Şimdi Ara

HEPİMİZ İSMAİL ŞENOLUZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sizin gibi taraftar olmaz olsun be soğuttunuz spordan



  • kim bu çapulcular .

    bi yanliş yapildiysa bile küfürle tepki olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyada küfür edilen tek insan sanırım bu kişi
    ergin atamanda böyle giderse bırakırım demiş yolun açık olsun Oktay hocada bu kadro olsa eurolig in tozunu arttırır daha sallamasyon takıma yeniliyorsun fark attıktan sonra işte bunlar hep ne yenilginin üzerini örtme
    küfüre karşıyım ama yapacak birşey yok öylede böylede ediyorlar önünü şuan kesmen zor acak 1-2 kuşak sonra kesilir oda aile ne kadar terbiye vercek okulda ne kadar terbiye görecekki çocuk muamma hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergin Ataman'ı bir süredir takip ediyorum başlarda çok beğeniyordum ancak son zamanlarda iyice gözümden düştü. Bu takım Avrupa'da şampiyon olamaz demesi, takımı kendi sahasında kaybedip derdinin yalnızca İsmail Şenol olması çok soğuttu beni kendisinden. Başlarda bu adam sağlam diyordum ama şu an bana öyle gelmiyor.
  • İsmail şenol'a küfür edilme sebebi nedir?
  • ismail senola edilen kufurler ne kadar yanlissa ergin hocanin yaptigida yanlis.. hayir gitmek istiyorsa havami kaybettim olmuyor artik gitmek istiyorum desin gitsin dolayli yollardan bahane ureterek gitmek yakismaz..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay nedir ben kaçırdım galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    İsmail şenol'a küfür edilme sebebi nedir?

    bi tweet atmış ama aslında atmamış yanlış bilgiden dolayı taraftar da bilip bilmeden küfür etti maç boyunca


    ergin ataman son derece güzel bir çıkış yaptı bence. sözde taraftar, holiganlardan korkmayan tribünlere oynamayan böyle spor adamları olsa zaten tribünlerde bu insanlık dışı yaratıklar kalmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    İsmail şenol'a küfür edilme sebebi nedir?

    ksk-gs macinda murat ozyer protokolde saldiriya ugramisti, bu ismail senol ksk ve fb taraftariymis gsli arkdaslarinin ve yoneticilerinin yaninda ozyere saldirinin dogru oldugunu hak ettigini soylemis dogrumu yalan mi bilmiyorum bizimkilerde bunu duyunca herife kufur etmisler..

    ismail twitterdan aciklama yapti oyle bisey demedigini soyledi ama bu olayi soyleyen kisi sahitleri aciklayabilirim diyor ergin atamanda bu ismail senolu cok seviyor o yuzden atarlanmis. murat ozyerin bu konu hakkinda aciklamasini okuyamadim..

    bide murat ozyerin olanlari anlattigini ergin hocanin yaptigina pisman oldugunu okumustum biyerden ama dogru oldugunu dusunmuyorum ergin hocaya karsi taraftarin gazini almak icin yazilmistir muhtemelen.. onumuzdeki mac her sey belli olur ya barisirlar yada iyice ortalik toz duman olur..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zmax kullanıcısına yanıt
    küfür konusunda yazdıklarına birşey diyemem ama ergin atamanla oktay mahmuti'yi kıyaslamak bile ergin hocaya büyük ayıptır.
    seversin sevmezsin ayrı ama daha yıldız oyuncu yönetmek konusunda dahi ne kadar yetersiz olduğu son yıllarda ortaya çıkan mahmuti'yi gs başında görmek istemem açıkçası. yılların efesini uşak sportif kalitesine çevirdi adam...
    kısacası mahmuti mi? aman uzak dursun...
  • Onu bunu bırakın da bir kere kendiniz olun artık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.