Şimdi Ara

Tera Europa (EU) Ile Tera Rising Arasindaki Fark ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar,
    mmorpg cı arkadas grubum ile Tera'ya baslamaya karar verdik. Ancak cok daha onceden almıs oldugum accountum ile oyunu yukledıgım. yeni account alan arkadasım oyunu pc sine yuklediginde farkli bir launcher ile indirme işlemini gerceklestirdi. ben oyunun tamamini indirmeden oyuna baslayamaz iken, arkadasım %10 gibi bir kısımdan sonra oyun oynanabilir hale geldi ve kalan %90 bolumu oyuna basladıktan sonra arka planda indirmeye suan hala devam ediyor. bu iki tera arasındaki fark nedir? Oyunlar arasında server harici fark olurmu?

    internette yaptıgım kucuk caplı arastırmada; Tera Eu Gameforce tarafından, Tera Rising ise Tera US olarak geçmekte ve Enmasse tarafından desteklenmekteymiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş_man -- 10 Aralık 2013; 2:19:50 >



  • Uplayayım bari bende merak ediyorum
  • Acil bilgi lazım yardım
  • Tera EU gameforge denen fail üstüne fail bir şirket tarafından yönetilmektedir.İnternet hızın hiç farketmez serverlarında ping asla sabit olmaz hep 70-200 arası gidip gelir ve ne yazık ki senin normal şartlarda oynaman için bu serverı seçmen gereklidir.Supportları ilgisizdir oyunlarında hep bot ve hack olur.Tera Rising NA clientidir ve oradaki hem popülasyon hem oyunu sunan şirket daha iyidir.Oyunları Pay to Win değildir.Ama gelip Türkiye den NA serverında oynamaya çalışırsan oyunda çok lag olacaktır tabi ki de.Hiç NA da oynamadım ama arkadaşın memnunsa pingten bir şikayeti yoksa falan orda oynayabilirsin.Ping sorunsa yapacak bir şey yok EU clientini indirip ordan üyelik alacaksın.Ama dediklerimi bir düşün.Gameforge un bir diğer oyunu Aion'u oynuyorum şu an ve oyun free to play olduğundan beri eski günleri arar hale geldik.
  • Bende aionun destek bölümünden kazık yedim bıraktım oyunu. Bu oyuna geçeyım dedim ama aynı şirketmiş amerika serverının şirketi iyi diyorlar. Ping te sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum. Oyun hakkında detaylı bilgimde yok ama bakalım
  • valla ben aynı oyundanmı bahsediyoruz diye düşünüyorum benim mail adresim çalındı şifremide değiştirmişler direk supporttan ilgilendiler 3 saate geri aldım. ayrıca hile demişsin ben oyunda hile göremedim. çalışan bir hile yok oyunda şuanda. trollük yapma bilmeden kimbilir hangi oyunu oynuyon burda trollüyon. kardeş ben oyunu 2 yıldan fazladır oynuyorum ve hiç bir sıkıntısı yok gayet normal kardeş. tera eu da oynuyorum usda lag oluyor dediler ondan girmedim.
  • Tera Na serverını indirdim test ettim. Yok oynanmıyor ping sıkıntı gündüz iyidi sıkıntı yoktu ama şu an bu saatlerde moblara karşı bile gec vuruyorum skıller normal vuruslar 2-3 sanıye sonra gelıyor oynanmaz halde.
    Gameforge pisliğine mecburuz eğer oynamak istiyorsak. Neden boyle iyi bir oyunu böyle rezil bir şirkete verırlerki..
  • Şu an tekrar girdim denedim amerika serverına ping iyi şu an sıkıntı yok amerıka saatıne gore şu an öğlen 2.
    Karar yinede size kalmış
  • 1.5 yıllık tera eu oyuncusu olarak oyunda 1 tane bile hile görmediğimi belirtmek isterim şirket biraz garip olabilir fakat oyun NA dakiyle aşırı farkı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.