Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2875. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
69.685
Cevap
2.047
Favori
8.314.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28732874287528762877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende şuana kadar 3 kez sipariş verdim. genelde sucul parfümleri severim. favorim azzaro chrome dur. herneyse, 3. siparişi bugün verdiğim için diğer 2 siparişte elime geçenleri ve yorumlarımı yapayım.


    kendim için creed aventus, issey miyake, nikos sculpture ve prada l'homme aldım.


    eşim için ise versace bright crystal, issey miyake (bayan), lancome idole, davidoff cool water (bayan)



    erkek parfümleri


    creed aventus: daha önce orjinalini kullandım. orjinale gayet yakın ama farklılılar var. orjinalde ananas kokusu daha ağır basıyor. fakat piyasada kullandığımın en iyisi. çoğu kişi orjinal olmadığını farkedemez


    issey miyake: orjinalini kullandım. aradaki tek far bu parfümün sabunsu yanı eser hocam ın ürettiğinde biraz daha ağır basıyor.


    nikos sculpture: orjinalini kullanmadım. elime bugün geçti. bana çok basit ucuz parfüm kokusu gibi geldi. işe giderken sıkıp bitiricem artık. beğenmedim. orjinali böyleyse uzak durun.


    prada l'homme: orjinalini kullandım. gayet yakın. pudramsı bir parfüm orjinalide. bu tür kokuları seviyorum.



    bayan parfümleri:


    versace bright crystal: piyasadaki açık ara en iyisi hatta neredeyse aynısı. orjinalini eşim kullanıyordu. açık olarak deneyelim dedik ve aşırı memnun kaldık. eşinize kız arkınıza gözünüz kapalı alabilirsiniz.


    davidoff cool water: zaten piyasada baya meşhur bir parfüm fakat kalıcılığı orjinalinden bile iyi. :D herkese tavsiye ederim.


    issey miyake eşim yıllar önce denemiş. lancome idole ı tester olarak kullanmıştı. lancome u hatırlayamadım ama issey i eşim beğendi ben ilkkez kokladım. ikiside fena değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 4 Kasım 2020; 20:24:24 >
  • Comme des Garcons Series 2 Red: Sequoia Comme des Garcons keşke eser el atsa .

    birde eser harici orjinal bile olsa parfüm almıyorum artık dolayısı ile tek beklentim eser oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Takaslık

    Chanel Deauville %99
    MFK Baccarat Rouge Extrait %97
    Creed Aventus 25tl %97
    Replica by the Fireplace %95
    YSL La nuit del homme %70
    Abercrombie Fitch Fierce %97
    Axe Africa %68

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mönckeberg M kullanıcısına yanıt
    Hocam orijinalini kokladım ben fena değil günlük kullanıma gider rahatsız etmeyecek bir kokusu vardı kalıcılığı ise günü çıkartır diyebilirim.Buradan denemedim ama orijinaline gore daha kalıcı olur tahminimce geri sayfadaki yorumlarına bakabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eser hocam fiyatları arttırmadan önce bi öğrenci olarak listemi oluşturayım dedim. uzun zaman önce testerdan deneyip bayıldığım için marfa'yı direkt ekledim sepete. yanında mevsime uygun olmasa bile sürekli sıkıp sağda solda kokladığım viw'i de ekledim. son olarak bahar-yaz için bir koku arıyordum ama listedeki kokuların hepsi ayrı bir derya . çok risk almak istemediğim için voyage ekledim. voyage yerine önerebileceğiniz sucul- sportif- ferah parfüm tavsiyesi olan varsa değiştirmeyi düşünüyorum. şuan elimde beğendiğim invictus legend var ona benzer koku önerilerinize açığım

  • Merhaba,


    bir kadın parfüm önerisi istiyorum sizden

    Marketlerde rexona musk var deodorant kadınlar için


    Heh işte ona benzeyen kadın parfümü var mı listede?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shore21

    eser hocam fiyatları arttırmadan önce bi öğrenci olarak listemi oluşturayım dedim. uzun zaman önce testerdan deneyip bayıldığım için marfa'yı direkt ekledim sepete. yanında mevsime uygun olmasa bile sürekli sıkıp sağda solda kokladığım viw'i de ekledim. son olarak bahar-yaz için bir koku arıyordum ama listedeki kokuların hepsi ayrı bir derya . çok risk almak istemediğim için voyage ekledim. voyage yerine önerebileceğiniz sucul- sportif- ferah parfüm tavsiyesi olan varsa değiştirmeyi düşünüyorum. şuan elimde beğendiğim invictus legend var ona benzer koku önerilerinize açığım

    Voyage aradığınız tarz için oldukça uygun. Değiştirmeyin bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 5 Kasım 2020; 9:51:31 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Zam gelmeden layton stok gelme ihtimali var mı hocam? Ne zaman gelir acaba?

    Bu arada çukurova kışında baymayacak (hava hala 20 derece) önerileriniz var mıdır? Elimdeki parfümler hep yazlık, bu havalarda gideri oluyor her türlü fakat biraz serinlikte daha tok bir kış parfümü bakıyorum. Kış parfümü konusunda 0 tecrübeyim onu da belirteyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 5 Kasım 2020; 11:16:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webmaster33

    Zam gelmeden layton stok gelme ihtimali var mı hocam? Ne zaman gelir acaba?

    Bu arada çukurova kışında baymayacak (hava hala 20 derece) önerileriniz var mıdır? Elimdeki parfümler hep yazlık, bu havalarda gideri oluyor her türlü fakat biraz serinlikte daha tok bir kış parfümü bakıyorum. Kış parfümü konusunda 0 tecrübeyim onu da belirteyim.
    Maalesef. Önümüzdeki hafta içi.

