Şimdi Ara

Spor bölümü için düşüncem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spor bölümündeki kavga durumu ile ilgili düşüncem sınırlı mesaj uygulamasıdır. Mesela ilk olarak her üye diğer takım bölümlerine sadece 1 mesaj yazabilir. Her üyenin bir sportmenlik puanı uygulaması olur. Bu sportmenlik puanı da üye isminin altında yazar. Üye, konuları ve yorumları + veya - aldıkça; her 1000 artı oyda 1 mesaj hakkı daha kazanır veya her eksi 1000 oyda 1 mesaj hakkı gider. Bunun daha adil daha konuşmasını bilen insanların daha özgür bir ortamı olmasını sağlayabilir ve aynı zamanda saygınlığıda arttıracaktır. Böylece adil bir paylaşım ortamı oluşmuş olur diye düşünüyorum.



  • Galatasaraylılar Fenerbahçelileri eksiler Fenerbahçeliler Galatasaraylıları, Beşiktaşlılar Fenerbahçelileri, Galatasaraylıları, vb.

    Benim önerim, devamlı tartışma oluyorsa spor bölümünde, 3 büyüklerin lig, kupa, avrupa kupaları maçları olduğu günler hangi günlerse maçtan 1 saat önce 24 saatliğine futbol forumuna yeni konu açılamasın. Ya da profilinde takımı galatasaray olan kişi yazamasın Fenerbahçe bölümüne 24 saat, Fenerbahçeli de Galatasaray bölümüne yazamasın 24 saat gibi. Maç günü. Mesela yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 16 Şubat 2014; 23:50:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.