Şimdi Ara

Avea'dan Denemesi 3 ay BEDAVA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Avea'dan Denemesi 3 ay BEDAVA!!!
    Tarife Bilgisi
    Avea’ya Hoş geldin tarifesiyle ilk 3 ay her yöne 50 dakika, Avea içi 500 dakika, 500 SMS ve 500 MB cepten internet bedava! Üstelik şimdi herkes Aveayı gönül rahatlığıyla denesin diye hiçbir taahhüt şartı da yok!
    Ücretlendirme
    Aylık Ücret İlk 3 fatura dönemi ücretsiz sonrasında aylık 15 TL
    Aylık Ücretsiz Cepten İnternet 500 MB
    Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi 50 DK
    Aylık Ücretsiz Avea içi Görüşme Süresi 500 DK
    Aylık Ücretsiz Avea içi SMS 500 SMS
    Ücretsiz Süre Bitiminde Yurt İçi Her Yöne 100 DK* Her 100 DK 3 TL
    Ücretsiz SMS Bitiminde Yurt İçi Her Yöne 100 SMS* Her 100 SMS 3 TL
    Ücretsiz Cepten İnternet Bitiminde Yurt İçi 100 MB* Her 100 MB 3 TL
    MMS 99 Kr/MMS
    * Tarife kapsamında verilen dakika faydası sona erdiğinde kayıt olunmasına gerek olmadan otomatik olarak her yöne 100 dakika tanımlanacaktır. Tarifenin içerisindeki şebeke içi 500 SMS faydası tükendiğinde ya da yurt içi her yöne SMS gönderimi yapıldığında kayıt olunmasına gerek olmadan otomatik olarak her yöne 100 SMS tanımlanacaktır. Aynı şekilde tarifenin içerisindeki 500 MB internet faydası sona erdiğinde de kayıt olunmasına gerek olmadan otomatik olarak 100 MB tanımlanacaktır. Kademe ücretlerinin her biri dakika, SMS ve internet için ayrı ayrı KDV-ÖİV dahil 3 TL olacaktır.
    02.01.2014 tarihi ve sonrası Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya Şirketimizce sunulmakta olan faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL tarife kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

    Tarife Kapsamı ve Geçerlilik Detayları
    Tarife, numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea, Taraftar, TTNET ve Diğer İşbirliği faturasız tarifelerinden yapılacak geçişlere açıktır. Avea'nın diğer faturalı tarifelerinden yapılacak geçişlere kapalıdır.
    Tarifenin aylık ücreti, numara taşıma, yeni hat tesisi ve Şirketimizce sunulan faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ilk 3 fatura dönemi boyunca ücretsiz, ilk 3 fatura dönemi sonrası 15 TL olacaktır. Tarife Şirketimizce sunulmakta olan faturalı tarifelerden geçişe kapalı olacaktır.
    Tarife kapsamında yurt içinde geçerli her yöne 50 dakika, Avea içi 500 dakika, Avea içi 500 SMS ve 500 MB faydası verilecektir.
    Tarife kapsamında verilen dakika faydası sona erdiğinde kayıt olunmasına gerek olmadan otomatik olarak her yöne 100 dakika tanımlanacaktır. Tarifenin içerisindeki şebeke içi 500 SMS faydası tükendiğinde ya da yurt içi her yöne SMS gönderimi yapıldığında kayıt olunmasına gerek olmadan otomatik olarak her yöne 100 SMS tanımlanacaktır. Aynı şekilde tarifenin içerisindeki 500 MB internet faydası sona erdiğinde de kayıt olunmasına gerek olmadan otomatik olarak 100 MB tanımlanacaktır. Kademeler kapsamındaki her yöne 100 dakika tükendiğinde yeni bir her yöne 100 dakika, her yöne 100 SMS tükendiğinde yeni bir her yöne 100 SMS, 100 MB internet tükendiğinde yeni bir 100 MB faydası otomatik olarak tanımlanacak olup kademe ücretlerinin her biri dakika, SMS ve internet için ayrı ayrı KDV-ÖİV dahil 3 TL olacaktır.
    Tarife kapsamında sunulan 500 MB ve kademeli olarak tanımlanacak 100 MB yurt içi veri kullanım hizmeti sadece wap apn ve internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır. AVEA, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Tarife kapsamında sunulan her yöne 50 dakika ve kademeli olarak tanımlanacak her yöne 100 dakika, yurt içi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsamaktadır. Söz konusu ücretsiz dakikalar, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. Tarife kapsamındaki ücretsiz her yöne görüşme süreleri 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli aramaları ve görüntülü görüşmeleri kapsamaktadır. Tarife kapsamında ayrıca yurt içinde geçerli şebeke içi 500 dakika sunulmaktadır.
    Tarife kapsamında yurt içinde geçerli şebeke içi 500 SMS sunulmaktadır. Kademeli olarak tanımlanacak her yöne 100 SMS yurt içinde geçerli olup, yurt dışı, KKTC, katma değerli servis gönderimlerinde kullanılamaz. Söz konusu SMS'ler web ve wap üzerinden yapılacak SMS gönderimlerini kapsamamaktadır. Her yöne SMS'ler 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralara yapılan gönderimleri kapsamaktadır. Kalan kullanım hakları ücretsiz sorgulanabilecektir.
    Tarife kapsamındaki kullanım hakları devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez.
    Bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan tarife kapsamında sunulan dakika, SMS ve internet hakları ilgili fatura dönemi sonunda silinecektir.
    02.01.2014 tarihi ve sonrası Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya Şirketimizce sunulmakta olan faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL tarife kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.
    İlk 3 fatura dönemi içinde başka bir tarifeye geçiş yapılması, diğer operatörlere numara taşıma, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında tarifenin ücretsiz hakkından faydalanılamayacak, diğer bir anlatımla geçiş yapılan fatura döneminde tarifenin indirimsiz aylık ücreti müşterinin bu tarifeye ilişkin son faturasına yansıtılacaktır.
    Tarife kapsamında numara taşıma, yeni hat tesisi, faturasız hattan faturalı hatta geçiş durumlarında müşterilerimiz adına düzenlenecek ilk faturalara, söz konusu fatura döneminde 15 günden fazla kullanım yapıldığı takdirde ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığı takdirde ise ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır.
    Tarife kapsamında diğer operatörlere numara taşıma, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında müşterilerimiz adına düzenlenecek son faturalara, tarife aylık ücretinin tamamı yansıtılacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakerim1976 -- 9 Ocak 2014; 21:54:36 >







  • Avea'ya helal olsun.Milletin kafasındaki "Avea çekmiyor" algısını bitirmek için ellerinden geleni yapıyor adamlar.
  • Numaramı taşıdım aveaya yarın geçiş tamamlanacak. 23 TL lik woops paketiyle birleşirse iyi olur. 3 ay boyunca 550 dk 5000sms 2.5 gb internet 23 TL...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yilmazovic

    Numaramı taşıdım aveaya yarın geçiş tamamlanacak. 23 TL lik woops paketiyle birleşirse iyi olur. 3 ay boyunca 550 dk 5000sms 2.5 gb internet 23 TL...

    Woops ile bu birleşmez. Woops belli tarifelerin alabileceği bir paket. Bu tarife ile Woops paketi birleşemiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.