Şimdi Ara

degisiklikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunu lich kingin başında başlayıp deatwingin öldüdürüldüğü patchin gelmesiyle bırakmıştım.Şimdi yeniden başlıyım mi diyorum ama neler degisti pvpde kimler one cikti kimler geriye dustu monk nasil bunun gibi sorularima cevap verebilcek bir arkadas var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatis123 -- 18 Aralık 2013; 21:54:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Haklı olarak hap şeklinde bilgi istiyorsunuz ama zor arkadaşım. Kim hatırlar Lich King'de oyun ne halde idi :). Bir sürü patch geldi. Değişiklikleri herkez bilir de hangi patchde geldigini hatırlaması zor.

    Ama özet olarak ; Talent sistemi tamamen değişti. Dışarıdan ve az bir oynamayla yapabileceğim yorum; Monk güzel bir sınıf, ama main karakteri monk olan arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirler.

    Her sınıftan az çok zevk alırsınız. Quest ve Raid olayları kolaylaştı, item olayı da kolaylaştı. Oyun biraz hızlandı. Günlerce kasmadan da biryerlere gelebiliyorsunuz artık.
  • Alt karakterim monk. Monk pve içinde tank ve healer olarak aşırı iyi. Hatta tank spec için %15 nerf geldi, ona rağmen iyi. Pvpde ww monk yine op, healer kadar heal atıp üstüne adamları almak kaçınılmaz. Elbette 2 video izleyip girmekle olacak iş değil.
  • WoW çok değişti. Şahsen ben orjinal WoWu bırakıp WOTLK olan Eternal'de Redemption Serverinde oynuyorum. Pandalar ne la öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panda questleri zevkli bence. Wow un grafikleri zaten anime tarzında. İlk başladığından beri böyle. Bence yaratıcı bir içerik. Ve yeni haritalar oldukça güzel.
  • honor toplamak çok daha kolay şu an, ayrıca arenada takım olayı kalktı herhangi birini partiye inv edip arenaya girebiliyorsunuz. sadece personal rating kaldı. tabi o zaman nasıldı hatırlamak mümkün olmadığı için daha ayrıntı biraz zor. spesifik olarak birşeyi sorarsanız cevap verelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.