Şimdi Ara

inspiron 5521 laptop sorunum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 30 aralık 2013 te Dell marka laptop aldım fakat leptopun sol yön tuşu düştü ve dvd okuyucusu bilgisayarın açılışında açılıyor bir süre geçtikten sonra açılmıyor bunun için servise başvurdum değişim fişi istedim fakat bu sebeplerden dolayı değişim fişi verilmeyeceğini söylediler. Daha önceki laptopumun sadece sesli çalışmasından dolayı değişim fişi verilmişti. Adamlada biraz tartışmıştım telefonda sizce pisliğine mi yapmıştır ? Böyle bir durumda bana değişim fişi verilmesi gerekmiyor mu ?



  • Merhaba hocam.
    Belirtmis oldugunuz ariza teknik olarak halledilmesi basit ariza oldugu icin dell yardim masasi degisim yapmamis.Buyuk bir ihtimalle size cagri kaydi acip parca degisimi yapacaklardir.Dell artik eskisi gibi bilgisayar degisimine sicak bakmiyor. Degisim yapacaksa da eger bilgisayar alindiktan sonra 15 gun icinde olusan arizalara degisim yapiyor.

    Syg.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 15 gun olmadan ben onlarla iletisime gectim fakat dun bana cagri numarasi midir nedir anlamiyorum pek fazla ondan actilar klavyemin tusunun kirik olmasi sebebiyle onaylayamadiklarini soylediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam soyledigim gibi dell artik bilgisayar degisime sicak bakmiyor.Teknik uzman gelip parca degisim yapacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.