Şimdi Ara

Point Blank NG Nasıl Satın Alınır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    İsmim Ümit Dursun, www.maxigame.org sitesinin sahibiyim. Bu konuda sitemizden nasıl NG alabileceğinizi anlatacağım ve sorularınız olursa elimden geldiğince cevap verip yardımcı olmaya çalışacağım.

    Neden MaxiGame ?

    Maxigame 7 yıldan fazladır online oyun ürünleri satışı hizmeti vermekte ve internette biraz araştırma yaparsanız sitemiz hakkında tek olumsuz yorum göremezsiniz. Bizi tercih etmenizin en büyük sebebi ise sitemiz üzerinden 7/24 hızlı, sorunsuz ve güvenilir bir şekilde NG alabilmeniz.

    Size birçok ödeme yöntemi sunuyoruz, bunlar, Mobil Ödeme, Kredi Kartı ile ödeme (Gittigidiyor dükkanımız üzerinden) ve Banka yada ATM den kartsız işlem yaparak ödeme. Benim size önerdiğim yöntem ise Banka havalesi yani ATM den kartsız işlem yapmanız, çünkü bu yöntem hem kolay hem de masrafsız. Mobil ödemelerde %50 gibi bir operatör komisyonu var ve kredi kartı ile ödemelerde ise Gittigidiyorun %10 gibi bir komisyonu var o nedenle fiyatlar yukarı çıkıyor.

    Bankaya yaptığınız ödemeleriniz sitemiz üzerinden 7/24 onaylanıyor. Gece gündüz farketmez. Ayrıca sitemizde her zaman hazır stok bulunur siparişi verdiğiniz an sistem size otomatikmen NG kodu verir ve hiç beklemeden NG kodunuzu almış olursunuz.

    Mobil ödemelerimizde 7/24 otomatik gerçekleşmektedir yani bizim online olup herhangi bir müdahale ya da onay yapmamıza gerek yoktur. Mobil ödemenizi yaparsınız krediniz 5 dk içinde hesabınıza geçer ardından siparişinizi verir va nında NG kodunuzu alırsınız.

    Kredi kartı ödemelerine gelince, sadece online olduğumuz yani mesai saatlerimiz içerisinde teslimat yapıyoruz. Çünkü kredi kartı ödemelerini sadece gittigidiyor üzerinden alıyoruz ve ödeme geldikten sonra kodu manuel olarak gittidiiyor üzerinden size mesaj ile göndermemiz gerekiyor..

    Ödeme Yöntemlerimiz :

    - Havale & ATM Kartsız işlem (Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Vakıbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Halkbank)

    - Mobil Ödeme (Turkcell, Avea, Vodafone)

    - Kredi Kartı ile Ödeme (Gittigidiyor, Sonteklif)

    1. Gittigidiyor dükkanımız :http://dukkanlar.gittigidiyor.com/MaxiGameOrg/

    2. Son Teklif Dükkanımız :http://www.sonteklif.com/dukkan/MaxiGame

    Not : Son Teklif dükkanımızdan 7/24 MGCash satın alarak bu cash kodunu maxigame'deki hesabınıza yükleyerek alışveriş yapabilirsiniz. Sonteklifteki MGCash kodları Sonteklif sisteminde stok olarak eklidir ve sipariş verdiğiniz an otomatik olarak teslim edilmektedir.

    - Western Union İle Ödeme

    - Webmoney İle Ödeme

    - Moneybookers Yeni Adı ike Skrill İle Ödeme

    Bütün Ödeme Yöntemleri ve hsaplarımıza bu linkten ulaşabilirsiniz :http://www.maxigame.org/banka-hesaplari.html

    Ödeme Yaptıktan Sonra Ne Yapmalıyım :

    Eğer Banka ödemesi, western union, webmoney veya skrill ile ödeme yaparsanız öncelikle sitemize üye olmalısınız, üye girişi yapıp ödeme bildirimi açmalısınız. Nasıl ödeme bildirimi açacağınıza dair detaylı anlatıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

    Ödeme Bildirimi Açma :http://www.maxigame.org/konu/19-odeme-bildirimi-nasil-acilir.html

    Ödeme bildirimi açtıktan sonra ödemeniz incelenir ve bilgiler doğru ise ödemeniz onaylanır bakiyeniz hesabınıza geçer. Bu işlem 5 ile 10 dk içerisinde gerçekleşmektedir.

