Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oguzz1129 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
48.373
Cevap
455
Favori
1.648.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada tegra x2 maxwell, switchdeki ise pascal olacakmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TR_mahmutpek

    Bu arada tegra x2 maxwell, switchdeki ise pascal olacakmış.

    Hocam en fazla bunlar olur, bir PS4 Pro-XBOX Scorpio arası(2K-60 FPS) beklemeyin yani.

    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Garnett -- 25 Ekim 2016; 17:5:51 >
  • Nvidia ismini değiştirmiş bunun, geçen Tegra X2 değil miydi ya bu. Şimdi P1 olmuş. Nintendo Switch easter egg
  • En iyi ihtimalde 1080p xbox one altı görsellik olur beklentice. Kaldı ki böyle bir görsellik nintendonun birinci parti oyunlarının görsel yapısını düşününce şamda kayısı. Pikmin 4, Luigi mansion 3 gibi oyunları şu sistemde görmek isterim. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 25 Ekim 2016; 18:39:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayansame

    quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    6.5 inç civarı ekrana 720p büyük risk olsa gerek bu devirde. Televizyonlar 4K-8K diye kimse Switchten o kadar çözünürlükte oyun çalıştırmasını beklemiyor. İnsanlar dışarıdayken 1080p film izlemeyecekse GameBoy olmaktan öteye gidemez bu cihaz. Klozette skyrim oynamak için tercih sebebi olur artık.

    6.5 inç bir ekrana 720p gayet mAkul. Pil süresi , çözünürlükten çok daha önemli. 1080p yapıp 2-3 saat giden el konsolu mu olur. 720p olsun 4-5 saat gitsin.

    Zaten el konsolu değil ki bu taşınabilir ev konsolu. Bu kadar büyük el konsolu mu olur komiksiniz

    4-5 saat siz 3DS ile karıştırdınız herhalde. Umarım Switch'te o kadar gider. Fakat 3DS gibi elinde uzun süre tutulacağını sanmam. Yani 3 saatten sonrası cihaza ayrı bir kütük havası da katacaktır.

    720p oyunlar için bana da fazlasıyla yeter. Fakat ben orada FİLM diye belirtmiştim halbuki her neyse. 6.5 inç ekranda 720p 225ppi yapıyor zaten fena değil.

    Dock istasyonu powerbank olarak kullanılabilir belki içinde batarya vardır, çantasıyla beraber gelir.




  • Oyungezer
    YENİ NESİL TAŞINABİLİR KONSOL: Nintendo Switch Nedir?




  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam gulelim boyle . Guldurduysem ne ala :)
    Evet buyuk ama samsung mega kullananlar var buna yakin sayilir insanlar cok rahatsiz olmayacaktir :)
    Aynen dediginiz gibi birsure sonra baya agri verebilr , hem fikiriz uzun sure giderse iyi olur.

    Valla hocam size sirf mualefet olsun yada dusuncenize karsi cikmak gibi bir derdim yok.
    Lutfen yanlis anlamayin, Ama sanki 6.5 incte 720p cok iyi bir deger keske 1080p olsun ama pil pil bu yuzyilin belasi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş geldiniz arkadaşlar avrupa çıkış tarihi bellimi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    dostum 2017'nin mart ayinda tum dunyada satista olucak.almayi dusunuyorsunuz galiba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluray oynatmaması kötü oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScottishJR

    dostum 2017'nin mart ayinda tum dunyada satista olucak.almayi dusunuyorsunuz galiba?

    Hoş geldin arkadaşım çıkış yaparsa almayı istiyorum merak ediyorum konsolu.