    Fiyatlandırmayı nasıl ayarlayacağım bilmiyorum. Fiyat sıkıntısı 30 luk ürünlerde. 60 ları arttırmadan nasıl düzenleme yapacağım bakacağım o kısma.
  • İlk defa takas mesajı atıyorum kurusa bakılmasın  


    Hermes- Un Jardin Sur Le Nil (%99 Dolulukta)

    Hermes- Un Jardin Sur En Mediterranee (% 99 Dolulukta)


    Sadece Adana içi takas düşünenler özelden yazabilir. İyi günler  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acemi Odyofil

    Methabalar elimde şu an 3ml spicebomb var koku ile 2 gün önce tanıştım ve tek kelime ile bayıldım.Bir de bunun extreme versiyonu var onla düz olan arasındaki fark nedir acaba ?

    Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum, yardımlarınız için teşekkürler.

  • Armani - Black Code ve Creed Aventus ( [yeni] kodlu) siparişim bugün geldi. Yanında tester olarak Y for men geldi [yvs]. Tester olanı çok sevdim, muhtemelen sonraki siparişimde bu da yer alacak. Code'u da sevdim ancak Aventus bana çok karakteristik geldi. Odunsu içeriğini pek sevemedim. Elimde kalmasındansa uygun fiyattan vermeyi düşünüyorum. Daha yepyeni, ilgilenen olursa mesaj atabilir. Ayrıca Eser Abi'ye bu kalitede parfümlerle bizi buluşturduğu için bir kez daha teşekkürler.

  • Enigma’nin bu bas döndürücü güzelliği ne öyle, bir kez daha hayran birakti kendine...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Kıymetlimsssssssss

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni aldığım DHP 1 yıldır demlenmiş bir şekilde geldi acayip mutluyum müthiş bir koku, Dior homme serisinin büyük abisi. Intense versiyonunu sevmeyenlerin de denemesi gereken bir koku ne hikmetse internette gördüğüm yorumlara göre DHİ ve DHP'nin ikisini de seven çok az ya DHİ'yi seviyorlar ya da DHP'yi,ki ben de öyleyim açıkcası, DHİ ile neredeyse hiç aram olmamasına rağmen DHP'ye bayılıyorum

  • _Peace_ kullanıcısına yanıt
    Ben de DHP daha çok sevenlerdenim ama Sport hariç tüm seriye bayılıyorum hala.Bu yıl en çok elim Dior Homme EDT'ye gidiyor gerçi ama DHP'nin yeri ayrı.Yani aslında hepsini sevmek mümkün.Takım tutmaya gerek yok:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _Peace_ kullanıcısına yanıt

    Güzel bir tevafuk :) Listede uzun süre duran ancak hakkında pek konuşulmayan parfümler serisinin 5. si: Dior Homme Parfum.


    Gerçekten bu kadar popüler ve beğenilen bir parfüm hakkında neredeyse hiç konuşulmaması garip. Belki de Dior Homme Intense'in gölgesinde kalıyor veya insanlar benzer buldukları için daha popüler olan DHI kullanmayı tercih ediyorlar. Kim bilir. Ancak DHI çok tutulan bir araba modeli ise DHP bir süper spor arabadır. Dior Homme DNA'sının geldiği son noktadır bana göre. Zaten daha iyisini yapamamış olacaklar ki Dior Homme 2020 diye seriyle alakasız bir parfüm ürettiler  


    Parfümün açılışı muazzam başlıyor yani kelimeler ile tarif edemem bu güzelliği. Tozlu diye tabir ettiğimiz iris, arkada portakal bu başlangıçta hissedilen notalar. Bir müddetten sonra deri oyuna dahil oluyor ve portakal kenara geliyor. Hemen hemen yarım saat kadar bu şekilde sürdükten sonra orta notalarda geçen gülü hissedebiliyorsunuz. Diplere doğru akarken odunsu notalar devreye giriyor, gül ve deri yavaş yavaş kayboluyor. Sandal ağacı, biraz arabic tarzda ud, amber çiçeği ve arka planda kalan iris ile parfüm bu şekilde devam ediyor. Yayılımı ilk 3-4 saat en üst seviyede sonrasında tene yaklaşıyor ve hemen hemen 12 saat kadar tende kalıyor. Kıyafette ise daha uzun sürüyor ancak bu parfümü tene sıkmanızı öneririm.


    Her ne kadar DNA'ları ortak olsa da, farklı karakterde parfümler. DHP ve DHI arasında tercih diye bir şey söz konusu olamaz. Şahsen ben ikisine de sahibim ve ikisini de kullanmaktan büyük zevk duyuyorum. İris notasını sevenlerin kesinlikle raflarında olması gereken bir parfüm. Soğuk kış günlerinin kapıda olduğu şu günlerde listedeki alınası ve kullanılası en güzel parfümlerden biri. Kaçırmayınız efendim 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 6 Kasım 2020; 10:44:9 >
  • Arkadaşlar merhabalar sitede best homme ile daniel homme arasındaki fark nedir ? biri 60 diğeri 30 tl. Bir de aventos delux ile özel seri aventus farkı nedir ? biri 60 diğeri 100 tl. Bayadır foruma ve kokulara uzak kaldım. Uzman bir **** beni aydınlatırsan sevinirim :) ve tüm 30 tl likler 50 ml mi ?

  • Beyler Inito Side Effect'i deneyen oldu mu aranızda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Hugo Boss Boss (bottled matara değil) Kullanan var mı ?

    Bugüne kadar hiç bir açık parfümde (dp, d.walker, bargello vs..) orijinale benzer bir koku bulamadım, Hugo boss için bırakın benzeri yanından geçen bir açık parfüm görmedim.

  • 
Sayfa: önceki 28732874287528762877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.