Şimdi Ara

GTA V PC Hakkında Yeni Gelişmeler!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  GTA V PC Hakkında Yeni Gelişmeler!

    GTA 5 PC oyunu ne zaman çıkıyor?
    Ne zaman bir GTA oyununun yeni serisi çıksa PC oyuncularının çoğu, yeni GTA oyununun PC platformunda çıkmasını bekliyor. Yapımcı Rockstar ise neden her defasında bu heyecanı yaratıyor bir türlü anlam veremiyoruz.

    Rockstar Games 150 sayfadan oluşan hata raporlarını, GTA oyunu yazılımcılarına göndererek bu hataları gidermeye çalışıyor. Firmanın bazı çalışanları ise sızıntılar gerçekleştirerek bu hata kodlarının içerisinde yer alan bazı dikkat çekici noktaları bizlerle paylaştı. Örnek verecek olursak GTA oyun hatası raporu içerisinde DX11'in yer alacağını kesin olarak kanıtlayan bazı kodlar görmek mümkün oluyor;

    “*985459 – PC – [PT] [PB] Crash – > game_win32_beta_dx11.exe!strRequest: :Release() Line 47 + 0xf bytes C++"

    Eğer GTA 5 PC oyunu DirextX11 destekli bir şekilde çıkışını gerçekleştirirse, oyun konsollarına göre daha muazzam bir grafik kalitesi bizleri bekliyor diyebiliriz. Yukarıdaki vermiş olduğumuz örnek GTA oyun hatası kodu gibi birçok ipucu yer alan raporlarda GTA V oyununun PC platformuna bu yıl içerisinde çıkacağı konusunda bazı noktalar yer alıyor. Hatta bazı oyun siteleri GTA V PC oyununun 12 Mart tarihinde çıkışını gerçekleştireceğini belirtiyor.


     GTA V PC Hakkında Yeni Gelişmeler!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyasettt -- 14 Şubat 2014; 8:45:49 >



  • yeni gelişme değilki bunlar oyun ps çıktıktan 1 hafta sonra internete yayıldı bu kod işi, ön sipariş işi
  • sürekli aynı konuları açıyorsun. eğer oyun gerçekten 12 martta çıkacaksa bu 1 aydan daha az bir zaman kaldıgını gösterir. yani şimdiye kadar çoktan duyurlması hatta steamda ön siparişe çıkması lazımdı
  • ya kardeşim diğer konuda da yazdım burayada yazayım games for windows live kapandı yani yok yani o logoyla artık oyunlar çıkmayacak.

    bir diğer komik olaysa kutunun üzerinde preorder now yazıyor
    hangi kutunun üzerinde ön sipariş ver yazar kutu dediğinde oyun olur zaten

    ha bide ayrıca senin oyun hatası dediğin satırda amd nin beta sürücüsünün içinde bulunan bir koddu kaldırıldı sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMuyu

    ya kardeşim diğer konuda da yazdım burayada yazayım games for windows live kapandı yani yok yani o logoyla artık oyunlar çıkmayacak.

    bir diğer komik olaysa kutunun üzerinde preorder now yazıyor
    hangi kutunun üzerinde ön sipariş ver yazar kutu dediğinde oyun olur zaten

    ha bide ayrıca senin oyun hatası dediğin satırda amd nin beta sürücüsünün içinde bulunan bir koddu kaldırıldı sonra.



  • 1 :Rockstar, PC'den elde edeceği kazancı bir kenara atmak istemiyor.
    2 :Rockstar, oyunun PC sürümü hakkında yeni bir açıklama yapmasa da şirketin bir süre önce PC grafikleri üzerinde çalışacak bir grafik tasarımcısı aramaya koyulduğu biliniyor. Oyun sitesi PC Gamer'a göre ise Intel'in pazarlama şefi Chris R. Silva'nın söylediklerini kaynak gösteriyor ve GTA 5'in PC sürümünün çok yakın olduğunu iddia ediyor.
    3 :Nvidia'nın yaptığı açıklamalarla hız kazanmıştı. En son söylentiler ise, GTA V'in PC sürümünün DirectX 11 desteği ve 2K dokular sunacağını iddia ediyor. Geçtiğimiz ayın sonunda ise Wcctech web sitesi, oyunun konsol sürümlerinde PC sürümüne açık referanslar bulunduğunu ortaya çıkarmıştı. Buna göre GTA V, daha önceki söylentilerin iddia ettiği gibi DirectX 11 desteğiyle gelecekti. 64-bit desteği sayesinde 4GB'ın üzerinde belleğe erişebilecek GTA V, en son dedikodulara göre grafiksel anlamda konsoldakinin çok ötesinde olacak.



    Bi dahada birşey demiyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.