    Not : Banka Ödemeleri 7/24 gece gündüz farketmeksizin onaylanır. Western Union, Webmoney ve Skrill ödemeleri sadece mesai saatlerimiz içerisinde onaylanır.

    Ödemeniz onaylandıktan sonra tek yapmanız gereken Point Blank menüsüne girip siparişinizi vermek ardından sistem size otomatikmen NG kodu veriyor ve kodunuzu alıp Point Blank sitesindeki epin kısmından yükleyip kullanabiliyorsunuz.

    Point BlankMenüsü (Sipariş İçin) :http://www.maxigame.org/k/147-league-of-legends-riot-point.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7 -- 23 Aralık 2013; 18:29:00 >







  • Fiyatlarınız pahalı hocam. Sizin gibi satış yapan arkadaşlardan 87 liraya 110k ng aldığımı biliyorum. Fiyatlar bu şekilde olduğu sürece pb'nin kendi sitesinden almak yerine sizden almanın ne artısı var bana ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları herkes sabit tutmak zorunda. Nfinity Games fiyatların düşürülmesine izin vermiyor. Bir ara biz de 100k ng yi 85 TL civarında satıyorduk ancak sonra Nfinity Games den uyarı aldık ve düzeltmek zorunda kaldık. 87 TL ye satan kimse eğer Nfinity Games bunu görürse direk bayiliğini alır, yaptıkları kurallara aykırı.

    Ayrıca herkesin kendi sitesinden alma imlanı yok, kendsi sitesinden alabilen ve imkanı olan tabiki gitsin kendi sitesinden alsın, herkes gelip bizden alsın demiyoruz. Bizim böyle bir hizmetimiz var ve tercih etmek isteyen gelsin diyoruz, sadece bir alternatif.
  • Ne zamandan beri o fiyattan satış yapılmıyor? 17.12.2013 tarihinde dediğim fiyattan yüklü miktarda sorunsuz bi şekilde alışveriş yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğim gibi Nfinity Games o fiyata satış yaptığını gördüğü an bayiliği alınır oranın. Yaptığı yasal birşey değil.
  • şu an için biz oyunculara neresi uygunsa oradan alınır. NfinityGames'in ne yaptığı beni ilgilendirmez. cebimizi düşünmek zorundayız. burada sana bi kastım yok, daha ucuza satanlar var. bilinsin diye yazdım.

    İyi çalışmalar.
  • Tabiki haklısınız, neresi uygunsa oaradan alırsınız da fiyatlarımızın yüksek olduğunu söylediniz ben de onu açıklamaya çalıştım ve neden öyle olduğunu söyledim. Biz de şuan satın aldığınız yer ile aynı fiyata verebiliriz ama daha önceden bu yüzden uyarı aldık tekrar böyle birşey yaparsak bayiliğimiz iptal edilecek, o nedenle konulan kurallara uymak zorundayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blue7

    Tabiki haklısınız, neresi uygunsa oaradan alırsınız da fiyatlarımızın yüksek olduğunu söylediniz ben de onu açıklamaya çalıştım ve neden öyle olduğunu söyledim. Biz de şuan satın aldığınız yer ile aynı fiyata verebiliriz ama daha önceden bu yüzden uyarı aldık tekrar böyle birşey yaparsak bayiliğimiz iptal edilecek, o nedenle konulan kurallara uymak zorundayız.

    aynı fiyata verebiliriz demişsiniz. eğer ihtiyacım olursa yine 87 lira üzerinden mi vereceksiniz? orayı anlayamadım.
  • Hayır, Nfinity Games kısıtlama koymasa aynı fiyattan verebilirdik dedim, ama Nfinity Games kendi belirlediği fiyatların altına satış yapmamıza izin vermiyor o nedenle sitede gördüğünüz fiyatlar geçerlidir. Ayrıca o 87 tl ye satan tüm sitelerin bayilikleri iptal olacak veya uyarı alacaklardır yakında, çünkü neden biz kurallara uyarken onlar uymayıp haksız kazanç sağlayacak ki ? Hepsinin linklerini tek tek bulup Nfinity Games'e gönderdim az önce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blue7

