Şimdi Ara

Oyunun son durumu nedir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 5 aydır wow dan uzağım sebebi de classlar arası dengesizlik. Şuan da durum nedir shadow priest olarak warrior rog ve dk lara karşı boyun eğiyordum ki dk ve warrior dan geçilmiyordu heryer şuanda durum nedir. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • pvp'yi soruyorsan hiçbir zaman dengeli değildi ki şimdi olsun.
  • Pek denge beklemiyorum açıkcası fakat warrior ve dk her classtan fazla olması bukadar kısa süre içinde bariz op olduğunun göstergesiydi benim için. Merakım şuan ki durum nedir.
  • konu takip. 3 aydır askerdeyim. son gelişmeleri anlatan birilerini arıyorum. amaç bir şeyler okuyup zaman geçirmek . :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wow forumları ölmüş zaten en hareketli yer burası.
  • Warrior nerflendi onu biliyorum..eskiden 2 tane interruptları vardı. Yine 2 tane var ama 15 sn cd paylaşıolar..Yani tek intrruptları var diyebiliriz. Dk da nerflenmiş onu da unholy dk guide da bi arkadaş açıklamıştı..O başlığı bulursanız (en fazla 1 sayfa arkadadır) onu da öğrenebilirsiniz.
  • Teşekkür ederim cevabınız için. Daha fazla bilgi verebilecek yok mu arkadaşlar.
  • Frost mage ve rogue OP. Onun dışında warrior ne kadar nerflenirse nerflensin hala op. Ne yaparsan yap kendinden uzak tutamıyorsun adamları 2 charge 1 leap 1 intervene saçmalık.

    Unholy dk öküz gibi damage atıp tek yiyor. Yani bir uhdknın görevi adama pata küte dalmak şuan taktiksel beyin oynayışı 0. Pata küte dalmazsan tek yiyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

    Frost mage ve rogue OP. Onun dışında warrior ne kadar nerflenirse nerflensin hala op. Ne yaparsan yap kendinden uzak tutamıyorsun adamları 2 charge 1 leap 1 intervene saçmalık.

    Unholy dk öküz gibi damage atıp tek yiyor. Yani bir uhdknın görevi adama pata küte dalmak şuan taktiksel beyin oynayışı 0. Pata küte dalmazsan tek yiyorsun

    Cevabınız için teşekkürler. Anlaşılan pek değişen birşey olmamış warrior rog ve dk lar beni oyundan soğutmaya yetmişti en çok oynanan karakterlerde bunlardı. Değişen birşey yoksa Billz bir oyuncuyu daha kaybetti :)
  • Fox90 kullanıcısına yanıt
    4-5 Ayda pek fazla birşey değişmedi sanırım WOD pakedine kadarda değişmeyecek. Eğer oyundan warrior ve dk yüzünden bıraktıysan değişen sadece koca bir hiç. WOD'da zaten dengesiz bir şekilde gelir onuda adam etmeleri bir kaç ayı alır, kısacası ekim gibi yeni paket gelse 2015'e kadar ya denge bekleyeceksin, yada dengesizliğin içinde kaynayıp gideceksin.
  • Shadow priest ile artık daha da zor hayatta kalmak. Ama oynayan oynuyor her zamanki gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz PvP durumlarını Dota,LoL gibi oyunlara benzetecek olursak.

    Örneğin ;
    Dotadan örnek vericek olursak bir SLARDAR ile TRAXEXin kapışmasını düşünün kimin üstün olacağını düşünürsünüz,elbette SLARDAR(örnek vermemin sebebi düşmanına warrior gibi yapışıp bırakmadığı için).

    ancak TRAXEXin yanında ona yardımcı olabılecek bir yardımcının olması onun damage cıkarmasına yardımcı olacaktır.

