Şimdi Ara

Republique, mobil cihazlardaki yerini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Republique, mobil cihazlardaki yerini aldı



     

    Geçtiğimiz yıl bir Kickstarter projesi olarak karşımıza çıkan Camouflaj Studios'un PC ve mobil cihaz odaklı oyunu Republique, ilk hikayesiyle Appstore'daki yerini aldı.




    Özgürlüklerin kısıtlandığı bir dünyada geçen Republique'da bize yardım çağrısında bulunan gizemli bir kadına yardım ediyoruz. Gizlilik unsurlarının ön planda olduğu oyunda bu yardımı güvenlik sistemlerini kontrol ederek gerçekleştiriyoruz.




    Unity grafik motoruyla geliştirilen kaliteli grafikleriyle dikkat çeken yapım, tek bir dokunuşun yeterli olduğu basit kontrol şemasıyla da mobil cihazlarda rahatlıkla oynanabiliyor. Şu an için Exordium adlı ilk hikayenin oynanabilir olduğu yapımın toplamda beş hikayeden oluşacağı belirtiliyor.




    iOS 7 veya üzeri yazılıma sahip iPhone 4, iPad 2 ve üzeri cihazlarda çalışan Republique'nin ilk hikayesine 8.99 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Bu arada oyunun PC ve Mac versiyonlarının önümüzdeki yıl içerisinde yayımlanacağını da belirtelim.   





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Republique'den yeni ekran görüntüleri
    Republique'den yeni ekran görüntüleri
    Republique'den yeni ekran görüntüleri










  • Grafikler çok leziz görünüyor... Senaryo da öyle.

  • Gizem, hatun, yardım dedin bitti zaten olay. Sıraya girdik bekliyoruz oyunu. xD

  • İlginç bir oyun.

  • ya arkadaş şu güzelim oyunlar hesap makinesi ekranlarında yazık oluyo be.evet sırf androidte dışarıdan uyg ve oyunları bedava indirme imkanı oldugu için firmalar bu tip direk para ödenen oyunları androide haklı olarak çıkarmayı istemiyolar.ama şimdi bunu lg g2 de oynamak vardı :)

  • Watch_dogs - Splinter Cell karışımı bir oyun olmuş, güzel görünüyor. İndiriyorum bakalım çok merak ettim.

    Edit: Pek beğenemedim, dış görünüşüne aldanmamak gerekiyormuş demekki. Sıradan kaç kovala mantığıyla bir yapay zeka mevcut. Ek olarak adamlardan kaçmak çok kolay olmuş, aynı yere gidip geliyorlar bildiğin. Aslında oyun güzel ama sistemi tam oturtamadıklarından dolayı satın almamla silmem bir oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 20 Aralık 2013; 21:57:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanse

    ya arkadaş şu güzelim oyunlar hesap makinesi ekranlarında yazık oluyo be.evet sırf androidte dışarıdan uyg ve oyunları bedava indirme imkanı oldugu için firmalar bu tip direk para ödenen oyunları androide haklı olarak çıkarmayı istemiyolar.ama şimdi bunu lg g2 de oynamak vardı :)

    Boyu değil işlevi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.