Şimdi Ara

Yeni yıl yeni cezalar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ocağın ilk haftasında birikmiş trafik cezaları gönderilmeye başlanacakmış yine! Agustos ayında aynı cezadan uc kere yemistim. Sucum tek tekerin yaya geçidine dokunması. Kesinlikle hataliyim kabul ancak bu ceza zamanında gönderilseydi diger ikisini yemezdim. Hayatımda ilk kez ceza yedim. Bu durum icin dava acmak istediğimde dilekçelerin kabul edilmediğini öğrendim. Yasasın hukuk yasasın adalet!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • valla en sinir olduğum hareket o.haketmişsiniz. araçların yaya geçidine kadar girip yayayı diğer yoldan can güvenliğini riske attıracak şekilde karşıdan karşıya geçmesine neden oluyorsunuz
  • Aslında fotografı görseniz farklı düşünebilirdiniz. Sanki kimi nerden yakalasak da ceza kessek gibi. Teker bastı basmadı belli degil ama hatamı kabul ediyorum. Kim bunu yaparsa cezasını çekmeli ama bir noktayı gözden kaçırmissiniz. Ben niye ceza yedim demedim. Cezayı normal süresinde öğrenmek hakkım degil mı? Bu cezaların amacı bir yerde hataya dikkat çekmek ve tekrar yapılmamasını sağlamak degil mı? Benim itirazım buna. Diger türlü sizi yıl boyunca takip etseler ve bir hatanızı tespit edip butun yıl icin aynı suçtan cezayı 75 kez topluca gönderseler hak yerini bulmuş mu olur? Buna dikkat çekmek istedim. Kanunda bunun yeri olmasına karşın hakimlerin bunu dikkate bile almaması herkes icin büyük bir tehdit degil mı? Gercekten insanlar tehlikenin farkında mı emin degilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tunarda

    Aslında fotografı görseniz farklı düşünebilirdiniz. Sanki kimi nerden yakalasak da ceza kessek gibi. Teker bastı basmadı belli degil ama hatamı kabul ediyorum. Kim bunu yaparsa cezasını çekmeli ama bir noktayı gözden kaçırmissiniz. Ben niye ceza yedim demedim. Cezayı normal süresinde öğrenmek hakkım degil mı? Bu cezaların amacı bir yerde hataya dikkat çekmek ve tekrar yapılmamasını sağlamak degil mı? Benim itirazım buna. Diger türlü sizi yıl boyunca takip etseler ve bir hatanızı tespit edip butun yıl icin aynı suçtan cezayı 75 kez topluca gönderseler hak yerini bulmuş mu olur? Buna dikkat çekmek istedim. Kanunda bunun yeri olmasına karşın hakimlerin bunu dikkate bile almaması herkes icin büyük bir tehdit degil mı? Gercekten insanlar tehlikenin farkında mı emin degilim.

    Size hak veriyorum. + 10000...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tunarda

    Ocağın ilk haftasında birikmiş trafik cezaları gönderilmeye başlanacakmış yine! Agustos ayında aynı cezadan uc kere yemistim. Sucum tek tekerin yaya geçidine dokunması. Kesinlikle hataliyim kabul ancak bu ceza zamanında gönderilseydi diger ikisini yemezdim. Hayatımda ilk kez ceza yedim. Bu durum icin dava acmak istediğimde dilekçelerin kabul edilmediğini öğrendim. Yasasın hukuk yasasın adalet!

    Ehliyet alırken kuralları biliyo olmanız gerekir devletin sizi uyarması gibi bir durum yok. Haklı olduğunuz noktalar var şüphesiz ama bence anormal bir durum yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farks -- 25 Aralık 2013; 12:52:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elden yemediğimiz yani kameraların veya arkamızdan yazılan bütün cezaların internette ceza sorgulamada gözükmesi gerekiyor dimi ben internetten baktıgımda kalbim kadar temiz bir görüntüyle karşılaşıyorum ama içim yinede rahat değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.