Şimdi Ara

Hukuk Konusunda Bilgililerin Yardımına İhtiyacım Var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba . Özel bir yurtta ikamet ediyorum. Aylık ödememi yaptım ve 20.02.2014 tarihli senet elimde. Ancak yurt idaresi bunu defterlerine geçirmemiş ve ödeme ortada yok. Görünmüyor ve cep telefonuma mesaj geliyor. Ancak senet bende. Benim merak ettiğim ise ödemeyi tekrar yapmaya zorlanabilir miyim?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ultio

    Arkadaşlar merhaba . Özel bir yurtta ikamet ediyorum. Aylık ödememi yaptım ve 20.02.2014 tarihli senet elimde. Ancak yurt idaresi bunu defterlerine geçirmemiş ve ödeme ortada yok. Görünmüyor ve cep telefonuma mesaj geliyor. Ancak senet bende. Benim merak ettiğim ise ödemeyi tekrar yapmaya zorlanabilir miyim?

    o aya dair aylık ödemenizi yapıp yurt idaresinden bu borca dair senedi almışsanız onlar borcunuz olduğunda dair bir iddiada bulunamazlar, sıkıntı yapmayın hocam
  • Hocam sonuçta ya yurt çalışanlarına ya da idareciye ödetilecek bu borç bir arkadaş da dedi ki siz veya onlar öder şirketlerin prosedürü bu falan .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ultio

    Hocam sonuçta ya yurt çalışanlarına ya da idareciye ödetilecek bu borç bir arkadaş da dedi ki siz veya onlar öder şirketlerin prosedürü bu falan .

    hocam karine olarak aranızdaki borca dair senet borçlu kişi olarak sizin elinize geçmişse borç ödenmiş sayılır, icrada veya mahkemede size karşı borç olduğunu iddia edecekleri başka argümanları olamaz, eğer size senedi getir falan derlerse sakın göstermeyin, ödenmediğine dair iddiaları varsa onlar size göstersin senedi, koca yurt yönetimi senet teslim edip de bunu işlememişse yurt idaresinin sorumsuzluğudur
  • Çok teşekkürler. İçime su serptiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ultio

    Çok teşekkürler. İçime su serptiniz.

    ne demek her zaman bekleriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.