Şimdi Ara

LG 27EA33V-B 27'' IPS LED MONITOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bu hafta içersinde yeni bir monitör alacağım fakat şu anda elimde 17 inç CRT bir monitör olduğu için büyüklük konusunda aşırı kararsızım. Bugün bir reklamda denk geldi bu monitör, incelemelerini falan izledim. Fiyat olarak da uygun gözüktü gözüme.

    Daha önce 'AOC 23" I2369V' bu monitörde karar kılmıştım fakat aradaki fiyat farkı hem boyut olarak hem de özellik olarak verilebilecek bir rakam gibi geldi gözüme.

    Mesafe olarak aramda 1,50m gibi bir mesafe olacağını da hesaba katarsak sizce tercihimi hangi boyuttan yana kullanmalıyım ?

    Monitörü oyun ve film , internet için kullanacağım..



  • konu başlığındaki monitöre bende baya niyetlendim ama kullanan pek yok gibi.
  • Elinizde 500tl ve üstü gercekten yüksek seviye ekran kartlarından birine sahipseniz alın derim. Onun dışında gereksiz masraftan başka birşey değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadaş orhan

    Elinizde 500tl ve üstü gercekten yüksek seviye ekran kartlarından birine sahipseniz alın derim. Onun dışında gereksiz masraftan başka birşey değil.

    Arkadaşım 100 tl lik ekan kartı ilede iyi görüntü alabilirsiniz. görüntüyü nerden aldığına bağlı. (Misal : film, video) oyun içinse ikincel forumda 150 tl + güzel ekrankartları mevcut. Benim fikrim eksik bilginle yanlış yönlendirme yapıyorsun.

    Başlıkta belirtilen ürünü yaklaşık 1,5 ay önce aldım.

    Fiyatından dolayı çekincelerim vardı. (IPS ekran bu fiayta ?)

    Büyüklüğe gözüm 1 haftada alıştı, 25" kullanıyordum öncesinde şimdi bu bile küçük gibi geliyor.
    yani insana ne verirsen daha fazlasını istiyor. 27" büyük diyenler otursun kullansın bir rahatsızlıkları yoksa alışacaklardır. (15" e büyük ekran dediğimiz yıllar çok eskide değil hani)

    IPS ekran evet renk bozulmaları yok gibi ama apple ürünlerindeki gibi de değil. sanki bir kademe altı gibi. (teknik detay olarak değil gözün hissettiği)
    ama IPS olmayan ekranlardan milyon kat iyidir.

    Monitrorun şekli şemali, çerçevesihoş, kalınlığıda fazla yok ama ayağı baya geniş, masanün üstüne koyduğumda duvara fazla yanaştıramıyorum, boşluk kalıyor sağa sola çevirirken de bir bakıyorum ekran masanın ortasında.

    güç tüketimini ölçmedim ama düşük güç tüketimi gibi seçenekleri var.

    600 TL gibi bir fiyata almıştım. (geri gelen bonuslar hariç ve hediye çeki hariç) parasının hakkını hakkıyla verdi, veriyor.




  • Konu hort ! Nerden bulabilir bugün bu monitörden ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.