Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.364
Cevap
454
Favori
1.647.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15851586158715881589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunter007

    U hocam hafıza kartı olsa da olmasa da kayıtlar cihaza oluyor maalesef, bir de online üyelik varsa bulut servise oluyor, hafıza kartına kayıt şansı yok...
    Peki,
    “Cihaz hafızasındaki ... Gb’ı save’ler için boş bırakmakta fayda var” gibi bir durum var mı; yoksa, “zaten save’ler çok yer tutmuyor, kafana göre takıl” mı geçerli?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unik06 kullanıcısına yanıt
    yok hocam çok yer tutmaz,öyle GB falan ayırmanıza gerek yok...
  • Umarım Super Mario Maker 2 aynı zamanda hazır bölüm tasarımları da içerir. Senin mesajını şimdi gördüm ve yazdıklarımı güncelledim evet Mario maker 2 yayını gelecek hemde yarın ve 15 dakika olacakmış. :) Özel yayın geldiğine göre baya yenilenmiş bir oyun göreceğiz anlaşılan. Açıkçası çıkacak oyun sayısına bakınca E3 adamlara yetmeyecekti iyi oldu, bizde esktra biraz birşeyler görürüz.

    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

    Bunun yanında Fire Emblem'den bahseden pek yok ama resmi japon twitter adresi bazı konuşmalı kısımların olduğu kısa videolar paylaşıyor ki gayet iyi prodüksiyona sahip kalite bir oyun görüntüsünde. Hiç tarzım olmayan bir oyun ama bekleyenleri ciddi mutlu edecek gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 14 Mayıs 2019; 17:24:58 >




  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    böyle oyunları tek tek duyurunca bir yandan mutlu oluyorum ama bir yandan da umarım koca E3 ü yine batırmazlar diye düşünüyorum...

    ben fire emblem konusunda hala kararsızım,baya derin bir oyun olacağı belli,baya zaman ayırmak gerekecek bu oyuna...


    bu arada esas merak ettiğim diğer oyunlardan God Eater dan ilk oynanış videosu gelmiş,benim gibi bekleyen varsa bi göz atsın...





  • Merhaba,arkadaşlar bugün switch aldım ben de fakat eshopta sizin de bildiğiniz gibi oyunlar ortalama 60$ ve dolar kuru malum. acaba ucuza oyun alınabilecek (korsan değil) başka yerler var mı?
  • Yine pek tarzım olmayan bir oyun ama seveni eğlenecek sanki.

  • Eğer nintendo exclusive oyun istiyorsanız 2. El bakın. Yine 200 tl isterler. Değer kaybetmez kutulu oyunları pek. Bitirince satarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından alma, aldırma imkanınız varsa kutulu oyunların bir kısmı digitaline nazaran oldukça uyguna bulunabiliyor. Bunun yanında bir süredir nintendo daha önce çıkmış oyunlarında eshop üstünde iyi indirimler yapmaya başladı belki denk gelirsiniz. Bu yıl baya bir yeni exc. piyasaya çıkıyor. Bu durum eski oyunların fiyatını ister istemez daha fazla indirime sokacak ya da düşürecektir, takip edin derim. Bende bazı daha önce edinmediğim çok aşırı sevmediğim ama ilgimi çeken bazı oyunları bu yolla edineceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 14 Mayıs 2019; 22:42:58 >
  • Team Sonic Racing el modunda oynanış video ; çok iyi olmuş bence zevkli güzel oyun olacak .https://youtu.be/RL5PvOtxCc4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video kaldırılmıs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 15 Mayıs 2019; 14:19:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ButcherofBlaviken

    Video kaldırılmıs.
    Evet kaldırılmış 20 dk öncesine kadar vardı . Anlaşılan telife takıldı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar aranıza yeni katılan biri olarak bir sorum var. Dijital oyunlarda çift hak diye 2. el satışlar görüyorum. Bu ne anlam ifade eder.

    Bir de dijital oyun alırken neye dikkat etmeliyim?

    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: panta_

    Selamlar aranıza yeni katılan biri olarak bir sorum var. Dijital oyunlarda çift hak diye 2. el satışlar görüyorum. Bu ne anlam ifade eder.

    Bir de dijital oyun alırken neye dikkat etmeliyim?

    Teşekkürler.
    Merhaba cihazınız hayırlı olsun .

    P1 P2 diye digital oyunlarda hak var yani bir oyunu iki kişi paylaşabiliyor . P1 hakka sahip olan online da oyunu oynayabilir , P2 sahibi online oyun oynayamaz . P1 hakka sahip kişi kendi ana hesabından oyunu oynar , P2 hesap sahibi kişi oyunun satın alındığı hesaptan oyunu oynar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUPER MARİO MAKER 2 sunumuna 45 dakika kaldı.

    Merakla bekliyorum ilk oyunun üstüne ne kadar eklemişler.

    Güncelleme...

