Şimdi Ara

EFSANE KASA 114 hp TOYOTA COROLLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
1
Favori
286.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu seri üretimi kullanma şansına halen sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum(çok yakın arkadaşımda var).
    Bu dehşetül-vahşet gti avcısı makinenin kaputunun altında 1.6 litre hacimli atmosferik 16 valv
    114 hp lik motor yatmaktadır.

    Bu makinenin hakkında bir türlü net bir kanı oluşamadı.
    Bazıları 96 üretimi derken bazıları 98 yılında üretilen yerli serinin 114 olduğunu söylüyorlar.

    Arkadaşımın sahip olduğu ve halen kullandığı bu asfalt canavarı 1000 kg olup motorunun sunduğu olağanüstü ivmelenmeyi kullanıcısına zevkle hissettiriyor.

    Şu an üretilen dizel benzinli tüm 1600 cc araçların ancak plakasını okuyabileceği bu mükemmel araca sahip olanlar ve kullananlar buraya yazabilir.
    Resim bulursam eklerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 17 Ağustos 2007; 9:29:48 >



  •  EFSANE KASA 114 hp TOYOTA COROLLA

     EFSANE KASA 114 hp TOYOTA COROLLA


    türkmod dan alıntı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 20 Ağustos 2006; 9:35:42 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dozi17

     EFSANE KASA 114 hp TOYOTA COROLLA

     EFSANE KASA 114 hp TOYOTA COROLLA


    0-100Km Hızlanma Süresi: 7 sn
    Maksimum Hız: 240 KM/S
    120 hp,modifiyeli corolla

    türkmod dan alıntı...


    türk mod daki değerlere aldanma tamamen kullanıcının atması
    o aracın fabrika verisi 114 bg ve 0-100 10 sn yani 120 bg yapılarak 7 sn hayal
  • Baybars ben aracın resmini bulamadım,o denk geldi.
    Modifiyeli corolla konumuz değil...kullacısı sallamıştır doğrudur.
    Bu onun efsane oluşunu değiştirmez.
  • 7 snde 0-100 ivme inanmıyorum120 hp ve turbosuz olmasınas rahmen 7 sn imkansız fake bu
  • Çalışın olsun sizin,
    uzak durun ondan tokat yemeyin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 8 Kasım 2013; 14:39:39 >
  • Takmamak mümkün değil
    quote:

    Orjinalden alıntı: dozi17

    taktınız be kardeşim 7 sn ye,
    saptırmayın konuyu yahu.
    değiştiriyorum iyi madem.

    resim bulamadım corollanın,
    o denk geldi altınada verileri yazmış adam.
    amma uzattınız.

    Çalışın olsun sizin,
    uzak durun ondan tokat yemeyin...
  • Bunlar mükemmel arabalardır. Hele ki ilk çıktığında rakipsizdi, halen de 1.6'ların çoğuna toz yutturur. Aynı zamanda da konforludur. Tek kusuru yol tutuşudur fakat o da basit bir modifiyeyle düzeltilebilir. Bence Toyota'nın Corona'larla beraber ürettiği en iyi arabalardandır. Sorunsuzluğunun da katkısıyla yaşına göre yüksek olan 2. el değeri herşeyi anlatıyor zaten. Bu araçla ilgili çok konu açıldı forumda ama aracı bilen biri olarak bu ilgiyi gerçekten hakeden "efsane" bir araç olduğunu söyleyebilirim.
  • Walla taş gibi araba allah kaza bela vermesin.tazı gibi kaçıyo





