Şimdi Ara

adsl modem yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba.....usrobotics modem alacağım ancak sormak istediğim bi soru var........bu tarz yani ethernet üzerinden bağlantı kuran modemlerde default ayarlar haricinde extra ayarlar yapmaya gerek var mı.........yani full kapasitede çalıştırabilmek için............bu aradahttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=22333 ilehttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=19162 arasında seçim yapmam gerekiyor....bir de şu firewall konusu........kullanan arkadaşlara sormak istiyorum firewall default olarak açık geliyor sanırım......bu web tarama sırasında bir yavaşlama vs yaratıyor mu.....yanıtlarsanız sevinirim....teşekkürler...







  • farkli bir marka seciminde bulunmani oneririm. yok ikisinden biri dersen 9107 secme derim. oburu de usb modem di sanirim.
    modem ara yuzlerini inceleyerek de modem secebilirsin. ya da forumlarda dsl modem problemlerini okuyarak da tercih yapma sansin var. en guzeli tabi senin yapacagin secim olacaktir. hani bir sarki var, kendim ettim kendim buldum diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.