Şimdi Ara

B Sınıfı Ehliyet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bi kaç gün içinde sürücü kursuna yazılıcam bu dönem kayıtlarını kaçırmamak için ama bi kaç kursla görüştüm, arkadaşlarıma sordum ve kafam karıştı biraz. 10 saat - 15 saat -20 saat direksiyon dersi veriyolar fiyatlarda 500-600-700 civarı hemen hemen hepsi böyle bi rakam veriyo. Ama bu direksiyon dersleri baştan savma oluyomuş genelde öyle duydum. Ben daha önce hiç araç kullanmadım ve bilmiyorum gerçekten. Böyle direkt kursa gidip kursta aldığım direksiyon dersleriyle öğrenebilir miyim kullanmayı sizce? Karşıyaka'da oturuyorum, tavsiye edebileceğiniz bi kurs var mı? Teşekkürler..



  • Şu an ki sürücü kursları yönetmelik gereği ne gerekiyorsa yerine getiriyorlar.Verdikleri direksiyon eğitimi gayet düzenli ama hiç bilmeyen biri için yeterli olmayabilir.Bu yüzden en yakınınızdan yardım alarak gerekli çalışmaları pekiştirin,derim.Özellikle park etme konusuna iyi çalışın. :)
  • Kursa gidersen ehliyet sınavından geçecek kadar araba sürmeyi öğrenirsin. Daha fazlasını bekleme.

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbrsgn -- 1 Ocak 2014; 17:27:30 >
  • Kurs alt yapıyı hazırlar. Fakat yinede kurstan sonra trafikte bir yakınından veya bu işi yapanlardan özel ders almanda fayda var.
  • Time2Die T kullanıcısına yanıt
    araba kullanmayı bilmiyorsan en fazla direksiyon eğitimi veren kursa git. dışarıda normal saat ücreti 50 tl. direksiyon sınavından kalırsan zaten aradaki farkı tekrar ödeyeceksin nasılsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 1 Ocak 2014; 17:42:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.