Şimdi Ara

Cabal Online Tanıtım Ve İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Cabal Online Tanıtım Ve İnceleme


    Rol yapma oyunlarının masaüstü versiyonlarını aşarak bilgisayarlar ile kullanılabilmesinin üzeriden oldukça uzun zaman geçmesine rağmen, yalnızca on sene öncesine kadar büyük bir kullanıcı çoğunluğu, sadece yapay zekâya karşı ve önceden belirlenmiş bir hikâyenin ışığında maceralara atılabiliyordu. İnternet teknolojisinin bir lüks olmaktan çıkarak standart hale dönüşmesi ile birlikte çok oyunculu sunuculara sahip oyunların birbiri ardına kullanıcılara sunulması, kişilerin kendileri ile aynı zevk ve isteklere sahip kişilerle birlikte dost veya düşman olarak yeteneklerini sergileyebilmesine olanak sağlamış durumda. Bu yapımlar genellikle birbirlerine benzer özelliklere sahip ve çoğunlukla sıradan özelliklere sahip olsalar da, bazı isimler kendilerini ön plana çıkararak dünya genelinde başarı yakalamayı ve milyonlarca kişinin günlük birer aktivitesi haline gelmeyi başarabilmektedirler.

    Cabal Online, 2006 yılından bu yana devam ettirdiği hayatı süresince ülkemiz ve dünyadan milyonlarca kişiyi eğlendirmeyi başarmış ve başarısını hız kesmeden sürdürmekte olan bir isimdir. Özellikle Games Masters tarafından yayıncılık hakkı alınarak tamamen Türkçe diline çevrildikten sonra, yabancı dil konusunda hassasiyet yaşayan binlerce oyuncu da Cabal Online’nı en ufak ayrıntısına kadar kavrayarak kullanmaya başlamış ve bu durumdan büyük bir memnuniyet duymuşlardır.

    Cabal Online, sahip olduğu popülerliğini içerik anlamında pek çok orijinal öğeye sahip olmasına borçludur. Oyunun hikâyesine göre Nevarethian’lardan geleceğe miras olarak bırakılan ve Otantik Altılı olarak tabir edilen altı adet karakter sınıfından dilediğini seçebileceğiniz oyunda, her sınıfın sahip olduğu farklı avantajları kullanarak rakiplerinize üstünlük sağlarken, takım içerisinde de dostlarınıza yardım edebilirsiniz. Warrior, Blader, Wizard, Force Archer, Force Shielder ve Force Blader sınıflarından dilediğini seçebilecek kişi, savaş teknikleri ve istekleri doğrultusunda özellik ve silah kullanma becerilerine sahip karakterinin gelişim sürecine vakit kaybetmeden başlayabilmektedir. MMORPG’lerde klasik olarak görülebilecek seviye alama sistemi ile bir üst düzeye geçebilen karakterler, atlanan her seviyede daha gelişmiş silah, büyü veya özellikleri kullanmaya başlayarak gerek bilgisayar kontrollü yaratıklara gerekse canlı rakiplerine karşı üstünlük sağlayabilmektedirler..



    Online mücadelelerin çok daha canlı ve bir o kadar heyecanlı olmasını sağlamış durumdadır. Kendisinin veya başkalarının savaşları üzerine bahis yapabilen kişiler bu sayede kolayca Cabal Online Cash kazanıp geçimlerini sağlayabilmektedirler. Cabal Online’ın benzerlerinden farklı olarak sunduğu bir diğer özellik ise karakterlerin sahip oldukları yeteneklerin Combo yani birbiri ardına sıralı biçimde kullanabilinme özelliğini sunması. Bu sayede hali hazırda büyü veya silahlarda aktif olarak kullanılan bu özellik, karakter yeteneklerinin de taktiksel olarak gelişebilmesine olanak sağlıyor.
    Cabal Online herhangi bir ücret ödenmeden oynanabilse de, oyunda rakiplerine avantaj sağlamak ve tüm ayrıntılı içerikten faydalanmak isteyen kişiler DurmaPlay üzerinden Cabal Online Cash satın anabilmektedirler.

    alıntıdır..







  • cabal 2 ne zaman gelecek bakalım. sabırsızca bekliyorum
  • Güzel çalışma arkadaşım tebrik ederim :)
  • bloodseeker26 B kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgi için teşekkürler. Emeğine sağlık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.