Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.759
Cevap
72
Favori
674.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12871288128912901291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla önceden her exp e pre purchase yapardım arada bi 40 pack 60 pack alırdım ama bu fiyatlarla son 2 expdir almıyorum bişi, 500 tl felan kafayı yemişler yani, muhtemelen türkiye satışları müthiş düşmüştür, indirim yapmadıkları sürecede babayı alırlar.
  • Bir kuruş bile vermemiş biri olarak bir sürü class ve deck ile legend olabildim. Hiç arena ile uğraşmadım ve yaklaşık 1500 ranked winim, bir sonraki expansion için 2000 goldum ve 6000 dustım var. Kaynakları dikkatli kullanmak gerekiyor sadece.
  • Griffith kullanıcısına yanıt
    Kaç yıldır oynuyorsunuz hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu son adventure da verilen üç packten başka hediye var mı?
  • @Youssouf Nisan 2018 (Witchwood)'den itibaren aktif oynamaya başladımı söyleyebilirim. Odd decklerle oldukça eğleniyordum rotasyona kadar. Sonra aylarca ara verdim. Şimdi SoU ile tekrar döndüm. Expansion çıktıkça takılıyorum işte.

    @Baymirza Chapter başına 3 pack, finalde de golden pack ve card back. Heroic için de ayrı card bir back var. Kesinlikle F2P oyuncuların Dalaran Heist ve Tombs of Terror adventurelarını satın almalarını tavsiye etmiyorum. Gerçekten çok eğlenceli bulsanız bile çok verimsiz. Gold israfı.
  • Bu druid ne op bir class oldu arkadaş. Yeter bıktım şunlardan. Adama control warrioru bile aratıyorlar. Onun bile bir sürü zayıf yanı vardı. Bunun hiçbir eksiği yok arkadaş. Yememiş içmemişler bu eklenti ile druidi kusursuz yapmışlar.

    Yeni expansiondaki 2 legendarysi mükemmel. 10/10. Diğer classlar bırak kendi legendaryilerini oynamayı craftlamadı bile.
    Speller maşallah. 3-5 mana ile bütün masa temizleniyor birden fazla tur.
    Maşallah kart çekme sorunu da yok. Çatır çatır kart çekiyor.
    Heal alma desen o da süper. Bırak heal almayı armor bile alıyor. Üstüne bedava koca koca taunt indiriyor. Yetmiyor starfall falan atınca 0 manaya 3/5 taunt indiriyor.
    5 manaya 2x 5/5 rushlar mis.
    Loti ile 3 manaya rush, poison, spell damage ne dersen var.
    Son oynadığını minionun 3/4e kopyasını çatır çatır indiriyor.
    Elise için diyecek hiçbir şey yok. Elin tamamını kopyalıyor. Hele son kart kaldığında yapıp Elise'i decke geri gönderip sonsuz kere elinizi çoğaltıyorsunuz. Fatigue olmuyorsunuz.
    Minion bufflama tabi ki var.
    Çatır çatır her tur nomi, phaoris ve malygos oynamalarına değinmiyorum bile.

    Allah aşkına biri söylesin. Bunların ne kusuru var? Her şeyle baş edebiliyor dediğimiz control warriorun bile bir sürü eksiği zayıf yönü var. Bunların zayıf yönü ne allah aşkına?

    Masa temizleme ok
    Masayı doldurma ok
    Kart çekme ok
    Rush minionlar ok
    Fatigue engelleme ok
    Deste çoğaltma ok
    Speller ok üstü ok
    Büyük minionları yok etme ok
    Mana üretimi ok
    Tauntlar ok

    Bari gelecek dlc için druid secretları falan da ekleyin de bi bktan geri kalmasınlar. Ama biliyorum çok yakında nerfin kralını yiyecekler. 1-2 ayımızı zehir etti gene blizzard.




  • guadalcanal kullanıcısına yanıt
    Druidin bu hem malygos hem de nomili decki oldukça hoşuma gidiyorken, bu yazıdan sonra herşeyini alt alta yazdıgınız için 6400 dustı harcayacağım artık eliseli deck için.
    Bu gözler o deckin 1 oyunda 4 kez zephyr, 3 kere nomi attıgını gördü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Griffith kullanıcısına yanıt
    Yeni başlayacak birisi için bu dedikleriniz zor ve zaman alır. Bizler zaten bu sistemi kurduk aylar öncesinden gold biriktirme, dust var diye her decki yapıp harcamamaya bir sonraki exp.ye saklamakta özen gösteriyoruz.
    Yeni başlayacak birisi biraz sabrederse tabi ki f2p oynayabilir.şimdi başlasa eksik decklerle rank 5 e çıkarak her ay 500 dust alıp, gold biriktirebilir. Tahmini yeni sezon nisanda artık istediği 1-2 decki eksiksiz belki yapabilir. (15k dust value deckte var, 4k dust da var)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 22 Eylül 2019; 12:27:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rerea