    Gerçi konsolları alıyorum ama en fazla 5 veya 7 gün sonra oyunları oynama hevesim yok oluyor ilginç sorun çözemedim niye böyle oluyor çizgi film sevdiğim içinmi hoşuma gidiyor acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 26 Ekim 2016; 1:28:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O küçücük ekranda 720p cam gibi gösterir. 1080p olsa kör olursun hastane hastane gezersiniz sonra. Ps3, 360 zamanı 720 p idi dev gibi tvlerde cok guzel gorunuyordu. Çozunurluk belli bi yerden sonra çok önemli değil, grafik tarzı önemli. Eski oyunları aynı grafik tarzıyla 4k yapsan grafik yine fetişistleri tatmin etmez. Ama bu Sony ve Microsoft işi biliyor, bu fetişistlere oynadi yok 4k yok hulahops falan derken çöp konsollarını kakaladılar. Biri de çıkıp demiyor ki yahu bunlar oyun konsolu. 3 yıl gecti, bu yeni jenerasyonda oynamaya deger oyunlar iki elin parmaklarını geçmez. Ps ve Xbox oyun konsolu olmaktan çıktı casual kıroların hava atma cihazlarına dönüştü. Sabahtan akşama hulahops konuşuyor bu değişikler. Oyun yok ama hulahops mutlu ediyor onları, ilginç.

    Oyunların ve oyuncuların yozlaştığı bu boktan çağda Nintendo benim tek umudumdur.

    Not: Burada ps ve xbox sahibi dostlar alınmasınlar, lafım sadece grafik üzerinden değerlendirme yapan insanlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Room by a Window -- 19 Ocak 2017; 9:5:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    Aynen cok guzel yazmisiniz.

    Bence suan , ileriye donuk bir yatirim olmasada maddi durumda el veriyorsa, wii u eglenceli kendine ozel oyunlariyla cok dogru bir tercih olurdu...

    Xbox ve ps4 de oyun yokki!!!
    Yani bazi oyunlari pcdende oynayabiliriz. Bence exc konusunda wii u bile cok kotu basarirsiz bir konsol olsada . Xbox one ve ps4 e karsi bir albenisi var. Ben xbox ve ps4 u almaya degecek oyunlarin cok cok az oldugunu dusunuyorum. Wii u'nun bile alinasi guzel oyunlari var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo oyunları tek başına yeter de işte insan diğer oyunları da aramıyor değil. Üçüncü parti desteği yüzünden insanlar Wii U'yu ana konsolu yapamadı. Böylece Nintendo'nun satış olarak en başarısız konsolu oldu. Yani Wii U'un olsa bile diğer üçüncü parti oyunları oynamak için PS4 veya XO alman gerekiyordu. Umarım Nintendo Switch'te bu açığı kapatırlar.

    Switch'te donanım isteyenlerin, diğer konsollarla kapışmak değil de kendi oyun deneyimi açısından istediğini düşünüyorum. Ayrıca iPadlerin çözünürlüğünden kimse kör olmuş değil. "Sokağa çıkmayın üşütürsünüz, pencereden izleyin."in yazıya dökülmüş hali. Maliyet bakımından 3-5 kuruş için 1080p yerine 720p koyarlar olay bu. 720p TAM anlamıyla yeterli değildir yani boşuna kendinizi kandırmayın, mâkul ölçüde yeterlidir. Televizyonları 2-3 metre öteden seyrediyorsunuz da o yüzden 720p yeterli geliyor. Tableti ise 1 metre mesafeden oynuyorsunuz. Azcık mantık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 26 Ekim 2016; 18:09:54 >




  • Evet ben açıkçası exc oyunlarının görsel kalitesi ve oynanış için sunabileceği zenginlikten dolayı olabildiğince güçlü bir sistem olmasını istiyorum Switch'in. Yoksa gram ilgilenmiyorum milletin ne oynadığı ile benim Ps4 için aldığım ilk oyun -Tearaway Unfolded- eskiden sony daha çok böyle oyunlar yapıyordu -Puppeteer- mesela ancak eskisi kadar önem vermemeye başladılar bu tip oyunlara ki oyuncu kitlesi de değişmeye başlamış ki bu oyun aynı zamanlar da çıkan çoğu kötü denilebilecek oyundan bile az sattı. Ben ps4 tam da japon oyunları ve bu tip oyunlar ağırlıklı diye aldım.