    Oldukça dolu bir oyun bizi bekliyor, baya çalışılmış tam da istediğimiz gibi Nintendo oyuna bir hikaye modu getirmeyi de unutmamış. Yalnız birşey herkesin dikkatini çekmiştir oyun seçim ekranında ekstra oyun stilleri kısmında 3D World'ün yanında onun kadar kocaman bir boşluk dikkati çekiyor. Bu demek oluyor ki henüz göstermedikleri bir oyun stili gelecek ama bu çıkışta mı olacak yoksa ya da daha sonra bir DLC olarak mı yayınlanacak göreceğiz bakalım. Acaba hangisi olacak Mario 2 ya da belki Paper Mario ?





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 16 Mayıs 2019; 3:36:28 >




  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Baya dolu dolu bir oyun olmuş gerçekten, ben hala alıp almamak konusunda kararsızım o yüzden biraz daha beklerim sanırım...

    O boşluk kısmına bence paper Mario gelebilir çünkü bu kadar oyun çeşitliliğinde bir o eksik kalmış, eğer oda DLC ile gelirse zaten artık Nintendo da tamamen modaya uymuş demektir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Paper Mario gelirse muhteşem olur. Nintendonun elinde bu konu da tonla hazır kaynak var. Umarım düşündüğüm gibi sonradan gelecek değilde özellikle E3 için sakladıkları birşeydir bu esktra oyun stili.

    Bu oyunu inceleyecek olanların işi zor. Bu kadar şeyi denemeleri, hikaye modunu oynamaları gerekiyor. Online oynama kısmı da bambaşka bir deneyim olmuş. En sonun da insanların internet üstünden başkalarıyla oynamak isteği gerçek oluyor.

    Yalnız yeni stiller demişken biz niye Mario Odyssey'i es geçiyoruz ? Bu da olası.

    Ayrıca yeni bir Video daha geldi. Nintendo daha fazla bilgi, oynanış detayı paylaşmak için E3'ü beklemeyecek gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 16 Mayıs 2019; 12:38:48 >




  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Oyuna Single Player hikaye koymaları süper olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mario Maker’da bölümü kendin tasarlaman dışında sürekli başkalarının tasarladıklarını da oynayabiliyoruz diye biliyorum, doğru mu?

    Eğer böyle olursa uzun soluklu bir oyun olur ve bitir/sat-kenara kaldır yerine sürekli oynanabilecek bir Mario oyunu olmuş olur.

    Ama başkalarının bölümlerini oynayabilmek için online üyelik gerekecektir sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legoloman

    Mario Maker’da bölümü kendin tasarlaman dışında sürekli başkalarının tasarladıklarını da oynayabiliyoruz diye biliyorum, doğru mu?

    Eğer böyle olursa uzun soluklu bir oyun olur ve bitir/sat-kenara kaldır yerine sürekli oynanabilecek bir Mario oyunu olmuş olur.

    Ama başkalarının bölümlerini oynayabilmek için online üyelik gerekecektir sanırım.
    Venom evet hikaye modu umut ettiğim birşeydi en sevindirici olaylardan biri oldu. Bu tanıtımı E3'e bırakmayıp bizim 15 dakikamızı gasp etmediği için Nintendo'ya teşekkür ederiz. Geçen yıl ki Smash Bros olayı oyuncuları bırakın şirketin hisselerine dahi zarar vermişti. :D Bunu fark etmiş olmaları sevindirici.

    Legoloman İlk oyunun olayı oydu zaten ama bu sefer hikaye modu da eklenmiş yani Nintendo'nun kendi yaptığı bölümleri, hazır oyunu da oynayabiliyoruz. İlk gün alıp kimsenin bölüm yapmasını beklemenize gerek yok. İlk oyun da sürekli oynanabilen bir oyundu ama daha kısıtlıydı. Bu sefer işi çok ileri götürmüşler.

    Kaldı ki menu de henüz açıklanmamış bir oyun stili daha var ne çıkacağını bilmiyoruz. Şu üçünden biri çıkması olası.

    -Paper Mario
    -Mario 2
    -Mario Odyssey

    ya da yıllardır fanların istediği animatör Yoichi Kotabe stili görsellere sahip bir mario oyunu görebiliriz. Miyamoto bu konu da iki yıl önce bir açıklama yapmış ve açık kapı bırakmıştı. Tabi yepyeni bir Mario görsel tarzı da görebiliriz.

    Nintendo bu yıl E3'ün en büyük kısmını almış yine. Sony bu yıl Ps5 hazırlıklarından ötürü pek ortalıkta görünmeyecek Microsoft ise kendi salonuna konferans yapacak falan filan ama zahmet edip E3 standı koymamış ki besbelli onlarda bir sonra ki nesil için hazırlık yapacaklar. Lakin şimdi konsolunu alanlara birşeyler sunsana be kardeş.

    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

    You-Kai Watch 4 birde konuk karakter içerecekmiş bu da Gegeno kitaro olacakmış.

    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 16 Mayıs 2019; 14:34:2 >




  • 
Sayfa: önceki 15851586158715881589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.