    Druidin bu hem malygos hem de nomili decki oldukça hoşuma gidiyorken, bu yazıdan sonra herşeyini alt alta yazdıgınız için 6400 dustı harcayacağım artık eliseli deck için.
    Bu gözler o deckin 1 oyunda 4 kez zephyr, 3 kere nomi attıgını gördü.
    Harcamayın dust. Adım gibi eminim ki yeni nerf dalgasında çanlar druid için çalacak. 20k dustlu mage deckini (ki gayet normal seviyelerde win oranı olan bir deckti, kusuru ve eksiği çoktu) bir gecede hiç eden blizzard bunu da edecektir. ki etmesi de gerekir. O luna pocket galaxy neymiş ki 2 mana düştü diye aslan gibi deste %43lere düştü

    ben böyle saçma sapan bir meta görmedim. ya combo priest, otk paladin, quest shaman ve druid. bu metanın saçmalığı şu ki bu deckleri oynayan (shaman hariç) adam büyük bir aptallık yapmadığı sürece kesinlikle kazanıyor. bana birisi -oynayan bi salaklık yapmadığı sürece, shivallah'ı yakmak gibi- otk paladin'i durdurma yöntemi söyleyebilir mi?

    şu quest meselesine gelince blizzard resmen diyor ki öyle kartlar getireceğim sadece belirli classlar oynanacak, öyle nerfler yapacağım ki belli classlar bir sürü oynanmayacak. denge falan kimin umrunda? druid, shaman'ın questsiz decki yok. çünkü o kadar mükemmel. hele şu druid questinin bedava olmasına değinmedim bile. niye 2 mana harcamıyorlar şu aşırı op hero power için? priest biraz quest oynuyor, hunter, warlock eh. mage ve warrior'un niye doğru düzgün bir questi yok arkadaş madem? hele mage'nin questi şaka gibi. 10 tane spell yapacağım ki bana ne geleceğini bile bilmediğim bi spell versin diye. en kısa sürede warlock, rogue ve mage oyuna dahil edilmeli. warlock plot twistten beri meta yapamadı. şu expansiondan bi meta çıkaramıyorsa warlock yazıklar olsun.




  • şu bahsettiğiniz druid deckini çok merak ettim. bir link ya da kod verebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rerea

    Druidin bu hem malygos hem de nomili decki oldukça hoşuma gidiyorken, bu yazıdan sonra herşeyini alt alta yazdıgınız için 6400 dustı harcayacağım artık eliseli deck için.
    Bu gözler o deckin 1 oyunda 4 kez zephyr, 3 kere nomi attıgını gördü.
    Eğer ladder oynuyorsan Quest Druid şuan çok riskli. Combo Prieste karşı hiç bir şansı yok uyarmadı demeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nightful kullanıcısına yanıt
    Biliyorum kendim combo priestla rahat yeniyorum onu. Quest shaman ile de yendim. Zaten her deckin antisi mevcut. İlla daha üstünü hep var, önemli olan oynarken alınan zevk. Kazanmak ikinci planda. Komplike decklerle kazanmak ile düz decklerle kazanmak arasında da ayrı bi zevk var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guadalcanal kullanıcısına yanıt
    Shivallahı öldürme yöntemi söyleyeyim, quest shaman ile 3 dmg ve lackey 2 dmgı elde tutuyorsun, ele geri veren kartı lifedrinker ya da buna harcıyosun ya da novice engineera, rahat 10 maç oynadıysam 7sini kazandım. Healthi 15-18 falan oluncada yapıştırıyosun hepsiyle ikinci 25 dmg vereni atamadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada son olarak şunu söyleyeceğim. Bu blizzard dediğin pazarlamanın en alasını biliyor. 3 ayda bir exp çıkıyor ve bunların değeri 300-500 lira. reno jackson gidiyor yandan yemişi geliyor. öyle büyük bir emek de söz konusu değil. 10 sene emek karşılığı üretilen efsane oyunların fiyatları bile bu kadar pahalı değil. f2p mi oynayacaksın arkadaş? 1 alıp 4 vereceksin. yoksa bastır git.

