Şimdi Ara

Galaxy S4 Touchwiz ve Launcher Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Benim sormak istediğim bi soru var. Şimdi malum cihazlarımızda Touchwiz arayüzünü kullanıyoruz. Launcher vs benzeri programlarla da değiştirme yapabiliyoruz. Ama ne kadar launcher yüklersek yükleyelim menüden çıkıp mesajlara vs bir yere girdiğimizde herşey aynı kalmış oluyo klavye vs. Bunun tamamını farklılaştırabilmenin bir yolu var mı yoksa illa farklı bi rom mu kurmak gerekiyor?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: FeuENO

    Merhaba arkadaşlar. Benim sormak istediğim bi soru var. Şimdi malum cihazlarımızda Touchwiz arayüzünü kullanıyoruz. Launcher vs benzeri programlarla da değiştirme yapabiliyoruz. Ama ne kadar launcher yüklersek yükleyelim menüden çıkıp mesajlara vs bir yere girdiğimizde herşey aynı kalmış oluyo klavye vs. Bunun tamamını farklılaştırabilmenin bir yolu var mı yoksa illa farklı bi rom mu kurmak gerekiyor?

    Cihaza farkli romlar atarak yaparsiniz ancak garanti konusunda sķkıntı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onların hepsi farklı uygulamalar. Mesajlar, rehber vs. uygulaması normal bir uygulama gibi. Onları marketten yüklemelisiniz. Ayarlar vb. uygulamalar ise arayüze yapışık uygulamadır, arayüz silinirse o da silinmiş olur ve ayarlar uygulamanız olmaz . Ayarlar uygulaması üreticinin size sunduğu değişkenleri içerir ve istediğinizi değiştirirsiniz fakat markette ayarlar uygulaması bulmak malesef mümkün değil çünkü telefona göre değişiklik gösteriyor.

    Ayarlar uygulamasını değiştirmek için de farklı rom atmalısınız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 30 Ocak 2014; 11:46:55 >
  • Telefona tamamen yeni bir görüntü kazandırmak sadece yeni rom ile oluyor yani. Peki teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
  • FeuENO kullanıcısına yanıt
    Swiftkey yükleyerek klavyeyi değiştirebilirsiniz. Mesajlar uygulaması için Go SMS Pro tavsiye ederim. TW yerine marketteki Launcher'lar veya Themer adlı Launcher'ı kullanabilirsiniz. Themer'ın farkı diğer Launcher'lara göre daha farklı bir kullanım deneyimi sunması. Yine kamera vs. için alternatifler olsa da o konuda cihazla birlikte gelenler kadar verimli ve kaliteli olmuyorlar genellikle.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Hocam sabahtan beri onu indir bunu indir hallettim güzel oldu ama sadece bildirim çubuğu kaldı. Ne yaparsam yapayım hiç bi değişiklik yok çubukta.
  • klavye değişimi için değişik klavyeler yükleyebilirsiniz marketten. Ben swype keyboard kullanıyorum şuan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FeuENO

    Hocam sabahtan beri onu indir bunu indir hallettim güzel oldu ama sadece bildirim çubuğu kaldı. Ne yaparsam yapayım hiç bi değişiklik yok çubukta.

    Hocam ekran görüntüsü koyarsanız bizde yararlaniriz bende degistirmek istiyorum da temayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.