkadaşlarınızla girip keyifli dakikalar geçireceğiniz çok sayıda zindan bulunuyor. Bu zindanlardan -zindan seviyesine göre- eşyalar düşürüp girdiğiniz zindana özel zanaat materyalleri toplayabilirsiniz.Knighttaki abbys'ın daha görselleştirilmiş versiyonu da diyebiliriz.

    Lejyon ve Birlikler: Kingdom Online'da kendinizi güvende hissetmek, yeni arkadaşlıklar kurmak, parti oluşturarak canavar kesmek ve zindanlara girmek istiyorsunuz. Tüm bunları gerçekleştirmenizde size yardımcı olacak bir lejyon bulmak ilk amacınız olmalı. Bir lejyonda olmak yeterli mi peki? Tabii ki hayır. Sekiz lejyon bir araya gelerek "Birlik" oluşturabilir ve Kingdom dünyasında krallığınızı ilan edebilirsiniz.

    Kale Sistemi: Kingdom Online'da her karakterin kendine özel bölgesi ve bu bölgede de kalesi bulunmakta. Tıpkı bir RTS oyundaki gibi, bu kaleyi geliştirmek için çeşitli kaynaklara ihtiyaç duyuyorsunuz. Kaleniz geliştikçe tabii ki size olan faydaları da artıyor.

    Kışlalar: Kingdom Online'ı diğer oyunlardan ayıran en temel özeliklerinden birisi de kışla sistemi. Her oyuncunun toplamda dört adet kışlaya sahip olabildiği Kingdom'da, savaşlarda sizinle birlikte savaşacak veya sizin yerinize canavar öldürerek tecrübe puanı kasacak askerleri kışlalardan çıkarabiliyorsunuz.

    Zanaat (Crafting): Yaratıklardan, zindanlardan ve harita üzerinde belirli bölgelerden topladığınız parçalarla silah, zırh, pot gibi işlevsel ekipman ve eşyalar üretebilirsiniz.Kingdom Online, zanaat alanında uzmanlaşabileceğiniz dört farklı meslek sınıfı sunmakta. Oyuncular bu dört sınıftan sadece ikisini seçerek uzmanlaşabilirler:
    Simyacı: Can, mana potu ve karakterinize süreli özellikler sağlayacak olan eşyaları üretebilirsiniz.
    Zırhçı: Warrior ve Priest sınıfları için daha kaliteli zırhlar üretebilirsiniz.
    Derici: Wizard ve Rouge sınıfları için daha kaliteli zırhlar üretebilirsiniz.
    Silahçı: Daha yüksek hasar oranına sahip silahlar üretebilirsiniz.

    Yetenek Çeşitliliği: Kingdom Online'da her sınıfa özel üç farklı yetenek ağacı bulunmakta. Örneğin, Büyücü karakterinde Ateş, Buz ve Şimşek olmak üzere seçebileceğiniz üç farklı yetenek ağacı ve her yetenek ağacında 15'ten fazla yetenek bulunuyor. Oyuncular ister tek bir yetenek ağacındaki yeteneklere yoğunlaşabilir, isterse üç yetenek ağacından da dilediği yetenekleri açarak karakterlerini kendi stratejilerine uygun şekilde geliştirebilirler.

    Binekler ve Petler: Kingdom Online'da kullanabileceğiniz çok sayıda binek ve pet bulunuyor. Petleriniz, öldürdüğünüz canavarlardan düşen eşyaları sizin için hızlı bir şekilde toplarken, bineklerle haritada ulaşmak istediğiniz bölgelere daha hızlı ulaşabilirsiniz.

    Oyunun bana çekici gelmesini sağlayan özellik Ere Stone özelliğidir.Ere Stone ile oyun standart oyunlardan ayrılmaktadır ve oyunun güzelliği bu Ere Stone ile ortaya çıkmaktadır.Oyunda random düşen ere stone yani "size özel skill taşlarını" birleştirip yeni bir skill elde edebiliyorsunuz. Bununla alakalı güzel olan ise şu, oyunda şansınız varsa iyi bir skill gelebiliyor birleştirince. Bu da şu demek oluyor; oyunda kimsenin bu skilli birbirinin aynı olmuyor, herkesin farklı 1 tane skilli oluyor.Ere Stone sahip olduğunuzda extradan ultimate skiliniz aktif olur. Her sınıfın 25'er tane farklı Ere Stone'u vardır. Bu Ere Stonelar kalite olarak S A B C D şeklinde sıralanır.

     DonanımHaber Kingdom Online [Sürekli Güncel Konu]

    Burdaki C sınıfı Ere Stone gelen damageleri %50 azaltan bir özellik vermiş.