    FORD CONNECT 90BG FULL
  • Selam Arkadaslar.. Corolla yı KullananLarın Fikirlerini Almak için açmışınız bu konuyu.. iyide Etmişiniz Hani... Bendede var bi 96 sıfır almıştık hala biniyoruz 130.000 km de ve hiç bir parçası degişmedi .(trigiyer kayışı hariç) .. Fabrikası nasıl çıkardıysa öle duruyo... Artı olarak hiç bişi yaptırmadık yagına suyuna bakarım arada canavar gibi gider gelir benimle Bide LPG si var.. Anlamadıgım nokta LPG de biniyoz ama sıkıştırınca benzin kokutuyo servise götürdüm ustalar fıkra anlattı bizde tamam dedik.. Adam yapmış tasarlamış tek sorunu lastik sesini içeri alıyo olması lazım ayrıca bazı söylentiler var işte 230 yaptım 240 yaptım diye modifiye edilmeden bu hızları yapması imkansız zaten arabanın kasasıda buna pek elverişli degil. yalan yok bugüne kadar mersin otobanında 205 cıvarını gördüm ama araba arabalıktan çıktı.. Sanki yerden 10 cm yukarda gidiyomuşuz gibi oldu.. Kısacası güzel araba ama adalar 190 km hız koymuş.. Aslında bu kasada 1.8 Lt Ve 2.0 şöyle 150 ile 200 Hep arasında bi motor koyacaklardı o zaman bu arabanın üstüne araba olmazdı.. Toyota gerçekten güzel ve kaliteli... Bundan 1 yıl kadar önce bi toyota hiace almıştım motor hastaydı yaptıralım dedik ustanın yanına gittik ondada 98 corolla vardı Benim arabayı gördü dedi bu araba devrik.. Nerden anladın dedim.. Kaportacısını çagırdı kaportacı buna dedi sadece ön tampon degişmiş araba orjinal bişey yok.. bu dedi işte ver anahtarıda tecrubeye çıkayım diye verdim bu ne yaw gaza basınca gidecek yer arıyo dedi.. tabi bunları sölerken babamda yanımdaydı.. Babam ters ters arabanın motoru nasıl açıldıysa gaza basılmıyo dedi :) Geçenlerde sıfırlayım dedim gittim plazaya güzel kızlarda vardı hani dediler sıfır verelim diye kaça alacaksınız dedim 13 e alırız dedi baktım ki öldü fiyatına alıyolar vazgeçtim ama corollayı satarsam alacagım araba honda civic.. Corolla DEryası Kapanıyo Artık

    şimdilik bu kadar sonra yine yazarım :))
  • ahhh ahh:9bizdede vardı bi zamanlar toyota corolla 93 (orj. capon:)) walla hiç ölçüm yapmadık yaptırmadık ama arabanın ruhsatında 116 hp(bg) yazıyordu.kadran 200 du ve adana otobanında 200 km/s ye ulasıldı.araba hem ekonomik hemde cok sportifti.tabe peder yuzunden arabaya hiç mudahalede bulunmadık ama yinede cok iyiydi.kalkısta bircok arabaya taktık bununla.cok gencle kapıstık:)



    basaran38 bence iyi bir tercih yaparsın honda ile cunku bizde bunu satınca honda aldık:) honda civic 1.6 ies 2000 model gayet temiz bir araba ve enjeksiyonlu olması dolayısı iledir muhtemelen cokta ekonomik araba.bunun ruhsatında da 120 bg yazıyor tabi ne derece dogru bilemem ama araba odediğimiz paranın hakkını kesinlikle veriyor.pedere cok yalvardım ama ikna edemedim gitti sıralı lpg taktırdı.araba cok az yakıyor ama uzun vadede sanırım problem cıkarabiliyormus.ekonomikliğini soyle anlatayım.gecen sene(2005) eylul-ekim ayında konya-sivas yaptık ve döndük.yaklasık 1200 km yol için sadece 65 milyonluk lpg almıstık:)
  • kanka araba 10 numara baybars
  • bencede
  • bahsedilen 93 kasa corolla sahibiyim.ruhsatta 70 kusur beygir yazıyor ama 93 beygir olduğunu biliyorum.hakikaten güzel araba fazla söze gerek yok.
    kullanmayan farkını anlayamaz.
  • bence araç güzel olmamış.
    çoğu md lu aracı sevmediğim gibi bunu da sevmedim.

