Şimdi Ara

FİFA 14 ONLİNE SORUNLU MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese, Ps4 de fifa 14 oynuyorum ancak bir çok defasından hata veriyor, maç kadrolarınız unfair kadroları silip tekrar yükleyin diye, ama bunun nasıl yapılacağını bulamadım her defasında bu hatadan bıkkınlık geldi bu genel bir sorun mu? Yardımcı olurmusunuz teşekkürler..



  • Ana konu başlığı altına yazarsanız, daha rahat cevap bulabilirsiniz.
  • Aynı sorun bende de oluyor. Aslında bu bir sorun değilmiş. Oyuncu ranklarını otomatik güncellemesi gerekirken güncellememesi ve karşındaki guncel veriler ile baglanirken senin bu guncel veriyi yuklememen sorun çıkarıyor ve ikinizi de oyun dışına atiyor. Ama nasıl guncelleyecegimiz konusunda benim de bir fikrim yok. Her defasinda maça girmeden yapılması gerekiyormuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackeagle76 B kullanıcısına yanıt
    Bilindik Fifa saçmalığı! Eskiden beri var (3-4 yıldır). Ne yaparsanız yapın, isterseniz online squad'ı silin tekrar indirin birşey değişmiyor
    Sistem uygun oyuncu bulana kadar tarama yapıyor sıklıkla "connection lost", nadiren "no players found", daha nadirende bahsettiğiniz sorunu veriyor. Benim görüşüme göre bu durum sistemin size uygun rakip bulamamasından kaynaklanıyor, bu hata mesajları ile sizi oyalarken yeni oyuncular live'a giriyor ve sonunda birisiyle eşleşiyorsunuz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3 de fifa 13 oynuyordum online hiç sorunsuz bağlanıyorduk ne güzel, bir ton para verdik ps4+fifa14 aldık rezilliğe bak. Online oynamak için çile çekiyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.