Şimdi Ara

16 maç varken yarışı bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Senelerdir forumdayım, bilen bilir konu açmaktan ve sürekli konu açan insanlardan pek hazzetmem. Fakat bu hafta forumda ve diğer mecralarda okuduklarım, beni oldukça üzmekle beraber bu konuyu açmaya zorladı.

    Öncelikle size iç saha puan tablosunu göstermek istiyorum
     16 maç varken yarışı bırakmak


    İç sahada bugüne kadar 8 lig maçı oynamışız, sezon başında art arda gelen, baskılı oynayıp puan kaybettiğimiz Rize-Antalya maçları dışında tüm iç saha maçları kazanılmış. Şampiyonlar Ligi'nde içerdeki Juventus ve Kophenhag maçları da kazanıldı. Yani Galatasaray R.Mancini döneminde iç sahadaki tüm maçlarını kazandı.

    Kötü geçen bir sezon için bu iç saha performansı şu an gayet iyi. Bundan sonra ligde Tokatspor, Antalyaspor, Rizespor, Karabük, Konya, Sivas, Elazığ ve Trabzonspor deplasmanlarımız var.

    Fenerbahçe'nin ise Eskişehir, Sivas, Elazığ, Trabzon, Antep, Galatasaray, Beşiktaş, Akhisar ve Kayseri deplasmanları var.

    Amacım bunları gösterip 10 puanlık fark bir anda erir demek değil. Şu an oynanan oyunla bu imkansız gibi gözükse de denememek için bir sebep yok.

    Galatasaray'ın ligdeki önceliği şampiyon olmak, realist olmak gerekirse sadece bu sezon için şampiyon olamıyorsa ilk 2 içindeki yerini korumak. Bu da sadece yarışı sonuna kadar götürmekle mümkün, yoksa şu an bulunduğumuz konumu kaybetmemiz de olası.

    Diyeceğim o ki oturup karalar bağlamaya, ortalığa saldırmaya luzum yok, hepimiz biraz daha sakin olup olacakları izleyelim.







  • Sonuna kadar katılıyorum. Ayrıca sanmıyorum ki Fenerbahçe ligi 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile bitirebilsin. Daha önümüzde 16 maç var illa ki puan kayıpları yaşayacaklar. Bizim yapmamız gereken şey tam performansla oynayıp tüm maçlara kazanmak için çıkmak olmalı.
  • Galatasaray bitti demeden bitmez
  • Umitsizlik karamsarlik bize yakismaz velev ki basarisiz olduk takim bizim takimimiz nefret kusmaya luzum yok sefasini surduysek cefasida sefa gelmeli. Galatasaraylilik durusu odur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligteki şu 2 hafta çok önemli. Fener'in 2 maçta puan kaybı bizimde 2 maçı kazanmamız takımı biraz daha hareketlendirir.
  • Bizde her şartta her şekilde destek, inanma var. Ancak bunu futbolcularında göstermesi lazım. Antep maçındaki ruhsuz futbolla olmaz. Rakibin bu kadar gerisindeyken futbolcular bunu biraz gurur meselesine getirmeli, canla başla mücadele etmeli. Bu şekilde isterseler kaybetsinler canları sağ olsun der geçeriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka konuya da yazdım. Yine yazıyorum. Mart sonunda burası ergenlerle dolu olacak.
  • Ben bu sene TT Arena'da maç kaybetmeyiz diye düşünüyorum. Belki 1-2 beraberlik olabilir. Önemli olan deplasmanlarda ne yapacağımız. Antalyaspor, Rizespor, Karabük, Konya, Sivas, Elazığ ve Trabzonspor. Bu 7 deplasmandan en kötü 14-15 puan çıkartmamız lazım.
  • F.Bahçeliler, TTArena'ya şampiyon olarak gelmeyi düşünüyorlarmış.

    Oynanmamış 16 maç ve 48 puan var daha. Bu nasıl bi kafadır bilinmez.
  • Galatasaray bitti demeden bişi bitmiş olmuyor:D
    Çünkü bunları 2 sene de yaptığımız inanılmaz şampiyonlar liginden çıkışlarımızıdan görüyoruz
    1.sene 3 maçta 1 puan toplayıp çıkmamız imkansız olarak görünüyordu.Ama 3 maçı da kazanıp çıktık
    2.sene Bu grup ztn ölüm grubu gibiydi burdan cıkmamız cok başarılı bence :)
    Bide Real madrid 2.ci maçında Ceyrek finalden dönmemiz :)
  • Bence kutuplaşma ve her şeyin en uç noktasındaki davranışı sergilemeyelim yeterli , yeri geldiğinde eleştirilir yeri geldiğinde övülür ...

    Ancak biri eleştirdi diye hain ilan edilirse , biri ne olursa olsun övüp göklere çıkarmayı Galatasaraylılık olarak görürse olmaz ..

    Birbirimize saygı duymuyoruz tuttuğumuz takıma nasıl saygı duyacağız , sabır göstereceğiz ...

    Yendiğimiz ve yenildiğimiz maç sonrası foruma girmek bile istemiyorum , yenerken göklere çıkartanlar yenilince yerin dibine sokuyor ...
  • Gs nin iç sahada puan kaybetme olasılığı Fb ninkinden daha yüksek.Çünkü Fb ve Bjk derbileri var. Ayrıca Fenerbahçenin içerdeki tüm maçları Anadolu takımlarıyla...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyon olamazsak 1 ay banlıyorum kendimiSS alın bir şey yapın.
  • Yarışı bırakmanın ana sebebi 10 puanlık fark değil. Bir tarafta kadrosu oturmuş, ilk 11 i ve oyun planı belli, yedekleri sağlam Fenerbahçe var. Diğer tarafta bırakın her hafta aynı sistemle oynamayı, 1 maç içinde 3-4 defa sistem değiştiren, kimin nerde oynadığı belli olmayan, yeni transferlerine koca ara dönemde lisans çıkarmayı başaramamış Galatasaray var. Arada 8 puan varken maçları izliyorsun, sanki geride olan takım Fenerbahçe gibi delicesine arzulu istekli geri düştüğünde pes etmeyen bir takım görüyorum. İki takım aynı futbolu oynasa derim ki şu fikstürle aradaki fark kapanabilir. Ancak diğer faktörlere baktığımda şampiyon olmayı beklemek hayaldir. Ha birde hajroviç ve telles katılınca takım pırpırlarını takıp uçmayacak bunu da ilerleyen haftalarda göreceğiz.
  • Ben inancımı koruyorum.
  • Fenerbahçe kaybeder kaybetmesine katılıyorum da biz kazanacak mıyız sıkıntı orada zaten.Millet bizim kazanacağımızı düşünmediği için bu fark kapanmaz diyor zaten.Fener çok iyi olduğu için değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Agger

    Şampiyon olamazsak 1 ay banlıyorum kendimiSS alın bir şey yapın.

    Hocam bu iddia için 1 ay az değilmi
  • Takimin saldırgan ve mücadeleci bir kimliğe bürünmesi gerekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Takimin saldırgan ve mücadeleci bir kimliğe bürünmesi gerekiyor.

    Aynen öyle.Öyle uyuz futbolla vs. olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ottiman

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Agger

    Şampiyon olamazsak 1 ay banlıyorum kendimiSS alın bir şey yapın.

    Hocam bu iddia için 1 ay az değilmi

    Gaz geçti hocam o an görsem 3 ay derdim de şu an 1 ay yeterli
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.