    ha iyi oyuncusun, f2p oynayıp aslanlar gibi yardırdığın o decki öyle bir nerfleyeceğim ki ve classların yarısını bir expansion boyunca devre dışı bırakacağım ki sen de defol git paraya kıyıp metadan geri kalma. yok öyle bütün bir hs kariyerini 2-3 classla oynamak. ayda 1 legendary alacak kadar dust biriktiriyorsun zaten, 10-15k verdiğin rogue'yi devre dışı bırakacağım, bu sefer druid yardıracak. bu kez de bu druide 10k dust dökeceksin. dökemiyor musun? ya parana kıyacaksın, ya da 3 ay sen devre dışı kalacaksın. 3 ay sonra druidi devre dışı bırakacağım. bu kez devir warlock ve rogue devri olacak ki sen yine mal gibi her şeyini ona dökeceksin. yok öyle 2-3 classla oynamak.

    blizzard'ın 9 classı %50 seviyesinde tutmak gibi bir niyeti yok. 4 classı %55-60, 5 classı 40-45 seviyesinde tutma çabası var. biz de bu oyunu çok seviyoruz oynuyoruz her şeye rağmen. ama bu fiyat politikalarına rağmen blizzard fanboyluğu yapacakları şimdiden öpüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guadalcanal -- 22 Eylül 2019; 13:24:1 >




  • Bu nerf işinden hep nefret ettim. Al cw nerflendi ne oldu, dün cw için denilen al işte bu sayfada qd için deniyor. Yaron o nerflense combo priest için denecek. Yeter aga, madam o kadar güçlü craftla sen de oyna. Had sen craftlayamadın dustın yok eğer dediğin gibi olsa zaten herkes onu oynar.
    Ben combo priest oynarken karşıma qd geldiğinde seviniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro 2-3 civarındayken çok oynuyordum bu oyunu, öyleki normal kartları bırakıp Golden Legendary kartları craftlamaya başlamıştım. O kadar çok para yatırıyordum yani. Sonra yavaş yavaş bıraktım geçen gün indirip bir bakayım deim 60lık pack 450 liraya denk geliyor Biri Activision'a bölgesel fiyatlandırma nedir, neden yapılır açıklasın bence

    Activision dedim çünkü Blizzard diye bir şey kalmadı artık. Warcraft, Starcraft, Diablo gibi efsaneleri yapan adamlar şu an bunların remasterleri ve mobil oyunlarla ilgileniyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 22 Eylül 2019; 19:56:23 >




  • O kadar iyiyse sen de dustla sen de oyna diyor. Gel de cevap ver bu adama. Biz ne diyoruz o diyor. Bu oyunda her classın belli zayıf yönleri belli güçleri vardı her zaman. Bunu yok ettiler bunu anlatıyoruz.

    Neymiş nerf olmamalıymış. Nerfler gelene kadar o combo priest neredeydi? Bugün o combo priest aslan kesildiyse warrior ve mage nerflendiği için. Priest'e druidden sonra en iyi legendary geldiği için. Bu dlc gelene kadar priest neredeydi madem? Ben mecbur muyum 3-4k dustlu gıcık desteyi oynamaya. İki gün sonra amet fazla op şunu bi halledelim dediklerinde yine quest druid geldiğine sevinecek misin? Murloclar ortalığı dağıtıyorsa hepimiz o şerefsiz murloclarla mı oynayacağız?
  • guadalcanal kullanıcısına yanıt
    Beyim anlıyoruz zenginsin ama benim gibi fakirlerin dostu murlocklara şerefsiz diyemezsin. Bizim sizinki gibi 20k dustlu destelerimiz yok ama hiçbir zaman bizi yarı yolda bırakmamış dostlarımız var. Onlar belki küçükler belki tek başlarına çelimsiz sıska işe yaramaz olabilirler ama birlikte hepinizin hakkından gelirler. Bu zengin düzenin karşısında dimdik ayakta duran murloclarıma hakaret ettirtmem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Güldürdün
    Murloc candır. Oynamaktan çabuk sıkılırım ama olsun, candır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: youssouf1995

    Beyim anlıyoruz zenginsin ama benim gibi fakirlerin dostu murlocklara şerefsiz diyemezsin. Bizim sizinki gibi 20k dustlu destelerimiz yok ama hiçbir zaman bizi yarı yolda bırakmamış dostlarımız var. Onlar belki küçükler belki tek başlarına çelimsiz sıska işe yaramaz olabilirler ama birlikte hepinizin hakkından gelirler. Bu zengin düzenin karşısında dimdik ayakta duran murloclarıma hakaret ettirtmem.
  • 
Sayfa: önceki 12871288128912901291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.