Şimdi Ara

Spor dünyasının en kötü insanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD'li ünlü spor sunucusu Keith Olbermann Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i "spor dünyasının en kötü insanı" seçti.

    ESPN2 kanalında "Olbermann" adıyla bir haber-yorum programı yapan Olbermann, her bölümde o günün spor olaylarını yorumladıktan sonra en kötü kişilerini belirliyor.

    Olbermann'ın hedefinde son olarak Demirören vardı.

    Olbermann, ABD'li beyzbol oyuncuları Jeremy Barfield'ı Twitter'da Drew Pomeranz hakkında yazdıklarından dolayı, Jonathan Papelbon'ı ise giydiği korkunç Noel kazağı nedeniyle "kötü" ve "daha kötü" seçti. Demirören'e "en kötü" payesinin verilmesinin nedeni ise Galatasaraylı futbolcular Didier Drogba ile Emmanuel Eboue hakkında Güney Afrika'nın geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren lideri Nelson Mandela'yı anan tişörtleri nedeniyle disiplin soruşturması başlatılmasının gündeme gelmesi.

     Spor dünyasının en kötü insanı


    Olberman'ın Demirören hakkındaki yorumları şöyle:

    "Kazananımız Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı...

    "Federasyonun ülkedeki iki yabancı futbolcuya geçtiğimiz cuma oynanan maçta formalarının altına giydikleri tişörtler nedeniyle ceza vermeye hazır olduğu bildiriliyor. Bir gün önce hayatını kaybeden Nelson Mandela'yı onurlandıran atletler. Türkiye'nin güçlü takımı Galatasaray'ın Fildişi Sahili asıllı oyuncuları Didier Drogba ve Emmanuel Eboue kendi sahalarında aldıkları galibiyetin ardından formalarını çıkarıp Mandela'yı anan mesajları sergilediler. Maç sırasında değil, maç bittikten sonra.

    "Drogba ceza konusunda endişeli olmadığını, aynı şeyi yine yapacağını söylüyor. Tuhaf olan ise Türk hükümetinden birilerinin bunu anlamlı bulması. Spor Bakanı Suat Kılıç, Federasyon'dan kararın yeniden değerlendirilmesini istedi: 'Bunun Türkiye'nin yurtdışındaki imajı ve iki futbolcunun ifade özgürlüğü açısından sağlıklı bir seçim olmadığını düşünüyorum.'

    "Ancak Türkiye Futbol Federasyonu çıldırmış durumda. Bu ay başlarında bu kez kendi sporcularını Kemal Atatürk'ü onurlandıran tişörtler giydikleri için cezalandırdılar. Türk değilseniz ya da 20'nci yüzyıl tarihi okumadıysanız bilmeyebilirsiniz; Atatürk modern Türkiye'nin kurucusudur. Bunu kendi kendine yaptı bile denebilir. Bu bizim beyzbol ya da NFL yöneticilerinin George Washington'ı onurlandıran bir tişörtü cezalandırmaları gibi bir şey. Durun bir saniye! Onlar da bunu yaparlardı.

    "Yıldırım Demirören Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, geleceğin NLB ve NFL yöneticilerine bugünden örnek oluyor. Şaka yapıyor olmalısınız, değil mi? Karşınızda bugünün en kötü spor insanı!"

    Kaynak



  • azcık şeref haysiyet olsa istifa edip defolur giderler. adamların namı amerikalara kadar gitti. yeter bizi rezil ettikleri artık ya...adımız sürekli ya şikelerle ya böyle haince davranışlarla anılıyor... yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.