    Hayır, Nfinity Games kısıtlama koymasa aynı fiyattan verebilirdik dedim, ama Nfinity Games kendi belirlediği fiyatların altına satış yapmamıza izin vermiyor o nedenle sitede gördüğünüz fiyatlar geçerlidir. Ayrıca o 87 tl ye satan tüm sitelerin bayilikleri iptal olacak veya uyarı alacaklardır yakında, çünkü neden biz kurallara uyarken onlar uymayıp haksız kazanç sağlayacak ki ? Hepsinin linklerini tek tek bulup Nfinity Games'e gönderdim az önce.

    eline sağlık o zaman. demekki onlar bu fiyata satıp kazanç sağlıyolar ise burada haksız kazanç sağlayan sizler mi oluyorsunuz yoksa onlar mı ? :@
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M@XI M@NY@K

    quote:

    Orijinalden alıntı: blue7

    Hayır, Nfinity Games kısıtlama koymasa aynı fiyattan verebilirdik dedim, ama Nfinity Games kendi belirlediği fiyatların altına satış yapmamıza izin vermiyor o nedenle sitede gördüğünüz fiyatlar geçerlidir. Ayrıca o 87 tl ye satan tüm sitelerin bayilikleri iptal olacak veya uyarı alacaklardır yakında, çünkü neden biz kurallara uyarken onlar uymayıp haksız kazanç sağlayacak ki ? Hepsinin linklerini tek tek bulup Nfinity Games'e gönderdim az önce.

    eline sağlık o zaman. demekki onlar bu fiyata satıp kazanç sağlıyolar ise burada haksız kazanç sağlayan sizler mi oluyorsunuz yoksa onlar mı ? :@

    Oyunun yapımcı firması kim ?

    - Nfinity Games

    Firmanın Koyduğu Kurallar nedir ?

    - Kendilerinin belirlediği fiyatın altına veya üstüne satış yapılmayacak.

    Bu kuralları altüst edip kafasına göre fiyat koyan ve haliyle siz ve sizin gibi düşünenlere abicim neden sizin fiyatlarınız yüksek, orda daha düşük fiyattan satan yer varken neden sizden alalım dedirten kim ?

    - Alışveriş yaptığınız kuralları hiçe sayan kişiler.

    Bu durumda haksız kazanç sağlayan kim ?

    Bende fiyat kırmasını biliyorum ama yapmıyorum, çünkü oyunu yapan firma kardeşim benim ürünümü satacaksan benim belirlediğim fiyatlardan satmak zorundasın diyor ve herkes buna uymak zorunda. Yani fiyatları ben değil firma belirliyor, başkalarının kuralları hiçe sayıp fiyat kırıp daha ucuza satması ve beni pahalı satıyormuş gibi göstermeleri benim haksız kazanç sağladığımı göstermez tam tersine kuralları çiğneyerek onlar başkalarının müşterisini rızkını çalıyor ve haksız kazanç sağlıyorlar.

    Umarım durumu anlamışsınızdır.

    Ha bu arada şunada cevap vereyim, aslında bu tarz şeyleri açıklamamam gerekiyor ama neyse. 100k NG'yi onlar 87 TL ye satıyor değil mi ? 100k Ng nin geliş fiyatı nedir biliyor musunuz ? 85 TL tam olarak. Ve adamlar 2 TL kar ile satış yapmaya çalışıp herkesin müşterisini çalmaya çalışıyorlar. Eninde sonunda ne oluyor biliyor musunuz ? Ne kendileri bişey kazanabiliyorlar ne de kimseye birşey kazandırıyorlar. Açgözlüklerinin kurbanı oluyorlar ama aynı zaman da onların bu açgözlülüğünün ceremesini bizler de çekiyoruz. Son 2 yılda o kadar çok online oyun ürünü satan site açılıp kapandı ki haddi hesabı yok. Hepsi de böyle fiyat kırıp bir yere varacağını sanıp en sonunda ya kendilerini batırdılar veya ayakta kalmayı başaramayacak güçsüz siteleri batırdılar. 1 ayda kaç tane 100k ng satılıyor biliyor musunuz ? Başka siteleri bilmiyorum ama benim sitemde 3 veya 4 adetten fazla 100k ng satılmıyor. Genelde 5 veya 10k ng satılıyor.

