Şimdi Ara

Diablo 3 Team DeathMach

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yıllar önce blizzard ın bize söz verdiği team dm iptalmi edildi yani hiç çıkmayacakmı yada pvp ne oldu ne olacak ?? çıkma ihtimali varsada neden saldırmıyoruz biz blizzard a saygılar..



  • Sanmam çıkacağını öyle bir şeyin. RoS'ta bir yeteneğin 10+ milyon hasar vurduğunu düşünürsek...
  • Damageler sorun değil resilence tarzı birşey gelir veya WoW daki challange mode da ki gibi itemler PvP zone a girdiğinde belli seviyeye düşer HP ler belli noktada sabitlenir falan filanda. Skiller,CC lerde balans kurmak imkansız. Bir de şöyle birşey var bu oyun farm oyunu herkes kendi emek harcayıp kastığı itemla PvP yapmak istiyor iyi gearlı adam karşılığını almak için bu türk hack'n slash oyunlarda ezmek ister. Kısaca kısa vade de bu itemization larla skillerle imkansız. Bende bu durumdan hiç mutlu değilim özellikle oyunun tanıtımını arena,deathmatch la yapıp blizzcon da bunları oynattıkdan sonra oyunculara üzerinden yaklaşık 2 sene geçmesine rağmen hala brawler denen saçma şeyle pvp yapıyoruz.
  • yani çıkmama gibi bir olasılık yok adamlar söz verdiler ve arkadaşın dediği gibi blizzconda tanıtımını yaptılar, blizzard çok hata yaptı ama çıkarıcaktır tdm yi pvp yi..
  • Yaratıkların belli bir defansı olmadığı için olabilir bir şey.Sonuçta bizdeki armor ve resist faktörleri var. Şu kadar armor şu kadar cc kaldırır gibisinden bir şeyler olabilir. Yada tdm ye girenler için özel pasif skilleri gelebilir şu kadar cc kaldırır gibisinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.