Şimdi Ara

Uydunetten nasıl kurtulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    Benim başıma gelenler umarım başkalarının başına gelmez. Ev değişikliği olduğundan hem tv hemde internet olsun uydunet alalım dedik nerden dediysek artık! Neyse geldiler bağladılar sistem kuruldu. Daha 1 hafta olmadan bağlantı kopmaları başladı. Olur dedim! çağrı merkezini aradım modeme ayar yaptırdılar 2 gün sorunsuz kullandım sonra yine bağlantı kopması yine ayar yaptırıldı bu sefer önceki ayardan biraz farklıydı olur dedim! bu sefer çözülür! ama yine aynı problem cözüldüğünden itibaren 2 gün geçmeden aynı problemler yaşanıyordu. Hatta bi defa çağrı merkezinden bir bayan kopma problemi için komikte diyolog gecti
    -buura bey bağlantı kopmasi yasıyosunuz hangi dnsleri kullanıyosunuz?
    -Google dns
    -Google dnslerde bu problemler oluyor
    -hanım efendi ne alaka? Dilerseniz hangi sitelere girecegim ona da siz karar verin!
    - ...
    Neyse bu telefon görüşmelerinden onlarca kez devam etti Teknik servis geldi. artık sinirden elim ayağım titriyordu. Modem getirdi onunla denedi kopmalar, bi oda öteden çekmeme durumu, aynı olaylar yaşanıyordu. teknik servisteki eleman "evet bu tarz problemler oluyor" diyerek ben ne yapıyım gibilerinden tavırlarla gitti. 2 yıldan fazla ttnetten hizmet aldım airties rt205 modem öyle kral bi modemde deil, dublex evde 1 kez olsun beni mağdur etmemişti. Sinirden ne yapacağımı bilmiyordum dikkat ettim 4440126 numarasini annemden ve eşimden daha çok arıyorum, giren faturada cabası anlayacağınız. Tabi devreler yanınca iptal ettirim dedim fakat 400tlye yakın bir cayma bedeli çıkarıldı hem verilmeyen hizmet üstüne bu kadar para, İşte uydunet farkı dedim 2,5 aydır çözülemeyen bir bağlantı problemi var il müdürlüğüne şikayette bulundum geri dönende yok. Çağrı merkezi telefon görüşmeleri kayıtları istedim il müdürlünden alabilirsiniz dendi. Mağdur ediliyorum dediğimde tüketici heyetine gidin deniyor. Durum o ki bana mahkemeler yolu gözüktü.unutmadan bu güzel cumartesi günü ben yine arıza kaydı biraktim ve gelecek olan teknik servisi bekliyorum. Mağdur bırakmada 20mbit gücünde uydunet!
    Peki ne yapmalılıyım? Nasıl bunlara para kaptırmadan bu işten kurtulurum yardımcı olacak birileri çıkarsa çok sevinirim
    teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Devredebilirsiniz eğer birini bulursanız. ben devir aldım nette kopma falan olmuyo full çekiyor nerdeyse gayet memnunum. bu arada çıkan masraf sadece modem ve hd kutu bedeli olması lazım onun dışında ekstradan bir cayma ücreti almıyorlar.
  • BTK ya şikayet edebilirsiniz.%75 oranında bir geri dönüş alabilirsiniz.Ben superonlne kullanıyordum yeni binaya taşınmıştım ve telekom hattı yoktu.Baya uğraştırdılar btk ya şikayet yazdım 3 gün sonra aradılar.Şuanda hiç bir ücret ödemen iptal ettirdim interneti daha 1,5 sene taahhüt vardı üstelik.
  • Günlerce telefon görüşmelerinden sonra gelen teknik ekiplerden sonra şikayetim dikkate alındı ve hizmet iadesi kabul edildi.
    Uzun uğraşların sonucu bunu başardım. Anlıyacağınız sonunda kurtuldum.
    Önerileriniz için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.