    Oyunun bir diğer güzel özelliği de kendi barracks'ınızdan çıkardığınız askerlerinizle birlikte exp kasabilme imkanınız bulunmaktadır.Pvp alanlarında da bu barracksları kurarak avantaj elde edebilirsiniz.

    Başka merak edilen mevzu ise combo sistemidir.Kombo sisteminin bazı yönleri Knight ile benzeşmektedir.Özellikle battle rogue(asas) bir tane skilli spike ile aynı resmen.Oyunda kayarak vurma özelliğide vardır, Knighttan alıştığımız skill+r combosu da mevcuttur fakat bu kombonun bir çok ayrıntısı vardır.Bunun yanında warriorun alan skilli,okçuların alan ok skilleri vardır.Hatta videodan gördüğüm kadarıyla warriorların rakibine doğru depar atıp rakibini birkaç saniye bayıltan über bir skilleri vardır.Yani combo sisteminin temeli knight gibi fakat daha ayrıntılı ve daha karmaşıktır.
    Ne kadar iyi kombo yaparsanız o kadar kazançlı çıkarsınız. Oyunda kombo sisteminin temeli "R" tuşuna dayanıyor ve buna cutting deniliyor. Cutting ile daha fazla dmg vurabilir, defans kazanabilir ya da heal çalabilirsiniz. Bunu skill penceresindeki cutting bölümünden seçiyorsunuz. Cutting sayınız arttıkça ek özellik de artıyor.

     DonanımHaber Kingdom Online [Sürekli Güncel Konu]



    Bahsetmek istediğim başka bir özellik ise bir npcden bir scroll alıp otomatik iksir içebilmektedir.Exp kasarken veya pvpde pot basma derdi kalkıyor yani bu özelliği ben çok sevdim açıkçası oyuncunun kombata odaklanmasını sağlıyor.

     DonanımHaber Kingdom Online [Sürekli Güncel Konu]



    Kingdom Online Knight Online'da ki çoğu zaman oyunu bıraktıran veya tam tersi oyuna daha sıkı bağlanmamızı sağlayan efsanevi magic anvil bulunuyor.Hatta tip olarak tamamen aynısıdır.Ve yine Knighttan gelen bir özellik ise upgrade yaptıktan sonra silahın türüne göre silah belli bir +'da ise parlamaktadır.Ve +'sı arttıkça daha keskin parlar



    Şimdi gelelim classlar'a bu bölümde her classın ayrı ayrı tüm skillerini tanıtmak istemiyorum internetten bu classlarla ilgli bulduğum videoları paylaşacağım arzu edenler internetten skillerin ayrıntısına bakabilir.












    Oyundaki diğer ilgi çekici özellikler:

    Görev alanına otomatik olarak gidilebilmektedir.
    Oyunun dili açıldığında tamamen Türkçe olabilecektir.
    Premium cash gibi özellikler oyunun tam sürümünde bulunacaktır.
    Knighttaki gibi Kingdom'da da rezzerler bulunmaktadır.
    Knighttaki np gibi Kingdom da Wp(War Point) vardır.
    En yüksek level hakkında kesin bir bilgi 60 olacağı söyleniyor ama zamanla Knighttaki gibi 80'lere dayanabilir.
    Exp'i solo olarak daha hızlı kasabilirsiniz.
    Görevler solo veya party ile yapılabilir.
    Warpointleriniz ile Lejyonunuzu yükseltebilirsiniz.Knighttaki np bağışı clanı royal yapma durumu gibi.
    Oyunda belli bir ücret ile ejderha ile seyahat edebilirsiniz.
    Kalenizde belli bir kaynaktan fazla var ise o kaynağı başka bir kaynakla takas edebilirsiniz.
    Oyunda çeşitli meslekler var mesela; Simyacılık mesleğinde, oyun içi atak,hız,defans gibi kağıtları üretebiliyorsunuz, taş geliştirebiliyorsunuz, upgrade kağıdı(item yok olmaması için, %10 upgrade şansı artıran kağıt) gibi eşyaları üretebiliyorsunuz.
    Meslek dallarında level atladıkça daha iyi itemler üretebiliyorsunuz.
    Oyunda moradon yerine sienna var.

    Evet arkadaşlar benim size sunacaklarım bu kadar; verdiğim bilgilerin bir kısmını kendim yazdım.Bazı yerleri çeşitli kaynaklardan toparlayarak size sordum.Oyun hakkındaki fikirlerinizi veya sorularınızı yazmanızı bekliyorum.Umarım Kingdom Online eski Knight'ı bize getirir ve o özlediğimiz eski günleri tekrar yaşarız.Bu arada;

    Oyunun resmi sitesi:http://kingdom.nttgame.com/index.php
     DonanımHaber Kingdom Online [Sürekli Güncel Konu] DonanımHaber Kingdom Online [Sürekli Güncel Konu] DonanımHaber Kingdom Online [Sürekli Güncel Konu]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 25 Haziran 2014; 0:07:59 >



  • Valla baktım knight in tadını hic vermedi tabi beta idi hemen karar vermemek lazım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Valla baktım knight in tadını hic vermedi tabi beta idi hemen karar vermemek lazım .

