Şimdi Ara

SAMSUNG HT F-5530 PC den 5+1 ses almak lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, 5 gün önce samsung ht f-5530 sinema sistemi aldım. Şu ana kadar memnunum çok inceleyemedim açıkcası zaman olsa altını üstünü getiricem tokat manyağı yapıcam.

    Sorularıma gelicek olursak;

    Sistemimi şu şekilde PC televizyona ekran kartı üzerinden 1.4 HDMI ile bağlı (LG LM660S) televizyonda receiver a (bluray e kutusuna) bağlı. Nasıl bağladığımı da söyliyim, birincisi mosnter marka optik kablo ile, ikincisi de 1.4 HDMI kabloyla tv nin arc girişinden receiver a bağlı. Bağlantı şekillerim doğrudur umarım araştırdığıma göre. Daha nasıl olur bilemiyorum. PC den ses aktarabiliyorum sinema sistemine ama sanırım 5+1 olarak değil. Çünkü ses özelliklerinden veya denetiminden yapılandır deyince sadece stereo var. Her hoperlörden ses geliyor baktım ama 5+1 hissini yaşayamıyorum oyunlarda yada benim kulaklarda mı sıkıntı yoksa salonun yapısından dolayı mı bilemiyorum.

    Akşam eve gidince birde hardsiki bluray e bağlayıp 5+1 bir filmde deniyicem sistemi. Sabah işe gelmeden bluray e hardisk bağladım ama altyazılarda türkçe karakter sıkıntısı var onu nasıl çözebiliriz, sanırım blurayın ayarlarını tam kurcalamadım. Eve yeni taşındık evde ne internet var nede zamanım siszen yardımlarınızı bekliyorum.



  • Merhabalar.. Sistemi aldığınızi yazmışsiniz memnun musunuz pc'e bagladiniz mi.. Bende almayi düşünüyorum ne dersiniz.. Sadece PC'de kullanilacak..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef bağlayamadım 5+1 olarak olmadı 2+1 olarak kullanıyorum oyunlarda, zaten kulaklıkla 5+1 kulaklık oynadığım için artık gerekde kalmadı :(, apartmanda yaşadığımız için sesi 25 den yukarı açamıyorum baya titretiyor. Çoğunlukla dekoderden hardiski takip film seyrediyoruz, alta yazı sıkıntısı yok en sevdiğim olay 3d filmleri de her hangi bri alyazıyı, menüden 3d olarak ayarlandığında sorunsuz görmesi oldu. Tavsiye ederim. Çokda bilgim yok ses sistemleri bakımından.
  • Ben bu ürünü Teknosa dan çalışanlarının tavsiyesi ile aldım. Almaz olaydım. Ses rezalet. Samsung led tv ile kullanacaktım ama tv nin sesi daha başarılı kullanmıyorum bile. Bence paranızı çöpe atın belki ihtiyacı olan biri alır. Bu alete para falan vermeyin benim gibi üzülürsünüz sonra....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.