    fakat bu kasa corolla ların motor ve egzoz sesine bayılıyorum.
    bazen caddede görüyorum bizim burda bi çocuk
    hafif modifiye yapmış araçta orjinal egzoz var
    süper bi ses çıkarıyor.
    tabi alfa 147 nin egzoz sesini de unutmamak lazım.
  • gecen gun 1995model station corolla kullandim ki ozenle kullanilan bir arac degildi ama ona ragmen hicbiyerinden ses gelmiyodu motor mukemmel araci kullanmak gercekten cok zewkli.. kim ne derse desin corollanin efsane kasasi budur!
  • kadranda 225-230 arası yapıyor.

    benim arkadaşımda da vardı .efi corolla olarak bilinir.sonraki tipleri 105 hp ye düşürüldü ve rezil oldu.

    114 lük çok iyi yürüyor ancak 200 den sonra arkası hafiflemeye başlıyor.araç ilk başta süzülüyor gibi hissettiriyor.ancak bunu havalanma eğilimi olduğunu direksiyon tepkilerinin yok olmasından anlıyorsunuz.

    motor iyi ama yürüyen aksam yüksek hızlara pek uygun değil.
  • Geçen Pazar Ürgübe gittim Kayseri-ürgüp arası çok güzel yol yapılmış deneme amaçlı 220 yi gördüm görmesine ama yanımdan VOLVO s80 geçti 220 ile giderken ve bu arabanın hiç oldugunu anladım... Bu avarel japonlar neden 2,5 V6 250 Hp lik bi motor koymamış bu arabaya lanet olsun..

    Gelirkende yine böle seri bi şekilde geldim honda cıvıc sanırım 99-2000 model arası hafif modifiye hava filtresi vs.vs. ben tüpte o benzinde çok az bi farkla önümde gitti benzine çeksem rahat geçecektim..

    230 Km yol yaptım gidiş geliş .. Burdan çıkarken 35 YTl lik lpg aldım (hiç yoktu) minimum 140 maksimum 220 bu hız arasında gittim ve çok ideal yaptı 90 ı geçmesem belki hiç yakmıcaktı.

    Birde Arabamın resmini koyyum dedim gerçi modifiyesi felan yok ama yine koyayım dedimde nasıl koyucam resmi.!! Bulamadım ..

    Şunuda söleyim arabam 105 Hp sonrakiler 114 Hp birde 95 otomatik vardı oda 114 hp idi ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: basaran38

    Geçen Pazar Ürgübe gittim Kayseri-ürgüp arası çok güzel yol yapılmış deneme amaçlı 220 yi gördüm görmesine ama yanımdan VOLVO s80 geçti 220 ile giderken ve bu arabanın hiç oldugunu anladım... Bu avarel japonlar neden 2,5 V6 250 Hp lik bi motor koymamış bu arabaya lanet olsun..

    Gelirkende yine böle seri bi şekilde geldim honda cıvıc sanırım 99-2000 model arası hafif modifiye hava filtresi vs.vs. ben tüpte o benzinde çok az bi farkla önümde gitti benzine çeksem rahat geçecektim..

    230 Km yol yaptım gidiş geliş .. Burdan çıkarken 35 YTl lik lpg aldım (hiç yoktu) minimum 140 maksimum 220 bu hız arasında gittim ve çok ideal yaptı 90 ı geçmesem belki hiç yakmıcaktı.

    Birde Arabamın resmini koyyum dedim gerçi modifiyesi felan yok ama yine koyayım dedimde nasıl koyucam resmi.!! Bulamadım ..

    Şunuda söleyim arabam 105 Hp sonrakiler 114 Hp birde 95 otomatik vardı oda 114 hp idi ...


    tüüüühhhh beee. akıl edememişler işte...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.