Şimdi Ara

Tüm Kitap Bölümü Üyelerinin Dikkatine!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlar,

    Malumunuz bölümde aktif bir yönetici olmayışından, 1 yıldır kendi aramızdan yetkili istiyoruz. Ancak bu isteğimiz dikkate alınmıyor. Son zamanlarda bu boşluktan istifade ederek, konudışı trolleri olarak nitelendirdiğimiz bazı gereksiz insanlar, sırf mesaj sayısını artırabilmek için bölümün seviyesini aşağı çeken, tartışma ortamı yaratan konular açıp, mesajlar atmaktalar. Önceleri bu konuları esgeçiyorduk ama şuan birçok arkadaşın da belirttiği gibi bu konular yüzünden diğer farklı konular ya arada gözden kaçıyor ya da arka sayfalara düşüyor.
    Şimdi madem aktif bir yetkilimiz yok bu durumda artık dizginleri kendi elimize alma vakti geldi. Bu tarz konulara cevap atarak aslında kendimize kötülük ediyoruz. Biz mesaj attıkça bunlar ilk sayfada durmaya devam ediyorlar. Aynı konudan zibilyon tane varsa cevap yazmayalım artık. Mesela fantastik seri tavsiyesi konuları... Bu bölümdeki en eski en koyu fantastikçilerden biri olduğum halde ben bile rahatsızlık duyuyorum. Bu konulardan binlerce açıldı ve verilen tavsiyeler bir elin parmaklarını geçmiyor. Maalesef o önerilerde hayatlarında okudukları 3 5 kitaptan ibaretler. Diğer bir örnek 3 5 kitap okuduktan sonra yazarlığa soyunan liseli gençlerin daha düzgün bir Türkçe kullanmayı beceremeden "kitab" yazacam isim koyun yardım edin konuları... Illallah etti artık.
    Son bir örnek de okuma sırası konuları... Adam o kadar hazırcı ki google'a yazıp 30 saniyede alacağı cevap yerine konu açıp cevap önüme gelsin diyor. Bölümde arayın aynı konudan onlarca yüzlerce var.

    Arkadaşlar artık sizden ricam lütfen bu tip konulara cevap atmayın. Ana konusu varsa link verin sussunlar. Son birkaç aydır şikayet edip sildirdiğim ekitap paylaşım isteği konularının haddi hesabı yok. Üstelik hiçbirini bölüm yetkilimiz ömer silmedi. Asıl bölümü futbol olan yönetici sildi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    3 5 kitap okuduktan sonra yazarlığa soyunan liseli gençlerin daha düzgün bir Türkçe kullanmayı beceremeden "kitab" yazacam isim koyun yardım edin konuları... Illallah etti artık.

    10 numara 5 yıldız kesinlikle katılıyorum hocam. Bizim yetkili nerelerde bu arada yaşayıp yaşamadığını biliyormuyuz?
  • Öneri konumuz bulunuyor. Lütfen oradan devam edebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.