Şimdi Ara

KALAN 3 AY SORU YGS - 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ama emin olamıyorum ben 2004 yılında en son üni ye başlamıştım yani aradan 10 yıl geçti ve tekrardan üni okumam gerekiyor istediğim bölüm YGS - 1 istiyor ve Topmlamda 240 Puan gerekli yani 240 YGS - 1 Puanı gerekiyor girebilmem için.

    Şu anda hiç bir bilgim yok Mart ayında sınav olacak mış ama ben gene emin olamıyorum bu olmaz ise bile seneye düşünüyorum ama sormak istediğim soru şu Tüm YGS - 1 Konu anlatımlı kitapları alıp 3 ay çalışsam YGS - 1 den istediğim puanı tutturabilirmiyim ?

    Ayrıca ben Anadolu Tic. Lisesi Mevzunuyum. Bana bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

    Birşey daha var bana Kültür Dershanesinin Konu anlatımlı kitaplarını önerdiler arayıp fiyat sordum toplamda 6 adet YGS 1 Kitabı almanız gerekiyor ve bunların fiyatları toplamda 60 TL dediler siz ne dersiniz bilmiyorum 3 Ay süre bu kitapları okuyup sınava hazırlanmam için yeterli bir süremidir sizce ?

    Ben daha önceden öğrense idim sınav tarihini çok daha iyi olacaktı ama malesef şimdi öğrendim.

    Diyelim ki bu kitapları aldım bu kitaplar ile önümüzde ki seneye kadar demiyeyim Ağustos ayı sınavına kadar çalışsam gene işime yararmı şimdiden almak ?

    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 10 sene geçti aradan bundan dolayı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.







  • Abi bir işe niyetlenmişsin sonuna kadar yürü ne olur deme sen yeter ki istemeyi bil karşılığı gelecektir ve ne olur yerine ne oldum diye konu açarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedef neresi hocam ? olay sadece ygs ise 240 a çıkabilirsin günü gününe çalışarak.
  • Arkadaşlar tekrardan Merhaba internet ve ağ teknolojileri bölümü 230 - 240 Puan istiyor hiç bilgim yok ama YGS ye işte diyorum 3 ay hiç durmadan çalışsam o puana erişip katılabilirmiyim diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

    Arkadaşlar tekrardan Merhaba internet ve ağ teknolojileri bölümü 230 - 240 Puan istiyor hiç bilgim yok ama YGS ye işte diyorum 3 ay hiç durmadan çalışsam o puana erişip katılabilirmiyim diye düşünüyorum.

    hocam baraj zaten 180. hiç çalışmasan bile biraz sınav dikkattiyle zaten o puanı yaparsın. rahat ol yani
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar Movite ettiğiniz için. Öyleyse şansımı denemekte fayda var
  • belki bu netleri görmek seni yapabilecegine inandırır
     KALAN 3 AY SORU YGS - 1
  • Arkadaşlar ne kadar teşekkür etsem azdır. Bugün gidip kitapları aldım haftasonu çalışmaya başlıyorum düzenli olarak hergün 3- 4 saat çalışmaya ayıracağım inşallah kazanırım çok çok teşekkür ederim ne olursa olsun buraya gelişmeleri yazacağım tekrardan teşekkür ederim.
  • Allah yardımcın olsun abi halledersin 240 puanı sen yeter ki iste azmet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

    Arkadaşlar ne kadar teşekkür etsem azdır. Bugün gidip kitapları aldım haftasonu çalışmaya başlıyorum düzenli olarak hergün 3- 4 saat çalışmaya ayıracağım inşallah kazanırım çok çok teşekkür ederim ne olursa olsun buraya gelişmeleri yazacağım tekrardan teşekkür ederim.

    Size en cok puanları sırasıyla matematik fen türkce sosyal getirecek.Bunlar önemli.Birde matematik seviesinde durum nasıl atiyorum gecen sene cikmis sorularda 5-10 net gorurmuydunuz.Matematikte hafif temel varsa belli basli sorulardan her sene soru geliyor onlara daha cok calisarak butun konulara calisma yukunden kurtulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.