    Knight'ın 2004-2007 yılları arasındaki tadını verebilecek bir oyun olamaz/olmayacaktır zaten.Fakat ben Kingdom Online'ın gerçekten modern oyunların çoğuna kıyasla daha iyi olduğunu düşünüyorum ve alışık olduğumuz bir çok Knight ritüelleri de mevcut.
  • Oyun benim gözüme çok karmaşık geldi knight basitti ve buglar oyunu guzel yapıyordu pvp oynayanlar bilir 51 54 bug seri sekilde sekme vb ben boyle zevk alıyordum bu oyundan grafik isteseydim silkroad oynardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kawaguchi

    Oyun benim gözüme çok karmaşık geldi knight basitti ve buglar oyunu guzel yapıyordu pvp oynayanlar bilir 51 54 bug seri sekilde sekme vb ben boyle zevk alıyordum bu oyundan grafik isteseydim silkroad oynardim

    Oyunun Knight'a nazaran karmaşık olduğu doğrudur fakat pvp sistemine dayanan günümüzün çoğu oyunu artık karmaşık haldedir.Knight'ın tasarım aşamaları 2001-2002'li yıllara dayanıyor diye biliyorum yani arada 12 senelik bir teknolojik fark var.Bu 12 senelik farkı baz alacak olursak adamların elinde yüksek grafikleri yapabilecek imkanlar varken ve oyuncusuna en iyi görseli sunabilecek sistemlere sahipken tutupta aman basit olsun diyip grafik ve görselliği alt seviyelere çekmezler doğal olarak.Ayrıca oyun aşırı bir sistem gereksinimi istemiyor ve inan çok yüksek grafiklere de sahip değil.Bug denilen şey her oyunda olur bazen tatlı bile olabilir, knighttaki buglardan çok ekmek yemiş biriyim zamanında.Kingdomda da eminim buglar vardır fakat ümit ederim ki bu buglar basit ve tatlı olsun.
  • Çok Güzel konu olmuş emeğine sağlık, kingdom beta bulunmadım ama açılışında başlamayı düşünüyorum
  • Forum olarak başlarsak oynarım.
  • Saglam bir topluluk varsa bende oynuyabilirim arkadaşlar
  • Benim amacımda forumdaki eski Knightçıları toplayıp oyunda bir DonanımHaber çatısı altında lejyon kurmak ama oyunun açılmasına daha çok var ve 2 haftaya açık betası çıkar büyük ihtimal.
  • Lys bitsin benide ekleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezerved yarın okurum
  • dinamikleri açısından benzeyebilir ama oynanış bakımından knightla alakası yok gibime geldi.Videolarına bakıyorum ama bu tarza milyon tane oyun var.Skiller falan piyasada olan oyunlarla neredeyse aynı.Bence tutmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

    dinamikleri açısından benzeyebilir ama oynanış bakımından knightla alakası yok gibime geldi.Videolarına bakıyorum ama bu tarza milyon tane oyun var.Skiller falan piyasada olan oyunlarla neredeyse aynı.Bence tutmaz

    Bence de yani knight in adını kullanarak bir yere gelebilir


    Kingdom online olarak is yapmaz zaten knight 2 demeseler beta ya bu kadar katılım da olmazdı


    Tera falan cok cok daha kaliteli yapımlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_


    quote:

    Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

    dinamikleri açısından benzeyebilir ama oynanış bakımından knightla alakası yok gibime geldi.Videolarına bakıyorum ama bu tarza milyon tane oyun var.Skiller falan piyasada olan oyunlarla neredeyse aynı.Bence tutmaz

    Bence de yani knight in adını kullanarak bir yere gelebilir


    Kingdom online olarak is yapmaz zaten knight 2 demeseler beta ya bu kadar katılım da olmazdı


    Tera falan cok cok daha kaliteli yapımlar

    TERA konusunda haklısın.Bence Knight'a benzeyen bir oyun varsa (dinamik açısından) o da TERA'dır.Müthiş bir oyun vaktim olsa devam ederdim de yok işte :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_


    quote:

    Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

    dinamikleri açısından benzeyebilir ama oynanış bakımından knightla alakası yok gibime geldi.Videolarına bakıyorum ama bu tarza milyon tane oyun var.Skiller falan piyasada olan oyunlarla neredeyse aynı.Bence tutmaz

    Bence de yani knight in adını kullanarak bir yere gelebilir


    Kingdom online olarak is yapmaz zaten knight 2 demeseler beta ya bu kadar katılım da olmazdı


