Şimdi Ara

Nalbur Satış Takip Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. veritabanı programlama okuyorum. lise performans ödevim nalbur satış takip programı. Bu konuda yardım edebilecek, fikir verebilecek var mı neler yapabilirim ?
    NOT: ACCES.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenGY1 -- 28 Aralık 2013; 18:20:24 >



  • Merhaba, yardımcı olalım fakat çok kapsamlı bi istek olmuş senin ki :) Mesela bende proje vericem gayrimenkul ile ilgili hatta buraya da konu açtık yardım için. Ama önce bi araştırma yaptım tablolar için. Sen bi araştırma yaptın mı fikrin var mı neler olur hangi tablolar kolonlar olur vs diye. Yapmadıysan önce bunları araştır daha sonra veritabanını kur. Sonra da bağlantı kısmına geçersin adım adım gidersin :)
  • Araştırmadan ziyade kafamda bişeyler oluşturdum. çok zor birşey olmadığına karar verdim. müşteri bil. , ürün bilgileri, falan filan. bağlantı kısmında ne yapacağım hakkında bilgim yok :)
  • Bağlantı kısmında derken, tablo bağlantısı mı yoksa veritabanı bağlantısı olarak Ado.Net ya da Entity Framework mü? Sen kafanda tasarladığını bi dök kağıda ona göre yardım edebileceğimiz yerlerde yardım etmeye çalışalım. Kafanda oturttuğun şeyleri bilemeyiz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shepard

    Bağlantı kısmında derken, tablo bağlantısı mı yoksa veritabanı bağlantısı olarak Ado.Net ya da Entity Framework mü? Sen kafanda tasarladığını bi dök kağıda ona göre yardım edebileceğimiz yerlerde yardım etmeye çalışalım. Kafanda oturttuğun şeyleri bilemeyiz :)

    Bağlantı yapılmayakmış içimi rahatlattı :) Sadece tabloyla ilgili 10 adet sorgu :)
    Tek bir tablo altında ürünkodu,ürünadi,ürünfiyati,ürünadeti,müsteriadi,müsterisoyadi,müsteritelefon,müsteriadres... gibi sütunlar oluşturup dolduracağım ve bunlarla ilgili 10 sorgu yapacağım. Kafama takılan yer ise ürün ve müşteri olarak ikiye ayırmalımıyım?

    Sorgu kısmına gelirsek basit şeyler yapabilirsiniz dedi mesela fiyatlarda indirim,seçili sütunların fiyat ortalaması falan filan.. bu konuda sıkıntı çekmeyeceğim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.