Şimdi Ara

Kadıköy üsküdar civarında kişisel atolye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Kadıköy ve Üsküdar civarında kiralık 15-20 m2 atolyelikuygun mekan arıyoruz ama haftalardır bir sonuca ulaşabilmiş değiliz.

    Kısaca neden böyle bir yer aradığımızdan bahsedeyim. Marmara Üniversitesi Resim iş öğretmenliği bölümünde okuyan üç arkadaşız. Bölümümüzü sevsekte soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar yöneticiler. Dünya kadar işimiz olmasına rağmen atolyeler haftanın 3 günü açık ve belli saatlerde. 5te zaten komple bölümü kapatıyorlar. Açık atolye bulamayan öğrencilerin etrafta başka açık sınıflarda çaışmaları yasaklanıp sınıflar ders saatleri dışında kitleniyor. Aynı üniversite gsf de okuyan arkadaşların hafta içini bırakın izin alıp hafta sonu bile çalışabiliyor. Gece kalıp sabaha kadar iş yetiştirdiklerini biliyorum bunları görünce de sinirler iyice bozuluyor.
    Bu yüzden okula yakın 3 arkadaş kafa kafaya birlikte iş yapabileceğimiz uygun bir yer bulabilirsek eğer mükemmel olacak. Belki forumda o civarda oturup bildiği yerler olan vardır. Yada kendi oturduğu binada kullanılmayan bir teras, tek oda bir yer bizim işimizi fazlasıyla görecektir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.