    Tera falan cok cok daha kaliteli yapımlar

    TERA konusunda haklısın.Bence Knight'a benzeyen bir oyun varsa (dinamik açısından) o da TERA'dır.Müthiş bir oyun vaktim olsa devam ederdim de yok işte :)

    Onda da 60 tan sonra sıkıcıydi gecen sene oynuyorduk ben full Pvp item de dizdim hatta silah + armor falan ama knight gibi Pvp si yoktu çeşit yoktu zaten bi battleground vardı simdi siege savaslari fln var galiba


    Ama knight in Pvp si bambaşka ya bak ps4 te bf4 oynuyorum Killzone oynuyorum knight ta debuff atıp f11 basma zevkini alamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_


    quote:

    Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_


    quote:

    Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

    dinamikleri açısından benzeyebilir ama oynanış bakımından knightla alakası yok gibime geldi.Videolarına bakıyorum ama bu tarza milyon tane oyun var.Skiller falan piyasada olan oyunlarla neredeyse aynı.Bence tutmaz

    Bence de yani knight in adını kullanarak bir yere gelebilir


    Kingdom online olarak is yapmaz zaten knight 2 demeseler beta ya bu kadar katılım da olmazdı


    Tera falan cok cok daha kaliteli yapımlar

    TERA konusunda haklısın.Bence Knight'a benzeyen bir oyun varsa (dinamik açısından) o da TERA'dır.Müthiş bir oyun vaktim olsa devam ederdim de yok işte :)

    Onda da 60 tan sonra sıkıcıydi gecen sene oynuyorduk ben full Pvp item de dizdim hatta silah + armor falan ama knight gibi Pvp si yoktu çeşit yoktu zaten bi battleground vardı simdi siege savaslari fln var galiba


    Ama knight in Pvp si bambaşka ya bak ps4 te bf4 oynuyorum Killzone oynuyorum knight ta debuff atıp f11 basma zevkini alamadım

    Valla eski Knight'ın pvp zevkini Kingdom Under Fire 2 bile veremez o kadar büyük konuşuyorum :)
    Şimdiki yapımcıların gram aklı olsa Knight'ın savaş dinamiklerini Cz'sini falan aynen kopyalayıp oyun çıkarırlar ama adamlarda akıl yok işte saçma sapan sistemlerle o güzelim grafikli oyunları heba ediyorlar.
    Şuan iddia ediyorum eğer TERA'ya Knight'ın savaş dinamikleri aktarılsaydı Knight efsanesinin yanında yeni bir efsane olarak TERA'da yerini alırdı.
  • Arkadaşlar Kingdom Online'da knighttaki cz gibi bir pvp alanı olacak, bu yüzden açılması gecikti Mgame şuan bu pvp alanını geliştirmek için uğraşıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 25 Mart 2014; 16:40:36 >
  • bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

    Arkadaşlar Kingdom Online'da knighttaki cz gibi bir pvp alanı olacak, bu yüzden açılması gecikti Mgame şuan bu pvp alanını geliştirmek için uğraşıyor.

    tamam abi ona lafımız yok ama oyunun dinamikleri knight ile pek örtüşmüyor.Piyasada bu tarz oyunlar dolu var.Amacım oyunu eleştirmek değil güzel oyuna benziyor lakin sadece Knight Online 2 diye nitelendirilmesi saçma geliyor bana.İçerikleri gayet iyi ama oynanış olarak pek tatmin etmez gibime geliyor, bekleyip göreceğiz bakalım
  • Dostum dediğim gibi oyun dinamik olarak Knightla birebir örtüşmüyor fakat eğer beta sürümünü oynadıysan bazı benzerlikler gözüne çarpmıştır eminim.Mesela asas'ın skilleri ve combosu cidden Ko'dakiyle çok benzer, oyundaki sienna kalesi moradonu andırıyor,bazı skill efektleri knighttakilere benziyor,sonra mageler ere stone toplayarak meteor tarzı bi skill açabiliyorlar,knighttaki krowaz benzeri bir sistem var armor veya silah üretilebiliyor, kale savaşını biraz incelersen o eski bdw ( monuya atak yapıp kırdığımız ) mentalitesini görürsün.Açıkçası ben bu oyundan umutluyum inan o kadar karışıkta değil.Bahsettiğiniz Tera kadar über grafikleri de yok bu aslında iyiye yorumlanabilir Türk playerlardaki pc veya notebookların kalitesi belli.Oyundaki cz benzeri pvp alanı benim bu oyuna başlamamın ana sebebi olacak gibi görünüyor ve çoğu Knight oyuncusunu bu heyecanlandırıyor.Oyun aslında Knight Online 2 olarak geçmiyor bunu reklam amaçlı kullanmışlar eski Knight playerlarının ilgisini çekmek için olabilir belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 25 Mart 2014; 18:21:57 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.