Şimdi Ara

ASUS Z87I-PRO,DELUXE / ASROCK Z87E-ITX Türkiye'ye Gelecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soru başlıktaki gibidir. Bu canavar gibi kart gelecek mi, bilgisi olan var mı?

    Liste:
    Msi Z87I- Gaming AC
    ASUS Z87I- PRO
    ASUS Z87I- DELUXE
    ASROCK Z87E-ITX

    Türkiyede bulunabilir güçlü ve bol satalı anakartları yazarsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 19 Ocak 2014; 9:16:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yeni cihazları yazdım, güncelledim. Yorumlarınızı bekliyorum. Buna göre yurtdışından sipariş verebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şu kartı beğeniyorum belki alırım yurtdışından.

    http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A88X-ITX+/
  • HaypurTiryading kullanıcısına yanıt
    Z87 gaming AC nin inceleme sini teknoseyir yapmıştı.yakında gelir herhalde ama çok pahali olur.ucuza evga asrock gelse ne iyi olur hemen alırdım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kartlara bu kadar para vermeninde hiç bir anlamı yok. Küçük oyun sistemi kurulacaksa mAtx kurmak bana daha mantıklı geliyor. Varsın kasa biraz daha büyüsün çok problem değil sonuçta Atx ten bayağı bir küçük. Mini ITX bence FM2 olarak gelmeliki dahili grafik yongası kullanılabilecek bir cpu ve 4GB ram ile , 150W lık minik bir kasanın içine sokulup TV nin yanına koyulabilmeli. Yeri geldiğinde de o TV de ortalama oyun oynatabilimeli. Ki Fm2 cpular bunu yapabilecek seviyede. En kötü harici küçük bir grafik kartı eklenebilir.
  • Ben TVnin yanına koymuyorum maalesef. Mimarlık öğrencisiyim, odamda pek yer yok. Ufak ama zımba gibi sistem lazım. microAtx küp kasa düşünebilirim ama onlarda bulunabilite bakımından ve fiyat bakımından CM Elite 130a yaklaşamıyor. Orta halli bir Z87 mAtx mobo gene 300 liralarda. İkinci el takip ediyorum gene ama mitx kadar kafama yatan olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 19 Ocak 2014; 10:12:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fm2 soketin önü açık.

    Bana göre matx de gereksiz kullanmadığım pcl e slotu ve RAM slotları mevcut. Foruma ıtz sistem için kasa önerisi adlı konu açtım aradığım kasa küçük olmalı matx kasaları büyük oluyor artık büyük kasa kullanmaktan sıkıldım. He aerocool da cube model kasa düşünülebilir. Fiyat yüksek o yüzden cooler master elite 130 alacağım içine sapphire r9 290 tri x ile sıvı soğutma takacağım kasa buna imkan veriyor ve oldukça küçük..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @trktlh

    Ben o kasayı çok sevmiyorum bana göre ciddi tasarım hataları var fakat fiyatıyla öne çıkmayı başarıyor. Biraz önce başka bir habere de yazdım, 7850K ile mini Itx bir sistem tam benim evde kullanacağım sistem olacak ve muhtemelen kasa üreticileri ve anakart üreticileri TR pazarını unutacaklar , yada bizimkiler kendini unutturacak. Yurtdışından alırım diye düşünüyorum güzel bir Mini ITX kasa psu su özel olanlardan 200W civarı yeter rahatlıkla. Asrockun da bu kartını düşünüyorum.

    @HaypurTiryading

    http://www.victor.com.tr/

    Şurayı araştırmanı tavsiye ederim, bence direk sağlam bir laptop al.
  • Hocam siz ıtx sistem deyince ;
    TV altı minik bilgisayar aklınıza geliyor.oyunları dahili grafik ile 7850 k gibi medium HIGH ayarlarda oynamak.
    Bende küçük kasaya en iyi performanslı sistemi kurmaya çalışıyorum.içine r9 290 tri x gibi büyük ekran kartı takmayı düşünüyorum. Laptop alsam daha mantıklı gibi ama hem çok daha pahalı olur hem de ondaki performans beni tatmin etmez.kasa ya gelince hatası mevcut tasarım açısından fakat aerocool ds cube gibi kasa da 279 lira ekran kartına bütçem zaten hazır değil kasayı alirsam o parayı biriktirmek daha zor olur.çünkü iki kasa arasında tam 130 lira var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 130TL lik farka değer. Ama istersen sana plexiden yapalım kasayı , değişiklik olur. Ama aerocool fiyatına ancak çıkar
  • aerocool sanırım graphite 600 t gibi yan kapak pencere li oluyor sanirsam.130 TL ilk farka değermi diyorsunuz aerocool için ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Normalde çok sevdiğim bir marka sayılmaz ama bazı ürünleri fiyatına göre gerçekten iyi. Bence aradaki farka kesinlikle değer. Ha performansa bir etkisi yok ama sürekli göreceğimiz bir kasanında tiği göze hoş gelen birşey olsun, ruhlar aleminde de yaşamıyoruz sonuçyta
  • Kasa tasarımı rüyalarıma giriyor aerocool gerçekten yapmış, peki hocam elite 130 mu daha ses yalıtımlı yoksa aerocook mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasada ses yalıtımı olayı tamamen satış politikasıdır. Ses olayı göreceli bir kavram olduğu ve kişilerin hassasiyeti farklı olduğu için bu konuda kimse net birşey söyleyemez. Ama üst düzey performans odaklı küçük bir sistem kurulacaksa, ben bunu coolermaster a değil aerocool a kurardım. Rahatlıkla su soğutmanın sığması iç hacmi ve tasarımı bence bu sınıftaki en iyi kasalardan birisi olacağını gösteriyor.
  • Hocam her rengi birbirinden güzel kırmızımı siyahmı beyazmı kararsızım sizce hangi renk?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben notebook düşünmüyorum çünkü 27" Ips monitör kullanıyorum. Gerçi Asus N55 notebookumda var, kenarda durur, ihtiyaç halinde kullanılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.