Şimdi Ara

Tüm cep telefonları ve aksesuarları için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm cep telefonları ve aksesuarlarınız içinwww.cesitcok.com a hepinizi bekleriz.. :)

    Neden ÇeşitÇok ?

    CesitCok.com bir Canoğlu group kuruluşudur.

    Canoğlu Group bünyesinde bulunan Amerika Birleşik Devletleri'ndeki firmamız Global Supply Solutions LLC. Bugün aktif olarak başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'nin Pennsylvania eyaletinde ofisleri bulunan uluslararası platformda ithalat yapan bir şirkettir. Smart Phone olarak tanımlanan akıllı telefonlar (iPhone, Samsung…) ve tablet computer olarak tanımlanan (iPad, Samsung, Note…) son teknoloji iletişim aletlerinin tüm aksesuarlarının toptan ve perakende satışını 3 yılı aşkın bir süredir başarıyla sürdürmektedir. Bunula birlikte profesyonel kamera ve fotoğraf makinelerinin lensleri, parçaları ve aksesuarlarıda şirketimizin ürün grupları arasında yer almaktadır.

    Cep Telefonu Aksesuarları kılıfları, kapakları ve yan ürünlerini internet üzerinden satışa sunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ilewww.cesitcok.com üzerinden müşterilerine ulaşmaktadır.

    Tamamen Güvenli !!!
    Cesitcok.com, ithalat, satış ve pazarlama faaliyetleri ile yerli/yabancı üretim ürünleri satmaktadır. 128 Bit SSL Şifreleme Teknolojisi ile korunmaktadır. Sertifikalı güvenlik programları sayesinde oldukça güvenli bir alışveriş sitesidir. Müşterilerin kişisel bilgileri, alışveriş bilgileri, kredi kartı ve ödeme bilgileri kesinlikle üçüncü şahıslar ile paylaşılmaz.Yalnızca müşteriler kişisel bilgilerini görebilir ve değişiklik yapabilir.

    Burada ÇeşitÇok !!!
    Cesitcok.com'da Apple, Samsung, HTC, LG, BlackBerry, Nokia, Sonny , telefon kılıf, kapak ve aksesuarları satışa sunulmaktadır. Bunların yanı sıra tablet kılıfları (iPad, iPad mini, Samsung Galaxy Tab ) tüm çeşitleri ile mevcuttur.

    Şarjınız her zaman tam !!!
    Akıllı telefon kullanıcılarının en büyük sorunu olan şarjın tükenmesine çözüm olarak şarjlı kılıflar tüm çeşitleri ile cesitcok.com da satışa sunulmaktadır.

    Satışa sunulan ürünler her tarzda ve her yaş kitlesine hitap etmektedir. Cesitcok.com ürün yelpazesini gün geçtikçe genişletmekte ve müşterilerine daha iyi bir hizmet sunabilmek için müşterilerinin görüş ve önerilerini oldukça önemsemektedir.

    Bunun yanında cesitcok.com kurumsal firmalara çözüm ortaklığı yapmaktadır.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.