Şimdi Ara

Ersun Hoca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir maç kaybedince hemen teknik direktöre saydıranlar gibi olmak istemiyorum.Ama gerektiğinde de eleştirmek lazım.


    Maça güzel bir 11 ile başladı tamam burada problem yok.Webo çıkınca oyuna neden Emre girdi?Bunu anlamak güç ileride top tutabilen tek adam Webo'ydu zaten o çıkınca Emre mi topu tutacak?Ortasahayı kalabılık tutup kontrolü ele almak istedi Ersun hoca fakat işe yaramadı.Topla oynamada paslarda Eskişehir üstündü.

    Emre girdikten sonra 2.değişiklik hakkında neden Topuz'u aldı?İleride top dağıtacak pozisyon oluşturacak adama ihtiyaç varken gitti kanat oyuncusu aldı.İlk değişiklikteki hatasını düzeltmek için yaptı sanırım ama bu maçtaki 2.yanlışı da getirdi.

    Salih'i oyuna çok geç aldı.Oyunu değiştirecek oyuncu 78.dakikada oyuna alınmaz.Girer girmez oyunu hareketlendirdi zaten Salih.Bundan sonra Salih-Alper ilk 11 oynamalılar.

    Mehmet Topal'ın formsuzluğu çok etkiledi çok fazla pas hatası yaptı.Kuyt çok formsuzdu.Her ne kadar bu forumda pek sevilmese de Kuyt bu takımın ilk 11'inde yazılır.Holmen'i beğendim açıkçası Meireles'den çok ümitliydim ama onunla da olmayacak gibi.




    Ersun hocanın bu maçtan ders alması lazım.Aslında hatalarını Konya maçında görmesi gerekirdi ama hatanın neresinden dönersen kardır.Bir maçla şampiyonluk verilmez de alınmaz da daha 2.yarı yeni başlıyor şampiyonluğun hala en büyük favorisi biziz ama bu şampiyonluk garanti demek değil.Ersun hocanın takımları 2.yarı düşer diyenler ümitlenmesin.Kadromuz çok geniş,fiziksel anlamda bir düşüş olacağını zannetmiyorum.Burası Eskişehir değil Fenerbahçe.Holmen olmazsa Salih oynar o olmazsa Alper oynar o olmazsa Emre oynar.







  • Katılıyorum bugün yanlış oyuncu tercihleriyle maçı verdi resmen .transfere ihtiyaç var var var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta saha ile hucum hattı arasında pas trafiği sağlayacak birini kesinlikle almamız şart
  • Katılıyorum. Webo yerine hasanı alıp caneri ileri çekebilirdi. Caner geride kalmak zorunda kaldı 2. yarı hep. Kuyt'a ve Topal'a laf söyleyen kim varsa da blocklar geçerim. Çok kötü oynadılar evet ama kazma mazma defol git denecek adam asla değiller.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.