Şimdi Ara

Notebook İşletim Sistemi Tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar elimde kullanmadığım bir notebook var 1-2 sene oldu alalı format atıp birisine hediye etmek istiyorum şuanda starter kurulu ve aşırı kasma yapıyor. 2 GB ram var. Starter ı sevmiyorum açıkçası ultimate veya professional kursam sıkıntı çıkartır mı veya 8.1 ? Araştırdım fakat yardım edebilen çıkmadı kimi olur diyor kimi olmaz diyor. Teşekkürler.



  • notebook dediğin sanırım küçük laptoplardan bahsediyorsun. starter işletiminde kasıyosa bence hiç ultimateyi düşünme işlemcisi kaldırmaz yine starter kur
  • ErenGY1 E kullanıcısına yanıt
    Benim ultimate kurduğum netbooklar oldu işletim sistemi boştayken bile ramin yaklaşık 800mb bölümünü kullanıyor dahili kartta işlem yaptıracak bir şey yapın mesela video film seyretmek gibi ramden kullnıyor kasma durumları olabilir.Bu makinelerin normal işletim sistemi starter sürümü onu kurun hediye edin.Sisteminize bakım yapmanız lazım normal kullnımda kasmaması gerekir.Ben format attığım netbooklarda ekstradan counter bile oynadım.
  • Deneme amaçlı 8.1 kurmayı düşünüyorum. Notebooklardan anlamadığım için format konusunda sıkıntı yaşıyorum :) . Boot 1. olarak flashı seçmeme rağmen bootmrg is missing hatası veriyor ve resetleniyor. Samsung recovery solution 4 var bununda ne işe yaradığını çözemedim :) yardımcı olabilirseniz çok iyi olur :).
  • ErenGY1 E kullanıcısına yanıt
    Recovery bölümü bilgisayarı aldığın ilk günkü tarihe yükler c diskini sıfırlamış olursun.Flash belleğine işletim sistemini herhangi bir program aracılığıyla boot ederek mi yükledin?Böyle yüklemediysen çalışmaz.USB FDD seçeneği olması gerekir onumu işaretledin
  • Evet fdd seçtim fakat format atmak yerine sadece c yi sıfırladım bütün gerekli bilgiler falan ordaydı daha iyi oldu gibi performansta da artış var d sürücüsü boş olduğu için bu yolu tercih ettim. Flash belleğe boot etmemiştim zaten :( CD lerden attığım için bilgim yoktu teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.