Şimdi Ara

Kiralik CRF250L ve KTM 250 EXC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tanidigim birisi 2 tane CRF250L almis ve Cekmekoy ormanlari icinde isteyene motorlari kiralayarak kendi rehberliginde enduro yaptiriyor. Ben bir kez gittim, gayet guzeldi, arazide motor surmek isteyenlere siddetle tavsiye ederim. Fiyati haftaici 100, haftasonu 150TL olarak belirlemis, 3-4 saat suruyorsunuz, zaten isin icine orman icinde bisiklet yollari falan girince daha uzun surmek mumkun degil antremansiz adam icin. Dusup de motorun bi yerini kirarsaniz hasar size ait oluyor, mesela ben dusup vites kolunun baglanti yerini kirdim nasil olduysa, kaynakla yaptiririm deyip 20TL aldi, yani korkmaya gerek yok.

    Isteyen olursa ismi Yunus Musmul, numarasi da 0538 641 08 61. Bir iki kez bu sekilde gidip surusunuzu begenirse KTM 250 EXC de verebiliyor haberiniz olsun, surulebilecek en guzel makinelerden biridir, ben daha kullanmadim bir kez gittigim icin, ama gozum kalmadi desem yalan olur.



  • çok pahali motor yatarsada dusuren kisinin odemeside cok sacma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alternatifi olmayan bir hizmeti duyuruyorum, isteyen olursa gitsin, alternatif sunmadiktan sonra pahali diye mesaj yazmanin bir degeri yok.

    Cross alip araziye cikmak isteyen gidip deneyip sonrasinda daha saglikli karar verebilir, 150TL bir motoru alip sonradan sana gore olmadigini anlamaktan cok daha ucuz.
  • sahinoz31 kullanıcısına yanıt
    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.