    Onun için WOW da 1v1 arena olmuyor!

    onun için direk 2v2 arena seçimlerinden başlıyoruz ve arenaya bizi tanıyan veya teamspeak gibi uygulamaları kullanarak iletişim halinde oldugumuz bir arkadaşımızla giriyoruz ki size damage sağlayacak pozisyonu yaratabilsin.

    ne bekliyosunuzki sonuçta bi rogue cloth giyen bir sınıfı kesemedikten sonra o sınıfın amacı nedir :)
  • Konuyla alakasız ama wod tahmini ne zaman çıkması bekleniyor acaba ?
  • 1vs1 i baz alan yok zaten. 2s te bile spri bir cacık değil birde kesmek var kesmek var ben hiçbir clası ccden çıkarmadan kesebileni görmedim spri olarak rog niye kesiyor ozaman ? Adama neredeyse dmg yapamadan kesiyor tamam burst dmg iyi ama onunda bi değeri yok hemen hemen her classta neredeyse üstündeki dot efecktleri silmeye yarayacak bir özelliği var biz nasl dmg yapalım şimdi ? Cc desen tüm classlardan bir adım geride elinde bir fearın var oda 2 3 sınıfa karşı etkli diğerleri trinket basmadan çıkabiliyor. Rog dk warrior oplupundan bıraktım oyunu diğerlerine üstünlük kurduğumuz anlamına gelmiyo ama bunlar öyle op ki özellikle warrior ve rog karşı bi spell kullanmana bile imkan yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende merak ediyorum takip.
  • Sende mi spri oynuyorsun ?
  • Yok hocam ben pek eski bir oyuncu sayılmam zaten, geçen sene warlock-paladin oynamıştım. Destro warlock güçsüzleştiğinde canım sıkılmıştı, sonra retri paladin oynamıştım memnundum halimden. Malesef bir kaç sorun oldu ve oyunu bırakmak zorunda kaldım. Uzun zamandan sonra arkadaşımla tekrar başladık 2 gün önce, uzun süredir oyundan uzak olduğum için merak ettim bende genel olarak durumların nasıl olduğunu yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fox90

    1vs1 i baz alan yok zaten. 2s te bile spri bir cacık değil birde kesmek var kesmek var ben hiçbir clası ccden çıkarmadan kesebileni görmedim spri olarak rog niye kesiyor ozaman ? Adama neredeyse dmg yapamadan kesiyor tamam burst dmg iyi ama onunda bi değeri yok hemen hemen her classta neredeyse üstündeki dot efecktleri silmeye yarayacak bir özelliği var biz nasl dmg yapalım şimdi ? Cc desen tüm classlardan bir adım geride elinde bir fearın var oda 2 3 sınıfa karşı etkli diğerleri trinket basmadan çıkabiliyor. Rog dk warrior oplupundan bıraktım oyunu diğerlerine üstünlük kurduğumuz anlamına gelmiyo ama bunlar öyle op ki özellikle warrior ve rog karşı bi spell kullanmana bile imkan yok

    http://eu.battle.net/wow/en/pvp/leaderboards/rbg


    2v2 de ilk 1000 de sadece 5 tane sp var ilk 530 da sp yok sp ler sıralamaya 530 dan sonra giriyor 2v2 de unholy dk açık ara farkla en çok seçilen class 2. olarak arms warrior dikkat çekiyor
    3v3 de 37 tane sp var ilk 1000 içinde yine warrior ve shaman 3v3 de en rağbet gören classlar devamında hunter mage uh dk
    5v5 de baktıgımızda 1000 tane player arasından sadece 26 tanesinin sp oldugunu görüyoruz

    RBG'de ise yine warrior ve dk lar çok fazla SP yine yok değil ilk 1000de 52 tane sp var


    ama sezon başlıyalı daha 1 hafta olmadı bu tablo değişebilir warrior lar ezilebilir dk lar çökebilir sp'ler yükselebilir (blizzard herhangibi bir şekilde nerf/buf yapmazsa bu tablo değişmez s15 böyle biter)

    özet olarak sp noob.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heîsenberg -- 2 Mart 2014; 17:51:13 >




  • Cevabınız için teşekkürler. Bu şekilde devam ettiği sürece oynamamakta kararlıyım üst düzey bir oyunculuğum yok ve oynadığım class diğerlerine göre kötü durumda ben nasıl zevk alacağım bu oyundan warrior dk oynamak zorundamıyım ?
  • Başka bi char oynayabilirsin Frost mage oyna hem caster hem de çoğu melee class'a karşı avantajlı. Ben zaten uzun süredir bu oyunu oynayıp tek charı olan görmedim:) Eğer sen hem sadece shadow priest ile oynayıp hemde herkesi kesicem diyosan sorunu oyunda arama:) Bende şuan oynamıyorum gerçi ama warrior oynarken frost mage lere sinir oluyodum bende ama onların haricinde kesebilen olmuyodu pek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.