Şimdi Ara

Sony DSC-P200 & 1 GB Sony Memory Stick Duo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bozulan eski 1 GB Standard Memory Stick Duo Pro yerine geçtiğimiz ay Mavi Bilgisayar'dan 1 GB Memory Stick Duo Pro (High Speed) kart aldım.

    Sorunum şu ki hafıza kartının belirli bir kısmından sonra çektiğim fotoğraf ve videolar hiçbirşekilde kaydedilemiyor. fotoğrafa bakmak istediğimde kameradda File Error hatası görüyorum. Kart okuyucusu ile kullanıldığında da bu dosyaların hasarlı olduğu görünüyor. Dosyalar yaklaşık 475 mb den sonra bu şekilde sorun vermeye başlıyorlar. Kart okuyucusuyla denediğimde ise hafıza kartının tümünü doldurabiliyorum. Diğer memory sticklerim sorunsuuz çalışıyor.

    Aslında alırken fiyatı oldukça avantajlı gelmişti. (54 usd) Aldığımda üzerindeki etiket Japonca'ydı ancak buna çok takılmadım... Normalde 1 GB kapasiteli bir memory stick'in ister pro olsun ister pro high speed olsun 940 mb kullanılabilir alanı olması gerekirken elimdeki üründe 989MB kullanılabilir alan var. Sanırım bu ürünler Sony Eurasia ithalatı değil, paketlemedeki dil bunu gösteriyor.Ürünle ilgili problemimi Mavi bilgisayara ilettiğimde hemen ilgilendiler ve ürünü değiştirdiler. Ancak gelen üründe de aynı sorunla karşılaşıyorum.

    Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

    EDIT:
    Makinemin detaylarında High Speed özelliğini kullanamasa da bu medyalarında üründe kullanabilir olduğu yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PohPohPerisi -- 18 Ağustos 2006; 19:11:18 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.