Şimdi Ara

Paypal Dolandırıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bu akşam saat 20.08'de bir mail geldi. Paypal'a tanımlı kredi kartımdan benim onayım olmadan $483,00 para çekilmiş.

    Bir gecede 1.116,63 TL dolandırıldım. Paypal'a itirazda bulundum, kredi kartımı kapattırdım. Yarında bankaya gidip harcama itiraz formu vereceğim. Sanırım şuan için yapabileceğim başka işlem kalmadı.

    Yakınlarınızda benzer olayla karşılaşan var mı ?



  • Geçmiş olsun. Onu farkedince kalbinizde nasıl bir his oluştu ?
  • Hangi bankanın kredi kartı bu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerem kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım aynısı benim başıma geldi.Paypalden çok bişey bekleme yardım konusunda vakit kaybetmeden bankanla irtibata geç.Benim bankam hem parayı iade etti hemde kartı iptal edip yeni kart gönderdi.
  • nasil cekilmis ? Paypal mi cekmis bu parayi ? Kime gitmis ? neden gitmis ? yazmasi gerekiyor orada.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Abba sever

    İş Bankası

    @tlgdnc

    Maili görünce hemen İş Bankasını arayıp kartı iptal ettirdim. Yarın şubeye gideceğim bakalım umarım para iade edilir. Google'da biraz araştırma yaptım, parası iade edilen kullanıcılar olmuş.

    @VirgilSollozzo

    Paypal aracılığı ile Ronald Ray adında bir kullanıcı para çekmiş.

    You sent a payment for $483,00 USD to Ronald Ray.

    Amount: $483,00 USD
    Currency conversion: 1.116,63 TL = $483,00 USD
    Exchange rate: 1 TRY = 0,432554 USD
    Sent on: 04 March 2014

    Gel de kafayı yeme
  • Ronald Ray'in bu parayi neyin karsiliginda,nasil cektiginin de yazmasi gerekir.10 yildir kullanirim PayPal'i.Kimse oyle kafasina gore para cekemez.Ya siz gonderirsiniz,ya da bir websitesinden (eBay mesela) PayPal uzerinden odeme kaydiyla alisveris yaparsiniz,alisveris yaptiginiz kisi parayi boyle ceker.Ya da sahtecilik kurbani olmussunuz.PayPal'den gelmis gibi gorunen ama aslinda Nijerya'dan gonderilmis sahte PayPal emailini bilgisayarinizda acarak bilgilerinizi kaptirmissiniz karsi tarafa.

    Ayrica boyle konularda PayPal fazlasiyla yardimci olur musterilerine.Bu para sizden bilincli olarak cikmamamissa eger PayPal mutlak surette parayi refund edecektir.Hic korkmayin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal de?il ama ba?ka ?ekilde çekilen 200tl galiba i? bankasyndan iade almy?tyk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

    Ronald Ray'in bu parayi neyin karsiliginda,nasil cektiginin de yazmasi gerekir.10 yildir kullanirim PayPal'i.Kimse oyle kafasina gore para cekemez.Ya siz gonderirsiniz,ya da bir websitesinden (eBay mesela) PayPal uzerinden odeme kaydiyla alisveris yaparsiniz,alisveris yaptiginiz kisi parayi boyle ceker.Ya da sahtecilik kurbani olmussunuz.PayPal'den gelmis gibi gorunen ama aslinda Nijerya'dan gonderilmis sahte PayPal emailini bilgisayarinizda acarak bilgilerinizi kaptirmissiniz karsi tarafa.

    Ayrica boyle konularda PayPal fazlasiyla yardimci olur musterilerine.Bu para sizden bilincli olarak cikmamamissa eger PayPal mutlak surette parayi refund edecektir.Hic korkmayin

    Maildeki likleri açmadım, direk hesaba giriş yaptım. 4 yıldır kullanıyorum inşallah geri ödeme yapılır.




  • Paypala ve is bankasina harcama itirazinda bulunun. Paypal geri iae ederse 1-2 hafta surer, bankaya kalirsa durum uzun surebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1393

    Paypala ve is bankasina harcama itirazinda bulunun. Paypal geri iae ederse 1-2 hafta surer, bankaya kalirsa durum uzun surebilir.

    Bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyordum ama bugün sabah paypal dan cevap geldi ve para iadesi yapıldı.
  • Çabuk hallolmus sevindim.paypal uzmanları benimkini yetkisiz kullanım olarak kabul etmemiş satıcı ile uzlasmami TAVSIYE etmişti.banka devreye girince tekrar soruşturma başlattılar filan.uzun yıllar kullanmıştım ama artık kulanmayacagim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.