    10k ng nin gelişi ise 8.5 TL yani sizin aldığınız yer 8.7 TL ye satıyor ve 20 kuruş için piyasayı altüst ediyorlar. Biz bu işe onca zaman, emek ve yatırım yapıyoruz sizce 20 kuruşla yürüyecek iş mi ? İnanın günde insanlardan yediğimiz küfür, insanların bizlere çıkardığı zorluklar ve sorunlar o kadar çok ki siz olsanız 20 kuruş için kılınızı bile kıpırdatmazdınız. Ha evet 100k ng de 15 TL gibi bir kar var ama 100k ng satılmıyor ki, ayda yılda bir satılıyor. Tek düzgün satılan ürün 10k olan ki ondanda 1.5 TL kazanıyoruz günde 10 tane satsak daha 15 TL kazanmış oluruz.

    Bencil ve açgözlü olmamak gerek. Bu piyasada bu işi yapan kişilerin %70 i açgözlü ve birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalışıyorlar. Oyuncular ise benciller. Neresi 10 kuruş ucuzsa ordan alırım mantığı güdüyorlar. Bu iş öyle bir iş ki aslında her iki tarafta birbirini korumalı ve değer vermeli. Ne şiş yanmalı nede kebap. Oyuncuların kaliteli satıcılara ihtiyacı var, satıcılarında istikrarlı sadık müşterilere ihtiyacı var. Eğer siz 10 kuruş daha ucuz diye açgözlülük yapan sitelerden alırsanız piyasada bu işi layıkıyla yapan bütün kaliteli siteler zaman içerisinde birer birer yokolacaktır ve gün gelecek bu işi adam gibi yapan kaliteli bir siteye hasret kalacaksınız, otalık çakal çukala kalacak. Tabiki bu çok uzun bir vade ama hiç gelmeyeceği anlamına gelmez.

    Benim felsefem 10 kuruş fazla olsun ama işini düzgün yapan, kurallar ve yasalar çerçevesinde yürüten bir yer olsun. Hem o kazansın yaşamını idame ettirsin hem de benim işimi her zaman görecek bu kaliteli satıcı devamlılığını getirebilsin ki ona her zaman ihtiyaç duyacağım.

    Size sanki biz fahiş kazançlar sağlıyoruz gibi geliyor ama emin olun hiç birşey düşündüğünüz gibi değil...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7 -- 24 Aralık 2013; 0:11:59 >




  • teşekkürler. iyi ve uzun bir yazı olmuş.

    konuyu uzatmaya ve tartışma başlatmaya gerek yok. arz / talep meselesi olarak tanımlayabiliriz bunu. bizim milletim,z nerede ucuz ise oradan alır. çünki ihtiyacımız olan ucuz olması. kaynağını hiç kimse araştırmaz. adam ne kadar kar etmiş, ne kadar ürün satmış bizi ilgilendiren kısım orası değil, son kullanıcıya sunulan fiyattır.

    ama bu yazınız beni tatmin etmedi diyebilirim, neden diye sorarsan ben kendim şahsi olarak 3 ayda bir 300k ng alıyorum. Ayrıca bunuda 2 kişi için alıyorum. Yani toplamda ediyor 600k ng. bunu sizin sattığınız veya daha ucuza satan siteye kıyasladığımızda yaklaşık 80 tl kar elde ediyorum, buda benim için bulunmaz bir fırsat. sadece benim gibi düşünen 15 kişi olsa 80*15 = 1200 lira yapar. bu gerçekten çok ciddi para.
  • İşte sorun da o zaten aylık 10 veya 15 kişiye 100k ng satamamak. Aldığınız yerde fiyatlar ucuz diye belki satıyorlardır, ama onlar da bu işten 2 tl kazanıyorlar sonuçta. 15x2 deseniz 30 TL ediyor daha. Ki 15 adet 100k ng satmakta büyük bir başarı gerçekten. Söylediğim gibi ne kendileri kazanabiliyor ne de başkalarına kazandırıyorlar. 30 Tane 100k ng satsalar dahi aylık 60 TL karları olacak. Sizce 60 TL yüksek bir rakam mı ? Emin olun bu işte o kadar çok gider ıvır zıvır sorun var ki 60 TL hiç bir derde derman olmaz. Sırf diğer sitelerin müşterilerini çekmek ve olur da sürümden kazanırız mantığı ile yapıyorlar bu işi, yoksa sattıkları fiyat onları geçindirdiğinden değil. Ama eninde sonunda anlıyorlar ki yaptıkları hata, yıllarca boş yere kürek sallayıp duruyorlar hatta zarara uğruyorlar bu tavırları yüzünden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.