    Nintendo her zamanki oyun tiplerinden yapsın hatta yeni ip'ler getirsin böyle eğlenceli onu istiyorum. Umudum tek platforma yöneldikleri için artık daha fazla exc görebiliriz ki Wii u döneminde bundan başları çok ağırdı uzun süre. 3ds'te adamlar Luigi Mansion 2 oynarken Wii U kullanıcıları sadece bakıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 26 Ekim 2016; 16:23:59 >




  • Bu tarz konsolların gününün ilerisinde olması gerek önceden böyleydi. Pascal mimarisi ile değil volta tabanlı 2.5tflops gücünde olsa ps4 ve xbox one önceki nesildeki gibi çıktığı dönemin ilerisinde olurdu donanım olarak bir el konsolu yapısını düşününce. En iyi tahmin 1tflops.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    3DS çift ekran yapısıyla biri dokunmatik diğeri 3D olarak farklı bir cihazdı. Belki inovatif bir düşünceyle ileride devamını getirebilirler. Ama yakın zamanda gelmez.

    İsteseler 3DS geriye uyumluluk yapabilirler aslında. 3DS'teki dokunmatik ekran kadar büyüklükte bir joycon çıkarsınlar hatta 3DS kartuş girişi olsun fiziksel oyunları da desteklesin. Hem televizyondayken hem tabletteyken 3DS oyunları oynanabilir böylece. Şu aşağıdaki görselin yanında küçük dokunmatik ekranlısını olduğunu düşünün.
    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

    Bir de sağdaki Joycon(+)'nın içinde IR sensörü varmış yani Wii remote olarak kullanılabiliyormuş. Just dance açıklanmasından az çok belli zaten. Veyahut nfs sensör(amiibo için) olabilirmiş.
    https://mynintendonews.com/2016/10/24/laura-dale-says-nintendo-switchs-right-joy-con-has-ir-pointer-functionality-like-wii-remote/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 26 Ekim 2016; 19:34:15 >




  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Xbox 360'tan sonra gününün ilerisinde olan konsol mu kaldı. Hepsi geriden takip ediyor artık.

    Volta'nın ne zaman tanıtılacağı ne zaman çıkacağı belli bile değil. Volta yapsalar sonbahar 2017'ye yetişmez 2018'e kalır. Onu da beklerseler Nintendo zarara sürüklenir. Ki büyük sıçramayı Pascal yarattı diye düşünüyorum Volta ahım şahım bir şey değiştirmez flops değerinden başka. Nintendo'nun yeni konsol yapısı da, yeni oyunları da hazır bekleyecek zamanı kalmadı artık. Wii U'dan herkes elini eteğini çekti erken davranmalı bu yüzden.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Kaldı ki problem içine güçlü birşeyler koymak değil ki onun ne kadara mal olacağı da önemli. Satacağını bilse daha doğrusu öyle bir hedefi olsa nintendo zaten alasını koyar bunu biliyoruz yaptılar yine yaparlar. Yabancı forumlar da adamlar Ps4 ve xbox'a 400 dolar vermeyi birşeyden saymazken konu nintendo olunca 150-250 dolar arası fiyat yeter bu alete üstü olsa almam diyorlar e sonra adam içine nasıl koysun baba birşeyler. Bana kalsa 400 dolardan çıksın, aklımız alsın adam gibi olsun pil süresi yüksek malzeme kalitesi yüksek olsun ama böyle düşünmeyen bir çoğunlukta var. Umarım yine bizi şaşırtırda en azından burada konuştuğumuz gibi bir sistem gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 26 Ekim 2016; 19:49:27 >
  • 12 Ocak mı :/https://twitter.com/NintendoAmerica/status/791455799302246400



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Garnett -- 27 Ekim 2016; 14:18:8 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.