Şimdi Ara

2008 DSmart Satışları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Digiturk + Lig TV üyeliğimi iptal ederek D-Smart'a geçmeye karar verdim. Paketleri araştırırken sahibinden.com ve benzeri sitelerde 2008 yılı aboneliklerini yasal olarak tüm kanallar açık olarak devir eden bazı ilanlar görüyorum. Bunlardan birisini almanın bir sakıncası var mı yoksa alıp tüm kanalları izleyebilir miyim rahatlıka?



  • Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • 2008 d-smart üyesiyim.aldığımızda cihaza 300-400 tl gibi bir para vermiştik o zaman söylenen o an açık olan kanallar ömür boyu ücretsiz olarak izlenecekti.herkes gibi benim o zaman d-smartı alış sebebim avrupa kupası maclarını seyredebilmekti.bir katakulli yaptılar macları yeni bir kanal açıp oraya verdiler.bizde daha önce maçların yayınlandığı kanallardan başka şeyler seyretmeye başladık.o zamandan bu zaman ne oldu peki , yıllardır açık olan kanallar hala açık ve hiç bir ücret ödemeden o kanalları hala izliyoruz.şimdik bana sorsan hangi kanallar açık diye inan bilmiyorum çünkü tv izlemiyorum :).

    bu arada durmadan arıyorlar yok eski müşterimizsiniz size yeni cihaz verelim şu kanalları bilmem kaç ay hediye edelim vs vs bende inatla reddediyorum.çünkü 2008 üyelerinden kurtulmak istiyorlar.
  • bizde 2008den önce aldık 2 ay önce açık olan discovery animal planet şuan paralı oldu sebebi ne anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.