Şimdi Ara

Silkroad R Tanıtım Ve İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Silkroad R Tanıtım Ve İnceleme


    MMORPG oyun dünyasının en etkili isimlerinden Silkroad Online Türkçe desteği sunan oldukça keyif veren bir oyun. Karakter seçimlerinde tip olarak uzak doğu ve Avrupa baz alınarak yapılmış. Manga ekolünü benimsemeyenler için Avrupa varı tiplerle oynamak söz konusu. Ya da Naruto fanatiklerinin beğeneceği çeşitli uzak doğulu erkek ve kadın savaşçılar mevcut. Öte yandan mızrak ve çeşitli ekipmanları harmanlayarak kendinize has bir karakterde yaratmak söz konusu. Bir elinde mızrak bir elinde kılıç olan tiplerle karşılaşıldığında şaşırmamak gerek. Öte yandan son seviye olan 120. Level de karakteriniz sadece size has özelliklerle donatılmış bir görünüme bürünüyor.

    Silkroad Online adı üstünde bir ipek yolu üzerinde gelişen bir yapım. 20 levele geldikten sonra MMORPG dünyasından oldukça farklı olarak 3 çeşit meslek gurubundan birini seçmemiz gerekiyor. Bunlar Türkçesi ile, Kervancılar, Korucular ve Haydutlar. Mesleklerin 20. Levelden sonra açılması aslında oyunu kavramak neyin ne olduğunu öğrenmek ve asıl oyuna geçtiğimiz de sıkıntı yaşamamak adına oldukça önemli bir durum. Çünkü oyun kendi içerisinde oldukça fazla özelliklere sahip ve tamamını kavramak biraz zaman alabilmekte.

    Meslek guruplarının özellik ve görevlerinden bahsetmek gerekirse; Kervancıların asıl görevi bir malı bir yerden alıp başka bir yere taşımak ve ticaret yapmak. Ancak bu uzun ve tehlikeli bir yoldan gitmek gerekiyor. Develerinize mallarınızı yükleyerek yola düşüyorsunuz. Haydutların en büyük görevi ise bu kervancıları yağmalamak. Yağmalamadan sonra kervancıların hemen hemen bütün mal varlığına el koyarak, ele geçen ganimetten oldukça yüksek meblağlar kazanılabiliyor.


    Korucuların görevi ise haydutlardan gelen baskınlara karşı kervancıları korumak. Ve başarılı bir şekilde nakliye işi gerçekleştikten sonra kervancının kârından pay almak. Öte yandan çeşitli yaratıkları keserek kazanılan değerli materyalleri pazarlarda sataraktan zenginleşmek mümkün. Korucu olanların en büyük gelir kaynağı bu iki dengede yatmaktadır. Öte yandan kervancıların ise yüklerinin çeşitli değer ölçüleri bulunmaktadır ve yıldız sistemi ile belirli olmaktadır. Söz gelimi 2 yıldızlık bir ürünle son seviye olan 5 yıldızlık bir ürünün getirisi konusunda oldukça büyük fark vardır. E doğal olarak 5 yıldızlı bir kervana pek çok saldırı yapılacağından büyük ve sağlam bir guild içerisinde yapmak hedefe, zayiat vermeden ulaşılmasını sağlayacaktır.

    MMORPG oyunlarında sürekli yaratık öldürmekten sıkılanlar için bu farklı senaryo son derece güzel bir alternatif olmaktadır. Öte yandanSilkroad Online grafikleri seslendirmeleri ve genel atmosferi ile son derece etkili bir yapım olarak dikkat çekmektedir.

    Tavsiyemiz yakın arkadaşlarınızla beraber oynadığınızda daha iyi koordinasyon sağlanacağından, toplu halde oyuna dahil olma daha çok keyif almanıza neden olacaktır. Yada iyi bir guilde dahil olursanız, toplu saldırı ve toplu savunmalarda başarıya ulaşma şansınız kat be kat artacaktır.







  • R ne oluyor ?
  • Bilgilendirme için teşekkürler :)
  • ISRO dan iyisi olmazzz.
  • bloodseeker26 B kullanıcısına yanıt
    Ben de "R" harfinin açılımını merak ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.