Şimdi Ara

uk psn hakkında... - outlast - çözüldü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben tr psn kullanıyorum ama beklediğim oyun outlast gelmedi malesef.diğer avrupa ve amerika psn lerinde var sanırım.ve yanılmıyorsam bu oyun tr psn e gelmeyecek.

    bende bu yüzden bi uk psn alıp tr psn e de alışveriş yaptığım kart ile plus almayı düşünüyorum.bir problem çıkar mı?bu sayede hem outlastı ve ps3 te oynadığım dc universe i oynamış olurum.ayrıca bazı artılar var uk psn de tr ye kıyasla.

    benim cihazda kardeşlikle oyun aldığım için 2 hesap var.bu alacağım psn sadece benim makinede olacak. hesapla ilgili herhangi bi sorun yaşarmıyım?ve yahut o hesaptan indireceğim oyunlarda?


    şimdiden teşekkürler...

    sorunu bu şekilde çözdüm.

    bi mail adresi açtıktan sonra uk psn e kayıt oldum.kaydı tamamladıktan sonra yeni kullanıcı açıp 14 days trial plus ı aldım.o şekilde indirdim oyunu.bu konuda önemli olan nokta kart meselesi ben bonus premium card (master card) ile denedim.psn den alışveriş yaptığınız card muhtemelen işinizi görür.isteyen denesin.her kart olmuyor yalnız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadShot467 -- 8 Şubat 2014; 2:35:33 >



  • Türk kredi kartları sadece Türkiye PSN'de çalışır, yabancı ülkelerin PSN'lerinde çalışmaz.
    İngiltere PSN'ler için Pound PSN Kartlar var. Onlardan alabilirsin.

    Bunun dışında hesapta ve hesaptan alınan oyunlarda bir sorun yaşamazsın.
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    saol dostum değerli yorumun için.ben de senin dediğin gibi biliyordum ama ps4 te durum değişmiş olabilir diye umut etmiştim.inşallah bu gereksiz ayrımcılık son bulur da bizlerde aynı miktarda hizmet alırız.o oyun yerine hitap edeceği kitle oldukça kısıtlı olan özgün bir yapım koymuşlar ücretsiz olarak.eğer outlast tr psn e gelirse 15 lira civarında almayı düşünürüm.aksi taktirde uğraşmak istemem psn kartla vs...


    saolun tekrar bizleri bilgilendirdiğiniz için...
  • outlast malum ülkelerde ve bizde satışa çıkmayacak
  • Yanlış plan yapıyorsun şayet bir tane daha plus alacaksan. Us plus al zaten tr plus bir nevi uk plus ikizidir. Verdiği hediye oyunlar aynı sadece artık yasaklı oyunlar sıkıntısı var.

    Bu bakımdan tr hesabında plus varsa o dursun üstüne us psn al bu yollar her ay farklı oyun hediyeleri ile karşılaşırsın. Çünkü us psn Euro tabanlı psn'ler haricinde (uk, fr, tr psn vs) farklı oyun hediyeleri veriyor

    Ayrıca yıllık oyun indirimleri ve kendilerine özel bayramlarda ki indirimler tr psn'den farklıdır. Amacın sadece Outlast oyununu almak dahi olsa içerik vs. bakımından us psn daha iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeadShot467

    saol dostum değerli yorumun için.ben de senin dediğin gibi biliyordum ama ps4 te durum değişmiş olabilir diye umut etmiştim.inşallah bu gereksiz ayrımcılık son bulur da bizlerde aynı miktarda hizmet alırız.o oyun yerine hitap edeceği kitle oldukça kısıtlı olan özgün bir yapım koymuşlar ücretsiz olarak.eğer outlast tr psn e gelirse 15 lira civarında almayı düşünürüm.aksi taktirde uğraşmak istemem psn kartla vs...


    saolun tekrar bizleri bilgilendirdiğiniz için...

    Rica ederim, ne demek. PS3'te de, PS4'te de hiç bir sorun olmaz.

    Bu arada Plus hakkında kısa bir geçmiş yazayım. PS3 için konuşacağım, çünkü PS4 daha yeni çıktı ve Plus ile verilen o 1-2 oyunda ortada.

    İlk Plus çıktığı zamanlardan tee 1, 1.5 yıl öncesine kadar Amerika Plus'ın verdiği oyunlar Avrupa-Türkiye Plus'ın verdiği oyunlardan daha değerli ve kaliteliydi.
    Ama özellikle son 1, 1.5 yıldır Avrupa-Türkiye Plus, içerik kalitesi olarak Amerika Plus'ı solladı.


    Bu yüzden
    #Ace#'in de dediği gibi zaten Türkiye PSN Plus'ın varsa, diğer seçeneğinde Amerika PSN'den Plus almak olsun.
    Çünkü içerikler farklı.

    Şimdiden hayırlı olsun.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    yorumun için teşekkürler.evet us psn in daha iyi olduğunu biliyorum.us uk tr psnler kullandım ps3 te.ben kart açısından sıkıntı çıkmaması için o şekilde düşündüm.yoksa us psn tabii ki daha avantajlı.takip ediyordum süreki.dediğin gibi amacım sadece outlast tı.1 aylık alacaktım.ama sorunu halettim 14 days trial ile. uk psn den.
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    ileride mutlaka sağlam oyunlar indirimler vs.. gelecektir ps4 plus için.piyasanın biraz daha ısınması lazım.
    evet söylediklerinin doğrulunu teyit edebilirim.kullandım zamanında us uk tr psn leri.bende sizler gibi şu an us psn in avantajlı olduğunu düşünüyorum.alırsam öyle yapacağım.evet tr plus ım var şu anda.outlast problemini 14 days trial ile halettim.buradan yazarım iyi olur.netten taratanlarda olursa faydalanırlar belki.
  • Amazon'dan Türk kredi kartı ile alamıyor muyuz?
  • Hocam ben dediğiniz olayı us psn de yapmaya çalıştım ama kartımı bir türlü kabul ettiremedim. Şimdi tekrar kartımı tr hesabımda eşleştirdim sorun yok, kabul etti. Ben de garanti bonus var. UK psn de plus alırken kart bilgileri ve adres bölümünde sorun çıkmadı mı? Olmazsa ben de uk psn'den 14 days trail plus'u alayım.
  • theheretic kullanıcısına yanıt
    uk psn den deneyin öyleyse.sonucu belirtirseniz yararlı olur denemek isteyen arkadaşlar için.bi ayrıntı bendeki deniz bonus premiumdu.garanti değildi.
  • UK PSN için plus alacaksanız para kartı değil de direkt 1 yıl üyelik kartlarını alın daha ucuz oluyor. En iyi ebay'de bulunuyor o kartlar. Diğer sitelerden bulmak zor oluyor bulursanız da fiyat farkı oluyor. Malum döviz de yüksek tabi en küçük farkta tl kuruna göre bayağı farkediyor. Açık arttırmaları takip edin 30-33 sterlin arası bir fiyata yakalarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.