Şimdi Ara

iPhone 5S Parmak İzi Sensör Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son 1 haftadır home tuşumda bariz bir performans düşüklüğü var. Parmak izi eskisi kadar hassas değil artık. Yapılacak herşeyi yaptım; restore yaptım, 7.1'e güncelledim, parmak izlerini sildim, tekrar tanıttım, aynı parmağı iki kere kaydettim vs vs...

    Sorun şu ki, parmağımı dokundurduğumda yeniden dene diyor, tekrar denememe rağmen olmuyor şifre giriyorum. 10 kerede 6'sını kabul ediyor yani, bazen de sorunsuz çalışıyor. Özellikle parmak izlerini touch id'den sildikten sonra tekrar tanıtırken sorun yaşıyorum çünkü farkli bi parmak deneyin uyarısı çıkıyor. Ama düzgün bi bezle sildiğimde de bu sorun ortadan kalkıyor.

    Sizce sorun ne olabilir? Apple Store açıldığı gün internetten almıştım garantili yani, değiştirmelik bir durum var mıdır? Home tuşu veya parmak izi sensörü bozulsa hiç çalışmaz gibime geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 13 Mart 2014; 3:52:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Valla bende 7.1 ile çok daha kararlı bir hale geldi.Dfu modda restore edin birde genelde temiz bir kurulum öneriliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eliniz fazla terliyor olabilir çünkü eğer donanımsal bir sorun olsa temiz bir bezle silince de aynı şekilde hata vermeye devam ederdi. Sensörü fırsat buldukça silmeye özen gösterin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben telefonu aldığımdan beri aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ha sıkıntı sensör bozukluğu mu? Hayır tabiki de. Telefonu elimizde tuttukça, hele ki oyun oynadığımızda ısınan telefon elimizi parmaklarımızı terletiyor. Parmaklar terleyince touch id parmak izini -sanıyorum sıvı temasından dolayı- algılayamıyor. Elinizi komple silin nemini alın, home tuşunu da kuru bi hale getirip parmağınızı dokundurun o zaman sorunsuz çalışıyor. Soğuk havalarda özellikle parmaklar ve telefonlar nemli olmadığından soğuk havalarda çok kararlı çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.