Şimdi Ara

Insignia 2012 1.4t edition elegance'ta telefon ayarlama aracımda neden yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2012 1.4t edition elegance 140hp 3 ay önce satın aldım. Cep telefonumun kendi bluetooth kulaklığı olduğu için araştırma gereği dahi görmemiştim ama şimdi farkettim ki navi 600 ekranda config düğmesine basınca telefon ayarları menüsü görünmüyor. Bu nedenle de bluetooth ve onunla ilgili hiçbir ayarı yapamıyorum. Direksiyon üzerinde, ön konsolda ve vites yanında 3 adet aynı işe yarayan telefon resmi olan düğme var, basınca mute yapıyor sesi ama config düğmesine basınca çıkması gereken telefon ayarları çıkmıyor. Araç stop vaziyetteyken menüler eksik geliyor, çalıştırınca klima ayarları felan da ekleniyor menüye ama telefon ayarları yok. Ben mi yapamıyorum, neyi eksik yapıyorsam yardımcı olun lütfen, yoksa servise mi gitmem gerekiyor?



  • Wolverine kullanıcısına yanıt
    Kullanma Kılavuzu na baktınız mı hiç bu aralar foruma çok takılan yok bide aracınızın yakıt tüketimi ile bilgi verirmisiniz lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araçta bluetooth özelliği yok ondan.
    Sonradan çıkan stil paket ile bluetooth özelliği eklendi, ilk nesilde maalesef yok.

    Insignia 1.4'lerin yakıt tüketimi oldukça başarılı uzun yolda sakin kullanımla 5.5 - 6 arasına çok rahat düşülüyor ankara şehiriçi 7.4 şuan benim için.
  • rahimavci kullanıcısına yanıt
    Kullanma kılavuzunda anlatılanlardan sonra üzerine düştüm ama kullanma kılavuzunda full olan araç kullanılıyormuş gibi tüm özellikler anlatılmış. Yani alarmı aktif etmekten bile bahsediyor ama alarm yok araçta mesela.. Yakıt tüketimi ile ilgili şunu söylemem mümkün; hız sabitleyici ile 6. viteste 97km sabit hızda ve düz yolda ortalama 5.5lt yakıyor ama benim araçta 245*45*18 janti lastik olduğundan, ev-iş mesafem sadece 5km olduğundan ve işten eve gelirken yokuş yukarı çıktığımdan şehiriçi 11-12lt yakıyor araç, 10lt yakmasını sağladım çok sakin sürüş ile ama kış şartlarında, soğuk havada fazla yakması normal. 1,6 ton ağırlığında bir araç için çok uygun veriler yine de. Önceki aracım da şehiriçi 10lt yakıyordu ama aralarında korkunç bir kalite farkı olduğundan bana göre bu yakıt gayet normal..
  • yat_uyu Y kullanıcısına yanıt
    Araç kataloglarında 2012 model için dediğiniz var, evet, yani stil pakette bluetooth var, ancak "Edition donanımında Elegance Paket ile sunulmaktadır" diyor bluetooth için, benim aracım da elegance olmasına rağmen neden yok?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yat_uyu

    araçta bluetooth özelliği yok ondan.
    Sonradan çıkan stil paket ile bluetooth özelliği eklendi, ilk nesilde maalesef yok.

    Insignia 1.4'lerin yakıt tüketimi oldukça başarılı uzun yolda sakin kullanımla 5.5 - 6 arasına çok rahat düşülüyor ankara şehiriçi 7.4 şuan benim için.

    Evet, dediğiniz gibiymiş, yani sonradan çıkan yeni stil pakette varmış bluetooth. nasip artık..
  • arkadaşlar bu yakıt tüketimi olayı 2009-2010-2011-2013 her model araçta aynı mı oluyor yoksa daha az tüketen bir model var mı, merak ettim. ikinci el almayı düşünüyorum da..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.